Kulti Rajavi ka kërcënuar me vdekje ish-anëtarët në Shqipëri

Categoria: Lajme

Pas bisedimeve dhe sqarimeve të shumta me anëtarët e ndarë të MEK  dhe gjithashtu pas përfshirjes së organizatës në listën shqiptare të   organizatave terroriste dhe të rrezikshme , Maryam Rajavi u detyrua të tregonte fytyrën e saj të vërtetë  dhe i kërcënoi me vdekje ish- anëtarët  dhe ata që ishin të pakënaqur.

Ajo i dha urdhër anëtarëve të brendshëm t'u bëjnë shantazhe dhe presione të gjithë atyre që ishin ndarë nga MEK. Sigurisht që zgjuarsia dhe masat e marra nga ish-anëtarët u bënë shkak i pengimit të komploteve të Maryam Rajavit, por me durimin më të madh, ish-anëtarët kanë përhapur menjëherë të gjitha lajmet duke i treguar edhe një herë botës fytyrën e vërtetë të Maryam Rajavi dhe kultit të muxhahedinëve. Për shkak se kulti Rajavi urrehet nga populli dhe qeveria Shqiptare, herët apo vonë do të japë përgjigje për të gjitha krimet që ka kryer.

Dua t'u them të gjithë shokëve dhe familjarëve që të tregohen të zgjuar dhe të vëmendshëm sepse Maryam Rajavi e ka treguar natyrën e saj terroriste dhe i ka kërcënuar ish-anëtarët që ndodhen në Shqipëri me vdekje  dhe të gjithë familjarët e viktimave duhet të raportojnë menjëherë  institucionet ndërkombëtare për kërcënimet terroriste nga ana e kultit. Pa dyshim se Shqipëria do të jetë moçali i kultit terrorist Rajavi.

 

 


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur