Ish-anëtarët e MEK-ut në festën e Iftarit në Tiranë

Categoria: Lajme

Ish-anëtarët e Organizatës Muxhahedin Khelk (MKO / MEK / PMOI / Kult i Rajavit) mbajnë festë për iftar në Tiranë, Shqipëri.

Një grup anëtarësh të ndarë nga Organizata Muxhahedine Khelk, që jetojnë në Tiranë, janë mbledhur së bashku në kafenë, për të hapur agjërimin e tyre. Disa nga këta ish-anëtarë janë Reza Mezgi, Khalil Ansarian, Musa Damrudi, Hassan Shahbazi, Azim Mishmast. Gjithashtu në mbrëmje u bashkua me ta edhe Gazetari i krishterë shqiptar, GJergji Thanasi.

Që kur u çliruan nga Kult i Rajavit, të larguarit kanë çmuar shumicën e traditave të tyre iraniane dhe fetare. Ata që kur kanë hyrë në botën e lirë, kanë patur festa për vitin e ri Persian, natën Yalda dhe për raste të tjera.


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur