منافقین و قاچاق انسان
مسعود رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین، در بهار سال ۱۳۶۶ در نشستی عمومی در پادگان اشرف، برای خروج هر فرد هوادار خود از ایران، عنوان یک عملیات را اطلاق نمود و همین نگرش که با القائات منحرف رجوی در منافقین همراه شد، سبب گردید که اعضای این گروهک در باور خود قاچاق انسان را به عنوان یک عملیات مقدس بشناسند و با هر نوع ترفند و تطمیعی افراد ناآگاه را به دام پادگان اشرف بکشانند
حماسه مردم آمل
اتحادیه کمونیست های ایران گمان می کرد به خاطر وضعیت اجتماعی منطقه آمل و بافت دهقانی جمعیت اطراف آن، در صورت حمله به شهر، مقاومت پراکنده نیروهای انقلاب اسلامی به سرعت سرکوب می شود و در مرحله دوم پس از قطع خطوط ارتباطی و تقویت نیروهای مخالف داخل شهر دیگر مناطق مازندران نیز به تصرف نیروهای اتحادیه در می آید و آن گاه آحاد مردم در یک زنجیره متشکل در سراسر ایران به پا می خیزند و رژیم جمهوری اسلامی را ساقط می کنند!
۳۰ خرداد ۱۳۶۰
همزمان با نابودی خطوط وابسته به شرق و غرب و استقرار هرچه بیشتر نظام اسلام، گروهک منافقین ضد خلق با انتشار اطلاعیه سیاسی نظامی خود اعلام جنگ مسلحانه با مردم مسلمان نمود. در پی این اعلام تمامی گروهک ها به همراه منافقین خلق زیر چتر بنی صدر در چند شهر دست به آشوب زدند.

Placeholder image
واقعه تروریستی هفتم تیر
در هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰، دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی، در حالی که جمعی از بلندپایه‏ترین و دلسوزترین مسؤولان نظام، همچون آیت‏اللّه‏ بهشتی رئیس دیوان عالی کشور، چهار وزیر، دوازده معاون وزیر و حدود سی نماینده مجلس در آن جلسه حضور داشتند، با بغض منافقان منفجر شد و ۷۲ یار وفادار انقلاب و امام، با ذکر خدا بر لب و بدن‏های پاره پاره، به دیدار حق شتافتند.

Placeholder image
صیاد سپهدار
تصمیم گیری های او در شرایط جنگ تحمیلی تعیین کننده و در نوع خود کم نظیر بوده است. آنچه تاریخ جنگ و دفاع مقدس شاهد آن است اینکه با اتخاذ حالت جدید، در طول مدت کوتاهی (حداکثر هشت ماه) با انجام عملیاتهای طریق القدس، فتح المبین و بیت المقدس بیش از۹۰% از مناطق اشغالی خوزستان، توسط رزمندگان اسلام آزاد گردید.
عملیات انتحاری منافقین
در این ویژه نامه سعی شده تا با معرفی مفصل عملیات تروریستی انتحاری و بررسی ابعاد آن گامی هرچند کوچک در جهت مبارزه با پدیده تروریسم وکاهش تلفات در اینگونه حمله ها برداریم.

Placeholder image
عملیات مرصاد
در این ویژه نامه سعی شده تا با معرفی مفصل عملیات تروریستی انتحاری و بررسی ابعاد آن گامی هرچند کوچک در جهت مبارزه با پدیده تروریسم وکاهش تلفات در اینگونه حمله ها برداریم.

Placeholder image
شهدای صنعت هسته ای
مدعیان حقوق بشر، آزادی و مبارزه با تروریسم، با ترور ناجوانمردانه اساتید دانشگاه‌ها، بار دیگر واقعیت ستم‌خیز، ضد‌بشر و جنایتکار خود را برملا ساختند. در این ویژه نامه مروری دارد به زندگی و ابعاد شهدای هسته ای ایران
حادثه تروریستی 4 بهمن اهواز
جریان تجزیه طلب جبهه ملی مقاوم مردم عرب اهواز در اواخر سال ۱۳۸۳، نامه جعلی منسوب به دفتر ریاست جمهوری که خبر از پراکنده نمودن جمعیت عرب را در مناطق مختلف کشور می داد در مناطق عرب نشین اهواز و دیگر شهرهای عربی استان به صورت گسترده ای تکثیر و توزیع نمودند. این اتفاق باعث بوجود آمدن اغتشاش و اعتراضاتی در استان خوزستان شد و در ادامه آن تروریست ها نیز اقدام به انجام عملیات تروریستی و انفجار چندین بمب در اماکن دولتی کردند.
ضربه بزرگ
در روز ۱۹ بهمن۱۳۶۰، خانه تیمی اصلی منافقین توسط نیروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شناسایی گردید و در عملیاتی موفق، مرکزیت سازمان متلاشی شد.
تروریسم ضد خلق
همزمان با یوم الله 22 بهمن و مقارن با راهپیمایی باشکوهی که در مشهد به مناسبت این روز مهم در حال برگزاری بود ، عده ای از منافقین با پرتاب نارنجک در بین مردم باعث به شهادت رسیدن تعدادی از هم وطنانمان شدند ..
این ویژه نامه به برررسی جوانب این حادثه می پردازد..
شهدای تاسوکی
شامگاه ۲۵ اسفندماه ۱۳۸۴ در دشت تاسوکی، واقع در مسیر جاده زابل به زاهدان، تروریست‌های گروهک «جندالشیطان» به سرکردگی عبدالمالک ریگی و برادرش عبدالحمید ریگی جاده را بسته و با پوشش ماموران نیروی انتظامی اقدام به توقف خودروهای عمومی و شخصیِ عبوری کردند که پس از توقف خودروها با جداسازی زنان و مردان، به تفکیک فارس و بلوچ و شیعه و سنی، درمقابل چشمان وحشت زده زنان وگریه های کودکان، چشم و دست و دهان قربانیان (شیعه ها) را بستند و بی رحمانه زیر رگبار گلوله گرفتند که 22نفر شهید و 6نفر زخمی و 7نفر به گروگان گرفته شدند که پس از مدتی یکی از این گروگان های مظلوم به‌دست تروریست های مزدور به شهادت رسید.
رهيافتگان وصال
شامگاه ۲۴فروردین ماه ۱۳۸۷ در مراسم هفتگی کانون رهپویان وصال، انفجار بمبی توسط گروهک تروریستی تندر در حسینیه سیدالشهداء اتفاق افتاد که در این حادثه تروریستی ۱۴ نفر از هموطنان، از کودک و خردسال و زن و مرد، مظلومانه به شهادت رسیده و بیش از ۳۰۰ نفر مجروح شدند.
پدر توابین
کچویی از چهره‌های فعال زندان و از زمره اصحاب فتوا بود که به نجاست مارکسیست‌ها اعتقاد داشت و از این رو مخالف مجاهدین و نزدیکی آن‌ها به مارکسیست‌ها بود. او با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل کمیته استقبال از امام خمینی در مدرسه رفاه مسئولیت انتظامات را بر عهده گرفت و پس از تخلیه مدرسه، مسئولیت زندان اوین را پذیرفت. کچویی در هشتم تیرماه ۱۳۶۰ به دست کاظم افجه‌ای که تحت تأثیر محمدرضا سعادتی (از رهبران سازمان مجاهدین خلق) بود ترور شد و به شهادت رسید.
طریق کامیابی
شهید کامیاب شدیدترین و سرسخت ترین موضع را در برابر گروهکها و منافقین داشت و در جریان تظاهرات منافقین در مدارس که به تعطیلی مدارس انجامید گفت:« بزرگترین دشمن انقلاب منافقین خواهند بود و شاید شهادت ما به دست همین افراد باشد.» شهید کامیاب با وارستگی خاصی اعتقاد داشت که اگر در مجلس شورای اسلامی افرادی مکتبی سازش ناپذیر متقی فداکار متفکر و مبارز و آگاه به مسائل سیاسی روز و در یک کلام در خط امام باشند تحقق آرمان ها و اهداف شایسته یک نظام انقلابی و اسلامی امکان پذیر خواهد بود.
5 مهر
درست در موقعیتی که‌رزمندگان ایرانی، نقل و انتقالات وسیعی را برای شکستن حصرآبادان انجام می‎دادند و شرایطی بود که کلیه نیروها از شهرها خارج و برای این عملیات مهم به جبهه‌ها رفته بودند، رجوی با این خیال باطل که می‎تواند از این فضا بهره‌‎برداری کند، فرمان تظاهرات مسلحانه را به نیروهایش داد.
فرقان
فرقان نام گروهی بود که در اردیبهشت سال ۱۳۵۸ تأسیس شد و هدف اصلی از تشکیل آن انجام عملیات‌هایی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران بود. رهبر این گروه اکبر گودرزی بود که در روز ۱۸ دی ۱۳۵۸ خورشیدی دستگیر شد و در روز ۳ خرداد ۱۳۵۹ خورشیدی تیرباران شد..
حیات بی ثمر
سازمان مجاهدین خلق(منافقین) با درک فضای حاکم بر جامعه ایران و باورهای مذهبی مردم، تلاش کرد ضمن حفظ ظاهری اسلامی، اصول مبارزه را از مارکسیسم کسب نماید؛ اما در کوتاه‌مدت به ‌‌دامان التقاط افتاد
سمیه کردستان
ناهید که از فعالان انقلابی در غائله کردستان به شمار می رفت با برادران سپاه پاسداران در سنندج همکاری داشت و در شناسایی چند تن از اعضای کومله نقش مهمی ایفا کرد. در پی این شناسایی سرکرده های گروهک ملحد «کومله» کینه و عداوت شدیدی نسبت به او پیدا کرده و به دنبال فرصتی برای انتقام جویی از وی بودند.
مردی که می دید
ساعت 8 صبح روز چهارشنبه 14 مرداد 1360 صدای جمهوری اسلامی ایران این خبر تکان‌دهنده را پخش کرد: «سیدحسن آیت نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در مقابل منزلش توسط ضدانقلابیون به شهادت رسید»؛ و بعدازظهر همان روز، روزنامه‌ها نوشتند که ضدانقلابیون و کینه این فریب‌خوردگان و مزدوران بیگانه در مقابله با یکی از بهترین فرزندان و پویندگان راه امام امت پی برد. بجاست که برای تجلیل از این شهید والامقام انقلاب اسلامی ایران به شناخت زندگی پربار او بپردازیم