Vëllai im ishte ushtar kur ra në kurthin e muxhahedinëve

Categoria: Lajme

 

Unë jam Askeri Shabanipur, vëllai i Hasan Shabanipurit. Vëllai im ishte ushtar dhe u zu rob në luftën Iran-Irak, më pas është mashtruar dhe është dërguar tek Organizata Muxhahedinët Khalk në Irak.

 Unë tani jam i shqetësuar  për shëndetin e vëllait tim me  përhapjen e sëmundjes së koronës në Shqipëri. Kam marrë lajmin se të paktën dy persona nga anëtarët e kultit Rajavi kanë vdekur në spitalin e Tiranës si pasojë e virusit të koronës.  Ky lajm është shumë shqetësues sepse me jetën në grup në një ambient të mbyllur si kampi i Muxhahedinëve Khalk , virusi i koronës mund të përhapet me shpejtësi.

 Lartmadhëri,

 Unë kam shkuar disa herë për të takuar vëllain tim në kampin Ashraf në Irak, por nuk më kanë dhënë leje ta takoj. Tani ju bëj kërkesë të bëni ndërhyrje për gjendjen shëndetësore të persona që ndodhen në kamp dhe ta nxirrni familjen time nga shqetësimi, pse të paktën bindini kryetarët e grupit që t’i japin leje vëllait tim Hasan Shabanipurit të kontaktojë  me telefon me mua ose me anëtarët e tjerë të familjes brenda vendit  që familja ime të mos jetë më e shqetësuar.

 Ju falënderoj për bashkëpunimin tuaj!

 Askeri Shabanipur

 Iran, Mazanderan , Amol

 


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur