Modeli mercenar i Republikës Islamike për qytetarët e Shqipërisë

Categoria: Artikuj

Zehra Moeini, Drejt Lirisë, Gjermani, 27 Janar 2021

Çuditërisht, vetëm banorët e Manzës dhe Durrsit nuk ishin akuzuan për bashkëpunim me regjimin iranian! Gjë që më në fund ndodhi. Sekti Rajavi e ka aprovur për vite me radhë se çdo kundërshtarë të tij i përgjigjet duke akuzuar si bashkëpunëtorë me Republikën Islamike. Sigurisht, kjo metod e vjetër dhe e përsëritur kaq shumë herë tani nuk ka më vlerë dhe nuk e beson më asnjeri, sekti Rajavi duhet të mendojë për një mënyrë tjetër për të shtypur kundërshtarët e tij. Nëse populli shqiptar do të kërkoi të drejtat e tij, edhe ata do akuzohen mercenarë. Modeli mercenar i Republikës Islamike për qytetarët e Shqipërisë!?

Arsyeja kryesore e kundërshtimit të popullit shqiptar ndaj sektit Rajavi është varrosja e trupave të atyre që vdiqën për shkak të korona virusit. Numri i këtyre rasteve është i lartë. Populli kundërshtonë fuqishëm varrosjen e këtyre trupave për shkak të sëmundjes korona virus. për të zgjidhur këtë problem ka ndryrë kryebashkiaku i Durrsit.

Qytetarët shqiptarë morën edhe medaljen mercenare të Republikës Islamike!?

Këto ditë ne jemi dëshmitarë të tensioneve të reja midis sektit Rajavi dhe popullit shqiptar. Një raport i lëshuar nga media shqiptare javët e fundit pasqyroi pakënaqësinë e përhapur dhe shqetësimin e thellë në mesin e banorëve të zonës së Manzës pranë qytetit të Durrsit, ku ndodhet kampi i kultit Rajavi. Mediat publikuan një raport me titull * "Bashkëjetesa e vështirë me sektin Rajavi: Iranianët pushtojnë varrezat" shkruajti: Banorët e Manzës së qytetit të Durrsit pas shitjes së një pjese të zonës tek Muxhahedin nga qeveria, u mblodhën pranë varrezave në zonë dhe protestuan kundër shitjes së sonës së tyre.

Banorët e Manz, të cilët kundërshtojnë shitjen e tokës, thonë se Muxhahedinët, megjithëse mund ti varrosin të vdekurit e tyre rreth kampit të tyre të madh, kanë shkuar në varrezat e tyre dhe tani po rrethojnë tokën e blerë me shtylla betoni. (Arsyeja kryesore e kundërshtimit të popullit shqiptar ndaj sektit Rajavi është varrosja e trupave të atyre që vdiqën si pasojë e korona virusit. Numri i këtyre njerëzve është i lartë. Populli kundërshton fuqishëm varrosjen e këtyre trupave për shkak të sëmundjes korona virusit. për të zgjidhur këtë problem ka ndryrë kryebashkiaku i Durrsit.

Partia Socialiste e Shqipërisë që është në pushtet, në një marrveshje në prapaskenë me Amerikanët, ranë dakord të sigurojnë ujë dhe energji elektrike për Muxhahedint nën çmimin e miratuar në Shqipëri, pothuajse falas, dhe kjo ka shkaktuar një zemërim tek njerëzit dhe banorët e Manzës. Ata pretendojnë se në rrugët e Manzës natën nuk ka dritë dhe që janë në errësirë, por kampi Ashraf 3 shkëlqen nga dritat! Banorët e Manzës gjithashtu po përballen me një mungesë të ujit, dhe kjo për shkak të konsumimit të tepërt nga Kampi Ashraf 3 që u jepet me një çmim më të lirë! Banorët e Manzës pretendojnë se ndërsa Kampi Ashraf 3 (i cili quhet Kampi Terrorist) ka 24 orë ujë! Ne po përballemi me një seri ndërprerjesh të ujit.

Nëse populli iranian që dëshiron të takojë të dashurit e tij të cilët janë robër në sektin Rajavi janë gjithashtu mercenarë të Ministrisë së Inteligjencës së Iranit, çfarë lloj organizate apo opozite është kjo që ka kaq shumë mercenarë!! Kur nënat, baballarët dhe gratë e moshuara që thjesht duan të komunikojnë me të dashurit e tyre të bllokuar në kampin e kultit Rajavi në Shqipëri quhen terroriste, kush nuk mund të jetë një terrorist dhe një mercenar në sytë e udhëheqësve të kultit? 

Një organizatë që frymëzon një shoqëri  monolite dhe një shoqëri pa klasa dhe nivele. Sigurisht, sipas sektit Rajavi, banorët e Manzës së qytetit të Durrsit të Shqipërisë janë gjithashtu agjentë të Ministrisë së Inteligjencës së Iranit.                                                                                                          

                                     


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur