رویکرد حامیان خود‌خوانده حقوق بشر ریاکارانه است

Mohamadjavadlarijani

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه ایران از رویکرد ریاکارانه افرادی که خود را حامی حقوق بشر می‌خوانند، انتقاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، محمدجواد لاریجانی در سی و یکمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو گفت: حامیان خودخوانده حقوق بشر در جهان هم پیمان نزدیک رژیم‌هایی هستند که مردم خود را از حق تعیین سرنوشت خود محروم کرده‌اند.

وی ادامه داد: این افراد به وظیفه‌ای که مطابق اصول حقوق بشر متوجه آنان است، «کاملا بی‌اعتنا» هستند.
لاریجانی همچنین با اشاره به سیاست‌های دوگانه رژیم‌هایی که شهروندانشان را از حق تعیین سرنوشت خود محروم می‌کنند، خاطرنشان کرد: آنها مدعی پیروی از حقوق بشر هستند. دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه به حضور 60 درصدی مردم ایران در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان اشاره کرد و آن را سرمشقی برای دیگر کشورها برشمرد. لاریجانی ادامه داد: انتخابات ایران گزینه جدیدی را به مردم جهان اسلام پیشنهاد می‌دهد تا جامعه خود را اصلاح کنند، آنها مجبور نیستند انتخاب خود را از بین دموکراسی‌های سکولار-لیبرال  یا غرق شدن در افراط گرایی انجام‌دهند. وی با تاکید بر موضع ایران در قبال بحران سوریه گفت: حل این‌معضل از روش نظامی غیرممکن است و باید از طریق انتخابات آزاد حل شود. دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه اظهار کرد: ایران همواره از آتش‌بس فوری و پایان خونریزی‌ها و برگزاری گفت‌وگوها بین دولت سوریه و گروه‌های معارض که مخالف تروریسم هستند، حمایت کرده است.

شورای حقوق بشر باید غیرگزینشی عمل کند

لاریجانی در ادامه مواضع کشورمان را در خصوص تحولات حقوق بشر تشریح کرد و گفت: شورای حقوق بشر باید به شیوه‌ای غیرگزینشی، غیرسیاسی، شفاف و بدور از استانداردهای دوگانه عمل کند.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه  بر ضرورت احترام به تنوع و تفاوت‌های فرهنگی در حوزه حقوق بشر تاکید کرد و گفت: تحمیل  استانداردها و سبک زندگی واحد به جامعه جهانی پذیرفتنی نیست.

لاریجانی همچنین با اشاره به برگزاری موفق انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری درایران اظهار کرد: مشارکت گسترده مردم، نشانه شفافی در خصوص تجربه مثبت و سازنده ایران در‌حوزه های سیاسی و اجتماعی است که می‌تواند به عنوان الگوی جدید به همراه سایر کشورها تحت عنوان دموکراسی نماینده‌ای براساس عقلانیت اسلامی به کار رود.  وی گفت: موضع جمهوری اسلامی ایران درباره سوریه بر سه اصل احترام به خواسته مردم سوریه در خصوص تعیین سرنوشت خود، مخالفت با دخالت خارجی، احترام به استقلال و حاکمیت سوریه و طرد تروریست به عنوان ابزاری برای دستیابی به‌اهداف سیاسی استوار است. لاریجانی با تاکید بر اینکه هیچ راه حل نظامی برای بحران سوریه وجود ندارد از سیاست‌های دوگانه کشورهای غربی در خصوص سوریه و مبارزه واقعی با تروریسم انتقاد کرد.

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31