Parlamenti i Egjiptit doli kundër pjesëmarrjes së përfaqësuesve të tij në konferencën e Organizatës Muxhahidine Halk në Francë

Categoria: Lajme

Sipas raportit të qendrës së lajmeve Habilian dhe sipas rrëfimit të programit satelitor Al-Miyadin, Ahmad Saaduldin, sekretari i përgjithshëm i Parlamentit të Egjiptit tha se disa anëtarë të parlamentit janë ftuar të marrin pjesë në konferencën e MEK në Paris.

Ai shtoi: “Parlamenti është kundër prezencës së përfaqësuesve të tij në atë konferencë dhe nuk u jep leje të udhëtojnë.”

Saaduldin tha se Parlamenti i Egjiptit nuk ka asnjë përfaqësues zyrtar në këtë konferencë.


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur