Dokumentet e tradhëtisë (7)

Categoria: Dokumente

Mesa thonë Gjykata Ushtarake ose autoritetet më të larta nuk e kishin vënë re që Masoud Rajavi ishte i dobishëm për SAVAK-un dhe kështu ne shohim se të nesërmen hetuesit dhe përgjegjësit e SAVAK shkruajnë një tekst tjetër për të shpëtuar Rajavin dhe rrëfejnë me saktësi se ai "ka bashkëpunuar plotësisht për zbulimin e anëtarëve të organizatës",  "informacioni që ka dhënë ka patur shumë efekt" dhe se brenda në paraburgim ka patur bashkëpunim shumë shoqëror me hetuesit, domethënë për të shpëtuar Rajavin, ata janë detyruar të tregojnë më shumë rreth tij. Përsëri në dokumentin tjetër shohim që oficer Nasiri e ka pranuar mendimin e zyrtarëve të SAVAK-ut , ka firmosur tekstin e dytë dhe ia ka dërguar Gjykatës Ushtarake.


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur