Kulti kameleon

Një dokumentar nga regjisori Iranian Maziar Bahari për Muxhahidinët Halk, një organizatë e huaj e emëruar terroriste nga SHBA. Mas’ud Raxhavi është lideri i këtij kulti qesharak iranian. Ai gjatë viteve ndihmoi Ajetullah Khomeinin për të rrëzuar Shahun dhe më pas i deklaroi luftë Republikës Islamike duke vrarë pa mëshirë bashkëkombësit e tij. Ata ( MKO ) u bënë aleatë të Sadam Husejnit, por tani që ai nuk është më, janë kthyer në mbështetës të flaktë të koalicionit. MEK i ka ndërruar aleancat aq shpesh saqë çdo ideologji themelore është zhdukur.


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur