آیا منافقین به «اپوزیسیون معتبر» تبدیل می‌شوند؟!

Eskeletدر سال 1997 میلادی که دولت آمریکا اقدام به تشکیل فهرستی از گروه‌های تروریستی خارجی نمود، نام سازمان منافقین هم در این فهرست گنجانده شد و این اقدام، منافقین را بر آن داشت که اقدام به خرید سیاست‌مداران سابق آمریکایی و برگزاری کنفرانس‌های متعدد در اروپا و آمریکا کنند تا بلکه نام ننگینشان از این فهرست پاک شود.

نهایتاً پس از سال‌ها تلاش و کوشش و صرف میلیون‌ها دلار در این راه، هفته گذشته خبرگزاری‌های بین‌المللی به نقل از مقامات وزارت خارجه آمریکا نقل کردند که نام این گروهک در آستانه خارج شدن از فهرست سیاه آمریکا می‌باشد. این خبر در طی یک هفته گذشته موجی از اعتراض‌ها را از سوی نویسندگان و تحلیلگران سیاسی علیه دولت آمریکا را به دنبال داشت.

نهایتاً وزارت خارجه آمریکا دو روز گذشته با انتشار بیانیه‌ای نام این گروهک را از فهرست سیاه خود پاک کرد و از همه جالب‌تر اینکه در همین بیانیه اشاره کرد که وزارت خارجه اقدامات تروریستی این گروه را در گذشته از قبیل کشتن شهروندان آمریکایی در ایران در دهه 1970 و حمله آن‌ها در خاک آمریکا در سال 1992 را فراموش نمی‌کند.

اما دلایلی که وزارت خارجه آمریکا برای این تصمیم خود ذکر کرده از قبیل کنار گذاشتن خشونت و فعالیت‌های تروریستی از سوی گروهک منافقین کمی مضحک به نظر می‌رسد. چرا که هنوز چند روز از حمله اعضای این گروهک تروریستی به سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در نیویورک و در مقابل چشمان نیروهای پلیس آمریکایی نمی‌گذرد. گذشته از این، گزارش‌های متعددی از فعالیت‌های تروریستی این گروهک در همکاری با سرویس‌های جاسوسی اسرائیل و آمریکا و دست‌داشتن آن‌ها در ترور دانشمندان هسته‌ای نگاشته شده است.

آنچه که واضح و مبرهن است اینکه اقدام آمریکا هیچ چیز را عوض نکرده و این گروهک همچنان بر ماهیت تروریستی خود باقی مانده است و حتی وزارت خارجه آمریکا هم در بیانیه اخیر خود که به طور رسمی خروج آن‌ها از فهرست سیاهش را اعلام نمود نسبت به این سازمان و آزار و اذیت‌هایی که به اعضای خود روا می‌دارد ابراز نگرانی کرد.

اما حال که این گروهک به آرزوی دیرینه خویش دست یافته و از فهرست تشریفاتی تروریستی آمریکا خارج شده است باید ببینیم اقدام بعدی آن چیست و این هزینه‌های کلان و لابی‌های قدرتمند خویش را برای چه هدفی هزینه می‌کند.

یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا، جمعه در یک کنفرانس خبری و در پاسخ به یکی از خبرنگاران راجع به چگونگی رابطه دولت آمریکا و منافقین تصریح کرد: ما مجاهدین خلق را به عنوان یک اپوزیسیون قابل قبول و دموکراتیک نمی‌شناسیم.

این مقام وزارت خارجه در ادامه گفت که هیچ نکته‌ای از نحوه برخورد این سازمان با اعضای خود نشان نمی‌دهد که این سازمان مایل به اتخاذ اصول دموکراتیک است و برعکس مستندات بسیاری هست که نحوه رفتار (خشونت آمیز) این گروه با اعضایش را ثابت می‌کند.

همانطور که می‌دانیم این گروهک تروریستی به واسطه خیانتی که با همدستی با رژیم بعث عراق در تجاوز به خاک ایران نمود به قدری در بین مردم ایران چه در داخل و چه در خارج از کشور منفور است که هیچ‌گونه جایگاهی حتی در بین اپوزیسیون ایران هم ندارد. پس اقدام بعدی این گروهک تروریستی قطعاً همانگونه که از گفته های خود آن‌ها هم بر می‌آید این است که با کمک لابی خود در آمریکا و صرف پول‌های گزاف خود را به یک گروه «اپوزیسیون معتبر سیاسی» تبدیل کنند؛ هدفی که راه به جایی نخواهد برد.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31