Zonja dhe zotërinj të Këshillit Kombëtar të Rezistencës, a nuk ka ardhur koha për shkarkimin e presidentes së vetëshpallur Maryam Rajavi?

Categoria: Artikuj

Zonja dhe zotërinj të Këshillit të Rezistencës Kombëtare, a nuk ka ardhur koha për shkarkimin e presidentes së vetëshpallur Maryam Rajavi? Së paku të mbani zgjedhje të lira demokratike për të zgjedhur presidentin tuaj të ri. Zgjedhje demokratike dhe të lira ashtu siç pretendon Maryam Rajavi duke thënë se liria dhe demokracia është baza e Organizatës Muxhahidinët Khalk dhe synimi i tyre kryesor.

Zonja dhe zotërinj të Këshillit Kombëtar të Rezistencës, ç’gjë të mirë ka bërë gjatë këtyre 20 viteve presidentja e vetëshpallur, Maryam Rajavi?

A ka bërë ajo gjatë këtyre 20 viteve , që nga koha që është zgjedhur  si lidere , ndonjë gjë tjetër përveçse burgosje dhe torturim të atyre që kanë qenë kundër zgjedhjes së saj dhe kundër organizatës?

A nuk është e vërtetë që për të mbijetuar ajo vrau shumë anëtarë të MEK në Irak?

A nuk ka ardhur kohë të bëni një zgjedhje tjetër ose së paku një zgjedhje të lirë mes jush që ndoshta dikush tjetër mund të hapë një rrugë të re dhe ta bëjë këtë rezistencë të ecë para?!

Duket sikur për ju ka rëndësi të merni rrogat tuaja dhe se ç’ndodh më pas nuk ju intereson.


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur