MEK dhe fëmijët-Hanif Bali

Categoria: Artikuj

Hanifi mbërriti në Suedi kur ishte tre vjeç dhe ka lëvizur në mesin e tetë familjeve të ndryshme derisa u bë 18 vjeç. Ai foli për disa nga mamatë e tij duke thënë se kur pyetej për mamanë, i duhej të thoshte cila mama, sepse kishte disa. Hanifi është një qytetar i suksesshëm suedez tani sepse ai është njeri prej atyre pak fëmijëve me fat të MEK të cilët nuk janë rikthyer te Kampi Ashraf në Irak për të marrë mësime ushtarake. MEK dhe fëmijët-Hanif Bali.

Isha me fat që nuk u riktheva më mbrapsht te MKO-ja!(Muxhahedinët Khalk, kulti Rajavi)

Hanifi ka kaluar në tetë familje të ndryshme derisa mbushi 18 vjeç. Ai ka qenë një anëtar i Parlamentit të Suedisë që nga viti 2010 por ai është lindur në Kramanshah, në Iran në vitin 1987. Tre vite më pas në Kampin  Ashraf, prindërit e tij muxhahid e lanë atë në duar e agjentëve të Organizatës Muxhahedinët Khalk (MKO, MEK, PMOI, Kultit Rajavi) për ta sjellë Hanifin në Evropë së bashku me qindra fëmijë të tjerë të anëtarëve të MEK.