گزارش نشست دانشجويي «گرامي داشت شهداي مبارزه با نفاق »

نشست دانشجويي «گرامي داشت شهداي مبارزه با نفاق» در مجتمع فرهنگي و دانشجويي 13 آبان (لانه جاسوسي سابق آمريكا) با حضور نمايندگان تشكل هاي دانشجويي برگزار شد.

Monafeqinalqaede

مبارزه با نفاق؛ رسالت دانشجو

در تاريخ پرفراز و نشيب 32 سال حاكميت نظام اسلامي، سال 60 و تابستان آن با خون نوشته شده است؛ چرا كه برجسته ترين صاحب منصبان و نخبگان انقلاب نوپاي اسلامي قرباني كينه و عداوت دشمن خارجي شده و به دست منافقين به شهادت رسيدند. نسل اول و دوم هيچ گاه فراموش نمي كنند كه هر روز خبر ترور و شهادت يكي از فرزندان برومند نظام به گوششان مي رسيد، ترور مقام معظم رهبري، فاجعه هفتم تير، ترور شهيدان رجايي و باهنر و... مصداق هايي است كه با ذكر عنوان تابستان سال 60 به ذهنمان خطور مي كند.

در اين راستا نشست دانشجويي «گرامي داشت شهداي مبارزه با نفاق» در مجتمع فرهنگي و دانشجويي 13 آبان (لانه جاسوسي سابق آمريكا) با حضور نمايندگان تشكل هاي دانشجويي برگزار شد.

در اين نشست، نمايندگان تشكل هاي دانشجويي به ارائه نظرات و راهكارهايشان براي زنده نگه داشتن ياد شهداي مبارزه با نفاق و نيز روش هاي مقابله با جريان نفاق پرداختند كه گزارش آن را مي خوانيم:

بصيرت؛ لازمه حذف جريان نفاق

«ايوب توكليان»، دبير كل اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در اين نشست گفت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي هر كجا جريان هاي بي پرده و عريان به مبارزه با نظام اسلامي و اركان آن پرداختند سريع تر حذف شدند و با عكس العمل هاي شديدي از سوي مردم مواجه شدند.

وي افزود:جريان نفاق با نقاب هايي كه بر چهره مي زد و با سوءاستفاده از نظام اسلامي، ضرباتي را وارد كرد اما در پاسخ به اين تحركات خود پي درپي با شكست مواجه شد.

توكليان با اشاره به اينكه جريان هاي نفاق طي 32 سال گذشت از انقلاب اسلامي چه به صورت آشكار و چه به صورت پنهان عليه نظام اسلامي تحركاتي انجام دادند اما اين دشمني آن ها براي نظام اسلامي سودمند بود، خاطر نشان كرد: ترور شهيدان رجايي و باهنر سنگين ترين خسارت به ايران اسلامي بود و نفوذ به بيت برخي علما از جمله منتظري منجر به جدا شدن وي از بدنه انقلاب اسلامي شد.

وي با تاكيد بر اينكه پيچيده ترين نفاق فتنه سال 88 بود، تصريح كرد: فتنه هاي پي درپي نفاق عليه نظام اسلامي، خسارت هايي را به انقلاب اسلامي وارد كرد اما در كنار آن كاركردهاي بسيار مناسبي را نيز براي نظام اسلامي داشت.

دبير كل اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه هاي كشور اظهار داشت: در فتنه سال 88 نفاق با استفاده از شعارهاي ملي و ديني وارد صحنه شد اما در نهايت از بدنه نظام اسلامي تصفيه شدند.

وي در ادامه گفت: انقلاب اسلامي ايران فرد محور نيست كه با حذف افراد و ترور شخصيت ها منحرف يا با شكست مواجه شود.

توكليان با اشاره به اينكه انقلاب اسلامي ايران دين محور و مردم محور است، تاكيد كرد: انقلاب اسلامي همواره در مسير ولايت فقيه حركت كرده است و اين امر زمينه پيروزي هاي نظام اسلامي ايران را فراهم كرده است.

اين فعال دانشجويي با بيان اينكه عامل ديگر پيروزي نظام اسلامي در مقابل نفاق، پالايش و تصفيه آنان از بدنه انقلاب اسلامي بوده است، گفت:نفاق با چهره هاي متفاوت وارد صحنه مي شود و هيچ گاه با چهره اصلي خود به ميدان نمي آيد و در آينده نيز با جريان هاي منافقانه، نفاق جديد و شايد پيچيده مواجه هستيم كه بايد اوضاع را رصد كنيم و از تحولات داخلي و خارجي مطلع باشيم.

دبير كل اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه هاي كشور خاطر نشان كرد: نقش دانشجويان در مبارزه با نفاق بسيار روشن است و جنبش هاي دانشجويي بايد در اين مسير به دليل استقلال عمل و آرمان خواهي خود و با تكيه بر اصل ولايت فقيه به روشن گري و آگاهي بخشي فضاي عمومي كشور بپردازند.

توكليان با اشاره به اينكه يكي از جريان هايي كه فريب نفاق را نمي خورد، جريان دانشجويي است، گفت: نفاق همواره از جريان هاي دانشجويي بيشترين واهمه را داشته است.

وي در ادامه تصريح كرد: با تجربياتي كه نظام اسلامي در مبارزه با نفاق كسب كرده ديگر نبايد اجازه داد تا گروه هاي آنان به نفوذ در بدنه كشور بپردازند كه البته اين امر با حركت در پشت سر مقام معظم رهبري محقق مي شود.

دبير كل اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه هاي كشور اظهار داشت: امروز جريان هاي شبه نفاق و منحرف با چهره هاي متفاوتي وارد صحنه شدند كه جريان دانشجويي با بصيرت كامل و برخلاف ساير جريان ها كه سياسي كاري مي كنند بايد به حذف اين جريان هاي منحرف و منافق گونه بپردازند.

توكليان تاكيد كرد: حادثه تلخ ترور شهيدان رجايي و باهنر توسط كشميري انجام شد كه اين دو شهيد پشت سر وي نماز مي خواندند اما ترور آنان توسط وي انجام شد، پس بايد هميشه مراقب جريان نفاق بود.

وي در پايان خاطرنشان كرد: شناسايي و تصفيه نفاق سخت است كه بايد با اطلاع كافي از اين جريان ها و با بصيرت لازم به حذف آنان بپردازيم.

انحراف از انديشه هاي ناب اسلام؛ عامل بروز نفاق

«مهدي عباسي مهر»، عضو شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت گفت: در سال 60 شاهد حوادث بسيار بزرگي از عزل بني صدر تا ترورهاي كور و زنجيره اي نفاق بوديم.

وي افزود: در آيات قرآن كريم به روشني به منشأ نفاق اشاره شده است و اگر از كلمه «الله» فاصله بگيريم با نفاق مواجه خواهيم شد.

اين فعال دانشجويي خاطرنشان كرد: در دوران پيامبر اكرم(ص) و ائمه اطهار، نفاق فعاليت هاي بي شماري داشت و در شرايط حساس ضرباتي را به حكومت اسلامي وارد كرد.

عباسي مهر در ادامه تصريح كرد: منشأ نفاق نشأت گرفته از چند دسته تحركات است كه ملت ايران آنها را تجربه كرده است. مردم كشورمان در طول 32 سال گذشت از انقلاب اسلامي ضرباتي را از گروهك هاي نفاق خورده اند.

عضو شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت با بيان اينكه ورود انديشه هاي غيرالهي يكي از منشأهاي نفوذ نفاق در جامعه است، اظهار داشت: در دوران قاجار، پهلوي و حيات انقلاب اسلامي، وهابيت، بهائيت، فراماسونري، طالبانيزم و... شكل گرفتند كه نشان داد يكي از كانون هاي حامي نفاق، استعمار است.

وي با بيان اينكه يكي ديگر از عوامل بروز نفاق در جامعه انحراف از انديشه هاي ناب اسلام است، تاكيد كرد: سازمان منافقين و گروهك فرقان از همان ابتدا از انديشه هاي اصيل اسلام و انقلاب اسلامي خارج شده و منحرف شدند و نهايتا دست به خشونت و ترور زدند.

عباسي مهر در ادامه گفت: در ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي، گروهك فرقان با انحراف از اصول اسلام و انقلاب دست به ترور و حذف فيزيكي نخبگان آن دوران زد كه يكي از آن نمونه ها ترور شهيد مطهري بود.

دبير سابق دفتر تحكيم وحدت خاطرنشان كرد: با ورود نظريه هاي ليبرالي در سازمان منافقين، اين سازمان به انحراف كامل كشيده شد و اين در حالي بود كه امام خميني(ره) از همان ابتداي فعاليت اعضاي اين گروهك، انحراف آنها را اعلام كرده بود.

وي به تروريسم دولتي اشاره كرد و گفت: در كنار فعاليت نفاق، بحث گروهك هاي تروريستي و تروريسم دولتي مطرح است كه نمونه بارز آنها آمريكا و رژيم صهيونيستي است.

اين فعال دانشجويي با اشاره به اينكه آمريكا و رژيم صهيونيستي اتاق فكر گروهك هاي تروريستي هستند و اين گروهك ها را رهبري مي كنند، تاكيد كرد: مقام معظم رهبري در پيام شان به كنفرانس بين المللي مبارزه با تروريسم تاكيد داشتند كه نظام اسلامي ايران از تروريسم آسيب هاي مختلفي ديده است.

عباسي مهر با بيان اينكه جريان دانشجويي بايد توجه و رصد بيشتري به فعاليت هاي نفاق داشته باشد، گفت: مقام معظم رهبري و دلسوزان نظام بارها به نفوذ گروه هاي انحرافي و نفاق در جامعه تاكيد داشته اند.

عضو شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت در ادامه تصريح كرد: نظام اسلامي ايران سابقه و تجربه مبارزه با نفاق را داشته است و ديگر جريان هاي انقلابي نبايد اجازه نفوذ نفاق به بدنه نظام اسلامي را دهند.

وي با بيان اينكه استكبار جهاني سعي دارد كانون هاي نفاق را در اتاق هاي فكر و ميان نخبگان كشور نفوذ دهد، تاكيد كرد: تمامي برنامه هاي غرب براي نفوذ نفاق در دانشگاه هاي كشور است پس بايد جريان دانشجويي با بصيرت لازم به مبارزه با نفوذ انحراف و نفاق در دانشگاه ها اقدام كند و با شكل گيري كانون هاي توليد فكر مي توان به اين اقدام دست زد.

عباسي مهر در پايان خاطرنشان كرد: با هر شاخصي نمي توان انحراف و نفاق افراد و گروه ها را تشخيص داد. شاخص اسلام ناب كه نمود حقيقي آن ولايت فقيه است، يكي از شاخص هاي اصلي براي شناخت جريان هاي انحرافي و نفاق است.

حركت در مسير ولايت مانع از ورود به ورطه نفاق است

«محمد افكانه»، دبير تشكيلات اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه هاي كشور در اين نشست دانشجويي گفت: كلمه نفاق به معناي پوشاندن يك پوستين وارونه به دين است كه با حربه جهل و بي تقوايي به جنگ علم و تقوا مي آيد.

وي با اشاره به اينكه مكاتب انحرافي و نفاق با پشتوانه خارجي و استكبار به فعاليت مي پردازند، افزود: جريان هاي نفاق با افراط و تفريط فعاليت خود را آغاز مي كنند و در افراط كاري به خود نقاب روشنفكري مي زنند كه نتيجه آن اسلام منهاي روحانيت است.

اين فعال دانشجويي خاطر نشان كرد: نفاق در ابتدا با آرامش وارد صحنه جامعه مي شود اما در ادله به خشونت و ترور روي مي آورد.

افكانه درادامه خاطر نشان كرد:مقام معظم رهبري تأكيد دارند كه دانشجو يك روشنفكر ديني و جوان است، پس دانشجويان بايد با توجه به تفكر و آموزه هاي ديني به مبارزه با نفاق بپردازند.

دبير تشكيلات اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاههاي كشور با بيان اينكه نفاق، روشنفكران ديني را هدف قرارمي دهد تا نظام و حكومتي را از بين ببرد، اظهارداشت؛ درمسير ولايت مداري حركت كردن، مانع از ورود به ورطه هاي چپ و راست و يا جريان هاي نفاق مي شود.

ويژگي مشترك شهداي نفاق، مظلوميت آن ها بود

«مسعود براتي»، دبيرجنبش عدالتخواه دانشجويي در نشست دانشجويي بزرگداشت شهداي نفاق گفت: با توجه به پيچيدگي جريان نفاق، شناخت آن با ظرافت ها و سختي هايي همراه است كه اگر لحاظ نشود، مقابله با اين جريان به نتيجه نخواهد رسيد.

وي افزود: مهم ترين كار درراه شناخت و مقابله با جريان نفاق، استخراج شاخص هايي براي اين امر است كه اين شاخص ها در مباني و اصول ديني ما وجود دارد و براي دستيابي به آن، بايد به انديشه هاي بزرگانمان رجوع كنيم.

براتي با تاكيد بر اين كه همه گروه هاي دانشجويي وغير دانشجويي براي مقابله با نفاق بايد به سلاح شاخص ها مجهز شوند ادامه داد: اگر با داشتن اين شرايط به عرصه مقابله با نفاق وارد شويم متوجه مي شويم، اين جريان بسيار گسترده تر از تصور ما بوده و در بسياري ازحوزه ها حضور دارد.

دبيرجنبش عدالتخواه دانشجويي در بخش ديگري از مطالب خود به اهميت توجه به ظرفيت جامعه اشاره كرد و گفت: جريان نفاق به واسطه داشتن دو چهره، با ظاهري مقبول در جامعه حضور مي يابد و به همين دليل، توسط بخشي از جامعه پذيرفته مي شود و بدنه مردمي پيدا مي كند.

براتي افزود: اگر ظرفيت جامعه درمسأله مقابله با نفاق درنظرگرفته نشود در تصميم گيري ها دچار چند دستگي مي شويم و به هدف نخواهيم رسيد.

وي به عنوان نمونه يارگيري منافقين از بدنه مردم اشاره كرد و گفت:- منافقين به واسطه مقبوليت در نزد بخشي از جامعه توانستند درجامعه انفكاك ايجاد كنند كه اين نمونه، لزوم برنامه ريزي براي مقابله با نفاق را براساس ظرفيت هاي جامعه نشان مي دهد.

براتي دربخش سوم صحبت هايش درميزگرد دانشجويي بزرگداشت شهداي نفاق، به تمايز مبارزه با جريان نفاق اشاره كرد و گفت: به جز بحث رسيدن به درجه شهادت، ويژگي بارز اين شهدا مظلوميت آن ها بود كه ريشه در دو چهره اي بودن منافقان دارد.

وي سپس نتيجه گيري كرد: براي مبارزه با نفاق بايد آمادگي پذيرش هرگونه تهمت و بدبيني از سوي جامعه را داشته باشيم.

ايران؛ بزرگ ترين قرباني تروريسم درعرصه بين الملل است

«اميرحسين ثابتي»، مسئول سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه تهران وعلوم پزشكي تهران،گفت: ايران درعرصه بين المللي بزرگ ترين قرباني تروريسم است اما در فضاي رسانه اي داستان عكس اين موضوع است.وي افزود: طي 32سال گذشت از انقلاب اسلامي ايران، رئيس جمهور، رئيس مجلس، رئيس قوه قضاييه و جمعي از نمايندگان مجلس كشورمان ترور شدند كه در دنيا بي سابقه است اما درعرصه تبليغاتي و رسانه اي غرب سعي دارد ايران را به حمايت از تروريسم محكوم كند.اين فعال دانشجويي با اشاره به اينكه آمريكا و انگليس با حمايت از ساير كشورهاي غربي سعي دارند ايران را متهم به نقض حقوق بشر كنند، خاطرنشان كرد:در آمريكا رئيس جمهور اين كشور كه ترورشد ده ها مستند براي آن ساخته شد، اما درايران اين همه شهداي ترور وجود دارند كه مستندي از آن ها نداريم.

ثابتي با اشاره به اينكه بايد از ترور و نفاق يك بازخواني تاريخي داشته باشيم، تصريح كرد:ريشه اصلي ترور التقاط فكري است و اگر بخواهيم خصوصيت مشترك براي گروه هاي تروريستي و نفاق را مدنظر قراردهيم، انحراف فكري از اين گونه خصوصيات است.

مسئول سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران با تأكيد بر اينكه نفاق سعي دارد نخبگان را از بين ببرد تا به تمايلات انحرافي خود برسد، اظهار داشت: شهيد آيت از جمله شهداي ترور و مظلومي بود كه درسال 58 درگنجاندن ولايت فقيه در قانون اساسي بسيار تلاش داشت ونماد مبارزه با ملي مذهبي ها بود اما كمتر نامي از وي شنيده مي شود.

اين فعال دانشجويي تأكيد كرد: كروبي نيز در ابتداي انقلاب اسلامي از حاميان اصلي امام(ره) و انقلاب بود اما در مردادماه سال88 طي نامه اي بحث تجاوز جنسي به زندانيان فتنه را مطرح كرد كه چند روز بعد مسعود رجوي طي نامه سرگشاده اي اعلام كرد: «اميدواريم كروبي مأجور باشد و با سخناني كه مطرح كرده، كفاره حمايت هاي گذشته خود از انقلاب را بپردازد.»

ثابتي با بيان اينكه اگر كسي قرباني ترور مي شود به اين معني نيست كه تغيير موضع نخواهد داد، گفت: «سعيد شاهسوندي»، يكي از اعضاي قديمي سازمان منافقين به بازخواني فعاليت هاي اين سازمان پرداخته و اعلام داشته است كه اين سازمان از ابتدا مخالف رهبري امام خميني(ره) بود و توهم بي شماري داشت.

مسئول سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران اظهار داشت: سازمان منافقين هنگامي كه در سال60 به اقدام مسلحانه دست زد، انتظار داشت جمعي ميليوني از آنان حمايت كنند اما همه چيز عكس شد.

وي در ادامه گفت: بني صدر پيش از رياست جمهوري خود سازمان منافقين را مورد حمله قرار مي داد اما در كمتر از دو سال در مواضع خود چرخش ايجاد كرد و كار به جايي رسيد كه با مسعود رجوي از كشور فرار كرد.

اين فعال دانشجويي تأكيد كرد: سازمان منافقين اگر چه بسياري از ترورها را به عهده نگرفته است اما جريان ملي مذهبي ها همواره اعتراف كرده اند كه فرمان ترورها و عمليات آن با سازمان منافقين بوده است.

ثابتي اظهار داشت: «كريم سنجابي»، از اعضاي ارشد جبهه ملي در گفت وگو با دانشگاه «هاروارد آمريكا» اعلام داشت كه «سازمان منافقين بيشترين ضربه را به نظام ايران وارد كرد كه از آن جمله حوادث هفت تير و هشت شهريور سال60 بود.»وي در پايان خاطرنشان كرد: پديده نفاق پايان نخواهد داشت اما پاسخ تمامي اين ترورها عليه نظام اسلامي، جمله امام خميني(ره) است كه فرمودند: «بكشيد ما را كه ملت ما بيدارتر مي شود.»


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31