Korona pushton kampin e grupit terrorist MEK në Shqipëri

Categoria: Lajme

Një gazetë shqiptare ka njoftuar për shtimin e numrit të vdekjeve të banorëve të kampit të grupit terrorist MEK në Shqipëri gjatë muajve të fundit, duke paraqitur mundësinë për përhapjen edhe të epidemive të tjera në kampin e terroristëve të MEK.

Agjencia e lajmeve Fars njoftoi se faqja e gazetës elektronike “Impakt” në një raport të saj ka raportuar për përhapjen në masë shumë të madhe të virusit Korona në kampin e grupit terrorist MEK në Manzë të Shqipërisë.

Faqja e gazetës elektronike “IMPAKT” në një raport të saj shkruar se për shkak të kufizimeve të qasjes në kampin “Ashraf 3” të terroristëve të MEK në Manzë, nuk mund të dihen statistika zyrtare në lidhje me përhapjen e virusit Korona dhe vdekjen e banorëve të këtij kampi. 

Pavarësisht mungesës së statistikave zyrtare në këtë drejtim, por informacionet frontale në varrezat ku varrosen të gjithë anëtarët e grupit terrorist MEK, flasin për hapjen e shumë varreve të reja. Gjatë ditëve të kaluar janë vërejtur edhe gjashtë varre të reja mbi të cilët ishin vendosur lule në kujtim të të vdekurve.

Sipas këtij raporti thuhet se gjatë viteve 2016-2019 për çdo 50 ditë ka vdekur një person nga banorët e kampit të grupit terrorist MEK në Manzë, por në mënyrë shumë të çuditshme në muajin nëntor kanë vdekur pesë pjesëtarë të grupit terrorist MEK.

Sipas këtij raporti, nuk është mohuar mundësia e përhapjes së epidemive të tjera në kampin Ashraf 3 të grupit terrorist MEK duke thënë se ekziston mundësia edhe e helmimit të banorëve të këtij kampi për shkak të ushqimeve me cilësi shumë të ulët që sillen nga Brazili.

Ky raport gjithashtu paralajmëron se kampi Ashraf 3 i grupit terrorist MEK sipas të gjitha gjasave po shndërrohet në vatrën e pandemisë Covid-19, gjë që mund të jetë shumë e rrezikshme edhe për banorët e zonë.

Agjencia e lajmeve Fars njoftoi se faqja e gazetës elektronike “Impakt” në një raport të saj ka raportuar për përhapjen në masë shumë të madhe të virusit Korona në kampin e grupit terrorist MEK në Manzë të Shqipërisë.

Faqja e gazetës elektronike “IMPAKT” në një raport të saj shkruar se për shkak të kufizimeve të qasjes në kampin “Ashraf 3” të terroristëve të MEK në Manzë, nuk mund të dihen statistika zyrtare në lidhje me përhapjen e virusit Korona dhe vdekjen e banorëve të këtij kampi. 

Pavarësisht mungesës së statistikave zyrtare në këtë drejtim, por informacionet frontale në varrezat ku varrosen të gjithë anëtarët e grupit terrorist MEK, flasin për hapjen e shumë varreve të reja. Gjatë ditëve të kaluar janë vërejtur edhe gjashtë varre të reja mbi të cilët ishin vendosur lule në kujtim të të vdekurve.

Sipas këtij raporti thuhet se gjatë viteve 2016-2019 për çdo 50 ditë ka vdekur një person nga banorët e kampit të grupit terrorist MEK në Manzë, por në mënyrë shumë të çuditshme në muajin nëntor kanë vdekur pesë pjesëtarë të grupit terrorist MEK.

Sipas këtij raporti, nuk është mohuar mundësia e përhapjes së epidemive të tjera në kampin Ashraf 3 të grupit terrorist MEK duke thënë se ekziston mundësia edhe e helmimit të banorëve të këtij kampi për shkak të ushqimeve me cilësi shumë të ulët që sillen nga Brazili.

Ky raport gjithashtu paralajmëron se kampi Ashraf 3 i grupit terrorist MEK sipas të gjitha gjasave po shndërrohet në vatrën e pandemisë Covid-19, gjë që mund të jetë shumë e rrezikshme edhe për banorët e zonë.


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur