خفگی تروریست ها در حلقه تدابیر ایران

مهمترین نشانه ای که از ترور اساتید هسته ای کشورمان پیداست، ضعف دشمنان و روآوری آنان به خشونت و ترور است. آنان پس از آنکه در میدان علم و منطق در برابر ملت ایران شکستند و با تمسک به انواع تحریم ها و کینه ها نتوانستند حتی خمی به ابروی ملت ایران بیاورند، اکنون برای آنکه بتوانند مانع غنی سازی فکری در ایران شوند، فکرها را با گلوله و بمب ترور می کنند و می کشند

Terrorist

ترور اساتید هسته ای ایران در یک سال اخیر که منجر به شهادت دکتر علیمحمدی و دکتر شهریاری شد گرچه تلخ و حزن انگیز بود اما نشانه ها، درسها و برنامه هایی را در یک جدول مدون برای ما ترسیم می کند که اگر بتوانیم طبق آن وارد عمل شویم تا حدود زیادی جبران مافات کرده ایم و از حوادث مشابه در آینده نیز جلوگیری خواهد شد.

نشانه ها:

1- مهمترین نشانه ای که از ترور اساتید هسته ای کشورمان پیداست، ضعف دشمنان و روآوری آنان به خشونت و ترور است. آنان پس از آنکه در میدان علم و منطق در برابر ملت ایران شکستند و با تمسک به انواع تحریم ها و کینه ها نتوانستند حتی خمی به ابروی ملت ایران بیاورند، اکنون برای آنکه بتوانند مانع غنی سازی فکری در ایران شوند، فکرها را با گلوله و بمب ترور می کنند و می کشند.

2- رو شدن دست اسرائیل در تحرکات تروریستی داخل ایران یکی دیگر از نشانه هایی است که برنامه ریزی صهیونیست ها در سیستم جاسوسی و صدور جاسوس را اثبات می کند. اخیرا مائیر دگان رئیس سابق موساد هم گفته است که اسرائیل قصد حمله به ایران را ندارد و این پیامی است که فقط در ظاهر لطیف اما در باطن نشانه هایی از توطئه های پنهان آنان را جلا می دهد تا در غیبت جنگ افروزی آشکار، ترورها طراحی و پیگیری شود.

3- جنگ پنهان یا زیر پوستی صهیونیزم با ایران و اسلام نشانه دیگری است که به طور جدی برنامه ریزی شده است. چنانکه اکنون شاهد آن هستیم که پس از انجام ترور اساتید هسته ای کشورمان، مقامات بلندپایه اسرائیل رسما اعلام می کنند که این ترورها کار نیروهای ما بوده است. معنای این عمل غیر از این نیست که آنان جنگ با ایران را آغاز کرده اند منتها در سطوح پنهان و با شیوه هایی نظیر ترورهای آشکار.

درسها:

1- اولین درسی که می توان از این ترورها فرا گرفت همانی است که رهبر معظم انقلاب طی دیدار اخیرشان در جمع مردم پرشور قم در باب دشمن شناسی توصیه فرمودند.

در بخشی از آن بیانات آمده بود: «وقتى دشمن در مقابل ما به شدت دندان نشان مي دهد، ما بايد احساس كنيم كه پس توانائى‌هاى ما بالاست؛ ميتوانيم به اين دشمن ضربه بزنيم.»،«بايد بيدار باشيم. همه بايد بيدار باشند. نمي خواهيم و نبايد بالش نرم زير سرمان بگذاريم، براى خودمان لالائى بخوانيم؛ هى بگوئيم دشمن شكست خورد، دشمن ضعيف است»

البته ناگفته نماند که طبق مبانی اصولی سیاست، مبادرت به ترور نشانه ضعف عمیق یک کشور یا رژیم و دولت است؛ اما اینکه عده ای با اعمال جاسوسی تصمیم به ترور اساتید هسته ای ما گرفته اند، این درس بیدارباشی برای ماست که برای خودمان لالایی نخوانیم.

2- دومین درس را با یادآوری یک حکایت عنوان می کنیم. گویند دزدی بود که به هر خانه ای می رفت پس از دزدیدن در حد توانش، از شدت حسادت برای آنکه صاحب خانه را همچون خویش از داشتن اسباب و اثاثیه براق و زیبا محروم کند، آتشی در خانه می افکند و آن خانه را به خاکستر تبدیل می کرد. عاقبت نیز همین حسادت و شیوه کار موجب شناسایی او شد. چنانکه یک روز پیت های پر از نفت در حیاط خانه اش، موجب آتش سوزی خانه اش شد و وقتی اهالی محل برای کمک به سراغ او آمدند، انباشت وسیله های براق و زیبا را در آنجا مشاهده کردند و فهمیدند که صاحب این خانه همان آتشگر آبادی است.

حال اگرچه انباشت سلاح های جنگی و کشتار جمعی در خاک اسرائیل و آمریکا و کشورهای سلطه طلب، دست آنان را برای آزادیخواهان رو کرده است و عاقبت نیز همین انباشت مهمات موجب سوختن خودشان در آتش می شود، اما لااقل پیش از این واقعه خوشایند باید مراقب این دزدها بود و بدانیم که آنان در ربودن گنج های یک ملت، در حد توان می دزدند و اگر نتوانند بدزدند، از شدت کینه و حسادت مابقی را می کشند و با ترور می سوزانند آن مغزهای غنی و فکرهای روشنی که نمی توانند از خود داشته باشند.

برنامه ها:

در باب برنامه ها به قدری مساله وسیع است که شاید نیاز به یک حلقه بزرگ باشد تا ابعاد زیر که گوشه ای از آن وسعت است در شعاع آن دایره ردیابی شود.

 

1- دفاعی: دفاع در برابر حمله؛ دفاع در بعد سخت افزاری و نرم افزاری؛ دفاع و تقویت تجهیزات دفاعی به مانند یک سپر در برابر تشعشع عملیات های تروریستی.

2- امنیتی: به معنای تقویت سیستم های ضد جاسوسی؛ سیستمی که بتواند امنیت را در سطوح آشکار، پنهان و نیمه پنهان تامین کند و چتر نفوذناپذیری باشد در برابر باران اسیدی.

3- اطلاعاتی: کسب اطلاعات از اقدامات و برنامه های آینده درندگان جامعه جهانی. بستن حفره های اطلاعاتی برای آنکه بتوان پاتک مقتدرانه ای را پیش از تک دشمنان عملیاتی کرد.

4- مرزی: انسداد مرزها و جلوگیری شدید از ورود تروریست ها به داخل کشور. این کوششی است که اگر گسترده و فراگیر نباشد همچون یک سد سوراخ می ماند.

5- حفاظتی: حفاظت از نخبگان علمی و اجرای این امر به وسیله سیستم های مستقیم و غیرمستقیم. حفاظتی آشکار و پنهان از راه نزدیک و دور.

6- حقوقی: اقامه دعوا در مجامع و دادگاه های بین المللی در عین آنکه می دانیم کمتر واکنش قاطعی را نشان خواهند داد. حداقل فایده این عمل تاثیرگذاری در سطح افکار عمومی است.

7- تهاجمی: این نیز مورد مهمی است که تروریست ها با اعمال ناشایست خود هرگونه اقدامات احتمالی ایران را مشروع و موجه کرده اند؛ از اینرو جمهوری اسلامی می تواند این حق را برای خود قائل باشد تا اگر صلاح دانست پس از قصاص عاملین از آمرین ترورهای اخیر نیز انتقام گیرد و محکم و با شجاعت در جنگ پنهانی که تروریسم دولتی تحت حمایت لابی های صهیونیستی و نظام سلطه به راه انداخته، ظاهر شود.

****

نکاتی که در سطور بالا ذکر شد به این معنا نیست که تاکنون در این زمینه ها هیچ اقدامی صورت نگرفته است و اکنون پس از ترور اساتید هسته ای و نقش آشکار رژیم صهیونیستی باید به این نکات توجه داشت. خیر بلکه باید یادآور شد تا امروز جمهوری اسلامی اقدامات شایسته ای را در ابعاد مختلف برای مقابله با خصومت ها و خباثت های دشمنان تحقق داده و در این زمینه برنامه ریزی دقیقی کرده که توانسته شبکه های جاسوسی موساد و سیا را رصد کند و همچنین بسیاری از عوامل نفوذی آنان را در خاک ایران منهدم کند. این مطلب که فقط چند خانه از یک جدول هزار خانه ای را پر کرد، از آن جهت مهم و قابل توجه است که تاکید موکدی بود بر انجام اقدامات ضروری و تکراری است از نوع تکرارهای بی انقضا.

 

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31