Turpërimi i Organizatës Muxhahidine Halk nga monarkistët

Categoria: Lajme

Mahlagha Fakhravar, motra e Amir  Abas Fakhravar një element monarkist, e quajti konferencën e muxhahidinëve në Ville de Pont në Paris si të sajuar dhe tha: “Ata nuk kanë arritur të mbledhin ndokënd përveç disa hungarezëve, afganëve, arabëve dhe njerëzve me ngjyrë nga vende të ndryshme duke u dhënë një udhëtim falas që kështu të mund të sigurojnë një ushtri të zezë.”

 

Sipas raportit të qendrës së lajmeve investigative të Habilian, cituar nga sajti informativ i shoqatës Dideban, Mahlagha Fakhravar, motra e Amir Abas  Fakhravar, një element monarkist, e quajti të sajuar mbledhjen e MEK në Paris dhe tha: “Ata nuk kanë arritur të mbledhin ndokënd përveç disa hungarezëve, afganëve, arabëve dhe njerëzve me ngjyrë nga vende të ndryshme duke u dhënë një udhëtim falas që kështu të mund të sigurojnë një ushtri të zezë.”

 

Mahlagha Fakhravar, njëra nga kërkuesit e anarkisë , në faqen e saj në facebook ka  turpëruar konferencën e MKO-së në Ville de Pont duke thënë se është e sajuar. Ajo tha se në atë mbledhje kanë marrë pjesë jo-iranianë, arabë , afganë dhe hungarezë të cilët kanë ardhur në Paris për shkak të një udhëtimi falas.

Është për t’u përmendur se para saj, Alireza Nurizadeh, një kundërshtar i Republikës Islamike dhe anarkist, gjithashtu e ka quajtur të sajuar konferencën e MEK dhe tha se pjesëmarrësit nuk ishin iranianë por njerëz të marrë me qira.


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur