I dashur Reza, a je i lirë në vendin ku po jeton?

Categoria: Artikuj

Përshëndetje!

I dashur Reza, si je? Dua vetëm të jesh në dijeni se deri më tani të kam dërguar disa letra dhe nuk më ka ardhur asnjë përgjigje nga ti. Me përhapjen e sëmundjes së Koronës në Shqipëri, u bëra merak për ty. Nuk e di se në çfarë gjendje je. Unë jam i shqetësuar për ty.

Kam një pyetje për ty, përse nuk më telefonon? Tani që jemi në kohën e komunikacionit, a keni leje për të telefonuar ju? A je i lirë në vendin ku jeton në Shqipëri? Vërtet nëse je i lirë, përse nuk kemi asnjë lajm prej teje? Reza, përse e solle veten në këto ditë? E burgose veten gjithë këto vite dhe e privove veten nga jetesa si një njeri i lirë. A ke ndonjë përgjigje për t’i dhënë vetes për të gjitha këto padrejtësi që i ke bërë?

Kanë afërsisht 40 vite që të kanë mashtruar. Më dhimbsesh që nuk ke kuptuar asgjë nga jeta. Unë nuk kam ndonjë numër tënd që të mund të telefonoj, dua vetëm të të them shpëtoje veten sepse akoma nuk është vonë. Jeto i lirë dhe mos mbaj dikë sipër kokës.

Të gjithë familjarët më pyesin për ty, dhe e vetmja përgjigje që u jap është kjo: “Është mirë.

Shpresoj të marrësh një vendin të saktë dhe ta shpëtosh veten.

Vëllai yt Morteza Belali


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur