Çfarë mendojnë iranianët për MEK? (Organizata Muxhahedinët Khalk, MKO, NCRI, kulti Rajavi)

Categoria: Artikuj

Gazetarët që flasin për MEK-un zakonisht duan të flasin për politikën dhe paratë.   Për shembull, ata thonë që John Bolton i përkrah ata, që marrin para nga Arabia Saudite, dhe se duan ndryshim regjimi në Iran. Këta gazetarë ndonjëherë i përmendin edhe iranianët. Kur e bëjnë këtë, ata thonë se iranianët nuk i përkrahin për shkak se kanë mbajtur anën e Sadam Husejnit në luftën që mbaroi në vitin 1988. Kjo është e gjitha. Ndoshta nuk thonë gjë tjetër sepse nuk dinë. Ndoshta nuk u intereson mendimi i iranianëve sepse janë të zënë me atë që do Amerika dhe Europa nga Irani.

Iranianët kanë shumë për të thënë rreth MEK-ut. Jo vetëm brenda në Iran. Jo vetëm ish-anëtarët. Edhe ata që ndodhen jashtë Iranit kanë mendimin e tyre personal rreth  MEK-ut. 

Prandaj le t'i dëgjojmë më shumë iranianët se çfarë kanë për të thënë rreth Organizatës Muxhahedinët Khalk.


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur