Ish- anëtarët e MEK-ut në një piknik në Shqipëri

Categoria: Lajme

Anëtarët e ndarë nga Organizatës Muxhahedin Khelk (MEK / MKO / Kult i Rajavit) janë akuzuar gjithmonë nga grupi si spiunë të qeverisë iraniane sepse sapo ata të largohen nga grupi, ata fillojnë ta denoncojnë sektin Rajavi si një sekt shkatërrues.

Brenda MEK-ut, komandantët thonë çdo ditë se anëtarët e ndarë nga kjo Organizatë po vuajnë rrethanat më të këqija të jetës: pa shtëpi, duke bredhur nëpër Tiranë, duke kërkuar ushqim në koshat e plehrave!

Sidoqoftë, anëtarët e ndarë nga sekti përpiqen më të mirën e tyre për të shijuar jetën në botën e lirë. Ata përdorin çdo mundësi për të çmuar lirinë e tyre. Ata mblidhen së bashku duke festuar në apartamentet e tyre, në kafene dhe piknik nëpër vendet e Shqipërisë. Ata zakonisht publikojnë fotot e përvojave të tyre normale të jetës në mediat sociale.

Disa prej tyre, fundjavën e kaluar shkuan në një piknik në natyrën shqiptare. Ata kishin me vete gjërat e nevojshme, që mund të marin shumica e njerëzve gjatë fundjavave. Ata përpiqen të gëzojnë të drejtat e tyre më themelore në botën e lirë, përkundër të gjitha përpjekjeve që liderët e MEK po bëjnë për të forcuar lakun rreth anëtarve të ndarë nga sekti.


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur