Mbajtja e mbledhjes me titull "Rreziku i Muxhahedinët Khalk në Shqipëri" në Parlamentin Evropian

Categoria: Lajme

Në Parlamentin Evropian do të mbahet një mbledhje e organizuar nga dy eurodeputete me në fokus grupin terrorist Muxhahedinët Khalk.

Sipas raportit të qendrës investigative të lajmeve, shoqatës Habilian ,tema e kësaj mbledhjeje që do të mbahet në Parlamentin Evropian më 10 prill të vitit 2018 do të jetë prezenca e Organizatës Muxhahedinët Khalk në Shqipëri .  Disa specialistë nga vende të ndryshme të botës do të jenë prezent  për të shkëmbyer mendimet e tyre. Ana Gomez , përfaqësuesja e Portugalisë  dhe Patricia Lalwand përfaqësuesja franceze në Parlamentin Evropian janë mikpritëset e këtij takimi.


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur