Nëna e moshuar kërkon lirimin e djalit të saj nga Kampi i MEK-ut

Categoria: Lajme

Shoqata Nexhat

Mostafa, që sot është pesëdhjetë vjeç, është marrë peng nga Organizata Muxhahedin Khelk, për më shumë se tre dekada. Ai nuk është lejuar nga udhëheqësit e grupit të ketë ndonjë kontakt me familjen e tij.

Nëna e tij Montaha Zahraei ka ndërmarrë disa veprime në mënyrë që të lirojë djalin e saj nga Kult i Rajavit. Ajo u ka shkruar letra autoriteteve shqiptare dhe ndërkombëtare duke u kërkuar atyre të hapin një rrugë për të kontaktuar djalin e saj. Ajo shpesh dërgon mesazhe me tekst dhe video për të thirrur udhëheqësit e MEK-ut që ta lënë djalin e saj të kontaktojë me të.                           

Nëna e moshuar e Mostafa Ghaedi së bashku me dhjetëra nëna të pengjeve të MEK-ut po presin me padurim ditën kur mund të përqafojnë fëmijët e tyre të dashur të cilët mbahen të burgosur nga sekti Rajavi.


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur