مثلث آمریکا، حزب بعث و تروریسم در عراق

نگاهی به کارنامه حکومت آمریکا در عراق که حمایت از تروریست‌های بعثی در این کشور برای فشار به دولت مردمی مالکی را در پیش گرفته نشان می‌دهد که این کشور بیش از هر کشور و گروه دیگری از ابزار تروریسم برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است

Terorism  Amrika

نگاهی به عملکرد آمریکا و حمایت این کشور از جریان العراقیه و بعثی‌ها نشان می‌دهد که "تروریسم شناور" در عراق هدف مشترک هر سه جریان فوق بوده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، نگاهی به کارنامه حکومت آمریکا در عراق که حمایت از تروریست‌های بعثی در این کشور برای فشار به دولت مردمی مالکی را در پیش گرفته نشان می‌دهد که این کشور بیش از هر کشور و گروه دیگری از ابزار تروریسم برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است.

انفجار در مقابل پارلمان عراق در اوایل آذر ماه سال جاری از نمونه‌های این رویکرد است که طی آن یک خودروی بمب‌گذاری شده باعث کشته و مجروح شدن تعدادی از شهروندان عراقی شد.

"مروان احمد الدلیلی" از مظنونان این حادثه تروریستی بود که از قضا محافظ طارق الهاشمی معاون رئیس جمهور بوده و در اعترافات خود عنوان کرد که قصد ترور رئیس جمهور عراق را داشته است.

وی یادآور شده بود که الهاشمی پس از این انفجار به آنها پاداش داد.

بمب این انفجار با پلاک شماره یک سفارت آمریکا توسط محافظان طارق الهاشمی به محوطه پارلمان منتقل شده بود. توسط ماشین پلاک دیپلماتیک آمریکایی، بمب از حلقه‌های امنیتی عراقی و آمریکایی عبور کرده و در مقابل پارلمان منفجر شد.

نگاهی به رخدادهای گذشته نشان می‌دهد که طارق الهاشمی و جریان العراقیه که وی وابسته به آن است مورد حمایت آمریکا هستند، به طوریکه پس از مشخص شدن این موضوع که طارق الهاشمی در پس بسیاری از خرابکاری‌ها و اقدامات تروریستی در عراق است، باز هم با فشارهای آمریکا و برخی کشورهای منطقه، دولت عراق نمی‌تواند اعمال حاکمیت کرده و افراد متهم را به سزای اعمال خود برساند.

طی روزهای گذشته با اوج گرفتن فشارها علیه جریان العراقیه که به دنبال اثبات دخالت آنها در بسیاری از خرابکاری‌ها به وجود آمده، سفیر آمریکا با این جریان از جمله صالح مطلک و علاوی جلساتی را برگزار کرده است.

انفجارهای 18گانه بغداد طی روزهای گذشته نیز نشان از تحرک مشترک جریان العراقیه، بعثی‌ها و آمریکاست که تلاش دارند در هدفی مشترک نشان دهند با خروج نیروهای آمریکایی دولت عراق از ایجاد امنیت و آرامش در کشور ناتوان است.

حال این سوال مطرح است که بازگشت طارق الهاشمی و اعترافات وی، منافع چه گروه‌ها، جریانات و کشورهایی را به خطر می‌اندازد که این گونه تلاش می‌کنند وی را از فضای عراق و دسترسی دولت مردمی مالکی دور نگه داشته و از سوی دیگر به ناامنی‌ها دامن زنند تا تمرکز دولت را متوجه موارد دیگر کنند.

شاید این انفجارها هشدارهایی به دولت مالکی باشد تا از مسیر خود در رسیدن به عوامل اصلی ناامنی‌های اخیر عراق منحرف شده و چهره‌های عوامل اصلی این حوادث همچنان مخفی نگه داشته شود.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31