Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/habilian/public_html/al/libraries/vendor/joomla/string/src/phputf8/ord.php on line 23

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/habilian/public_html/al/libraries/vendor/joomla/string/src/phputf8/ord.php on line 28

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/habilian/public_html/al/libraries/vendor/joomla/string/src/phputf8/ord.php on line 34

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/habilian/public_html/al/libraries/vendor/joomla/string/src/phputf8/ord.php on line 38

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/habilian/public_html/al/libraries/vendor/joomla/string/src/phputf8/ord.php on line 45

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/habilian/public_html/al/libraries/vendor/joomla/string/src/phputf8/ord.php on line 49

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/habilian/public_html/al/libraries/vendor/joomla/string/src/phputf8/ord.php on line 58

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/habilian/public_html/al/libraries/vendor/joomla/string/src/phputf8/ord.php on line 62

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/habilian/public_html/al/libraries/vendor/joomla/string/src/phputf8/ord.php on line 71

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/habilian/public_html/al/libraries/vendor/joomla/string/src/phputf8/ord.php on line 81

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/habilian/public_html/al/libraries/vendor/joomla/string/src/phputf8/utils/validation.php on line 40
MEK nuk ka asnjë lloj përkrahjeje popullore | Lajme

MEK nuk ka asnjë lloj përkrahjeje popullore

Categoria: Lajme

Anëtari i fraksionit provincial në parlament: Njëra nga cilësitë e ISIS ishte kjo që në çdo vend dhe rajon që futej, fitonte një përkrahje të kufizuar nga njerëzit, por MEK as këtë përkrahje të vogël nuk e ka.

Sipas raportit të qendrës së lajmeve investigative të Habilian, cituar nga "Khaneye Milet", në përgjigje të pyetjes se kush e zë rolin e ISIS në rajon pas dështimit të tyre, tha:  Vendet reaksionare në jug të Gjirit Persik , janë të gatshëm të përdorin çdo mënyrë të mundshme për të kërcënuar Republikën Islamike të Iranit.

Në vazhdim ai tha: Njëri nga grupet më të dëshirueshme është Organizata Muxhahedinët Khalk që mund t'i ndihmojë reaksionarët në mbledhjen e informacioneve dhe në spiunazh.

Ky përfaqësues i parlamentit deklaroi: Njëra nga cilësitë e ISIS ishte kjo që në çdo vend dhe rajon që futej, fitonte një përkrahje të kufizuar nga njerëzit, por MEK as këtë përkrahje të vogël nuk e ka.


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur