رابطه غرب و منافقين

گروهك تروريستي منافقين داراي شش شاخه است كه يكي از آنها در مركزي تجاري در لندن و پنج شاخه ديگر در اقامتگاههاي شخصي در غرب و شمال غرب لندن قرار دارد، اما به گفته پليس بريتانيا هنوز شخصي از اين گروهها دستگير نشده است

Sazmanusa

گروهک منافقين يکي از سازمان هاي تروريستي که تاکنون جنايات متعدد و غير قابل قبولي را عليه ملت مظلوم ايران انجام داده است که حتي رسانه هاي غربي نيز در خصوص آن اتفاق نظر دارند.

به عنوان مثال روزنامه انگليسي اينديپندنت گزارشي درباره منافقين تهيه کرد.

اين روزنامه انگليسي نوشت: يکي ازگروه هايي که بعد از انقلاب ايران به‌وجود آمد و حدود 70 تن از ياران نزديک آيت الله خميني را به کام مرگ کشانيد سازمان مجاهدين خلق بود.

اينديپندنت اضافه کرد: اين گروه بعد از آغاز جنگ ايران و عراق به عراق رفتند و از آنجا عمليات هايي را عليه ايران انجام مي دادند و ايران مي گويد بيش از 12000 تن از ايرانيان توسط اين گروه تروريستي جان خود را از دست داده اند.

اينديپندنت تأکيد کرد: در ماه هاي گذشته نيروهاي عراقي وارد کمپ اشرف، محلي که مجاهدين خلق از زمان صدام حسين در آنجا مستقر شده اند، شدند و افرادي را کشته و 27 نفر از آنها را دستگير کردند.

به نوشته اينديپندنت، اکنون ايران با مبارزه عليه تروريسم به دنبال افزايش نفوذ خود در منطقه است.

اما درحالي اين روزنامه انگليسي به جنايات گروهک منافقين اعتراف مي کند که مقامات انگليسي و غربي درحمايت از اين گروهک تروريستي با هم به مسابقه پرداخته اند.

غرب همواره به نوعي حامي گروهک تروريستي منافقين بوده است .

به عنوان مثال در حالي كه گروهك منافقين به سبب اقدامات خود عليه مسئولان و مردم ايران و همچنين حمايت آنها از صدام حسين ديكتاتور سابق و معدوم عراق و همدستي با وي در كشتار كردها، از سوي بسياري از كشورها در اروپا و آمريكا به عنوان گروهي تروريستي تلقي مي شود، اما دادگاه استيناف انگليس سال 2008 در اقدامي غيرقابل توجيه و مغاير با قوانين بين المللي، با صدور حكمي نام اين گروهك تروريستي را از فهرست گروههاي تروريستي خود خارج كرد، اين در حالي است كه بريتانيا سال 2001 گروهك منافقين را به دليل وابستگي به گروههاي

تروريستي در فهرست سازمانهاي ممنوع شده قرار داده بود.

لندن، اولين پايتختهاي اروپايي بود كه منافقين را از فهرست تروريستي خود خارج كرد كه پس از آن نيز اين تلاشها به خروج نام منافقين از فهرست تروريستي اتحاديه اروپا انجاميد.

نقطه ضعف بزرگ اين قانون بي توجهي به فعاليتهاي گذشته گروهك تروريستي منافقين است و اين بي اعتنايي در قانون اخير سبب شده گروه مذكور بتواند با فريبكاري و حمايت تعدادي از نمايندگان پارلمان انگليس خود را از فهرست تروريستي اين كشور خارج كند.

با وجود آنكه گروهك منافقين بر اساس قوانين ملي بسياري از كشورهاي جهان در زمره گروه هاي تروريستي طبقه‌بندي شده است، اما هنوز دفاتر اين گروه در بسياري از كشورها از جمله انگليس و فرانسه وجود دارد و مقامات اين كشورها تاكنون براي برخورد با آنها اقدامي جدي نكرده اند.

گروهك تروريستي منافقين داراي شش شاخه است كه يكي از آنها در مركزي تجاري در لندن و پنج شاخه ديگر در اقامتگاههاي شخصي در غرب و شمال غرب لندن قرار دارد، اما به گفته پليس بريتانيا هنوز شخصي از اين گروهها دستگير نشده است.

اما اين روزها که قرار است پادگان اشرف تعطيل شود دو گروه، تلاش مجدانه‌اي را در اين زمينه آغاز کرده‌اند.

گروه اول، کشورهاي غربي هستند.

اين کشورها از يک‌سو با نگاه ابزاري که به منافقين دارند، آنها را اهرم فشاري عليه ايران مي‌دانند و گمان مي‌کنند در زمان مناسب مي‌توانند از اين گروهک خائن و جاني عليه ايران استفاده کنند.

سرکردگان اين گروهک براي جلب حمايت بيشتر دولتمردان غرب با دامن زدن به آشوب فتنه 88 با ابراز وجود، ارزش خود را براي اقدامات خيانت‌آميز به رخ غربيان فرصت‌طلب و معامله‌گر کشيدند.

از سوي ديگر مي‌دانند چنانچه مجبور شوند هر کدام تعدادي از اين عناصر مسخ‌شده را بپذيرند، براي اين کشورها مشکل‌ساز مي‌شوند؛ از اين‌رو همچنان تلاش مي‌کنند دولت عراق را مجاب کنند که منافقين در عراق بمانند.

گروه دوم، دولت و ملت عراق هستند.

دولت عراق از مدت‌ها پيش اعلام کرده که منافقين بايد اردوگاه اشرف را تخليه و عراق را ترک کنند.

اصرار دولت عراق بر بازپس‌گيري اردوگاه اشرف از تصرف منافقين باعث درگيري‌هايي شد که در آن، چند تن از منافقين کشته شدند و سازمان ملل و کشورهاي غربي با تبليغات گسترده عليه آن تلاش کردند تا نظر دولت عراق را به ماندن منافقين در اردوگاه اشرف جلب کنند که تاکنون موفق نشدند.

در کنار اعتقاد دولت عراق به اخراج منافقين، مردم عراق هم که از جنايات اين گروهک عليه خودشان خاطرات بسيار تلخ و کشنده‌اي دارند، به‌هيچ وجه راضي به ماندن آنها در عراق نيستند و بارها در شهرهاي مختلف عراق براي اخراج منافقين راهپيمايي کرده‌اند که آخرين آن، راهپيمايي هزاران نفر از مردم عراق روز گذشته در ميدان التحرير بغداد بود.

تظاهرکنندگان از دولت اين کشور خواستند در برابر درخواست‌هاي غربي‌ها براي باقي ماندن منافقين در عراق، کوتاه نيايد و اين در حالي بود که نوري المالکي، نخست‌وزير عراق، روز پنج‌شنبه تأکيد کرده بود در تصميم اخراج منافقين از عراق، تجديدنظر نخواهد کرد و اين گروهک را جنايتکار توصيف کرد.

ممکن است ادامه حمايت غرب از منافقين، آنها را به مقاومت تشويق کند و کار را براي دولت عراق سخت و هزينه‌بر سازد؛ اما کار به جايي رسيده که دولت عراق بايد آن را براي هميشه تمام کند.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31