« جنگ روانی و اتهام سانسور و اختناق »

پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حالی که حضرت امام و یارانش در پی ساماندهی انقلاب و عبور دادن کشور از شرایط موقت به یک نظام دائم بودند و به ترتیب رفراندوم جمهوری اسلامی و انتخابات خبرگان و قانون اساسی می رفت که کشور سامان بگیرد و نظام تثبیت شود .

گروهک های سیاسی با توطئه های گوناگون به دنبال ایجاد مانع در برابر روند تکاملی انقلاب و متوقف ساختن آن بودند تا نظام را یک الگوی ناموفق معرفی کرده و مردم را از انقلاب اسلامی دلسرد نمایند .

از این رو به کمک نیروهای نفوذی خود در وزارت ارشاد ملی مجوز دهها نشریه برای آنها صادر شد تا بتوانند افکار عمومی را علیه انقلاب اسلامی بشورانند و زمینه پذیرش اجتماعی گروهک ها را در مردم به وجود آورند .

اگر به تیتر روزنامه های بامداد ، آیندگان ، پیغام امروز مراجعه کنید این مطلب را به خوبی در خواهید یافت : " پایه گذاری نظام دنیایی امروز بر اساس نظریه مقلد و مجتهد بازگشت به حکومت مطلقه و استبدادی است ." روزنامه آیندگان ، 20 تیر 58

مصلحت روحانیت به حکومت نیست ." روزنامه آیندگان 21 خرداد 58

" تقلید در سیاست جایی ندارد ، در رژیم مردم بر مردم چاره ای جز جدایی دین از سیاست نیست ، در رژیم مردم بر مردم آزادی مذهب هست ، نه این که آزادی مطابق مذهب باشد ." روزنامه آیندگان ، 3 مرداد 58

این گروه ها که در آن ایام حتی دولت موقت را نیز در اختیار داشتند از این که تعدادی نیروی مذهبی و متدین علاقمند به اسلام و امام در پست های کلیدی کشور حضور داشته باشند برای آنها قابل تحمل نبود زیرا آنها به انحصار کامل می اندیشیدند .

مهندس بازرگان گاه بر صفحه تلویزیون ظاهر می شد و با گلایه از امام چنین وانمود می کرد که امام روش کشورداری را نمی داند و در برابر او مشکل ایجاد می کند !

آری ، گروه های ملی و لیبرال در اندیشه تسخیر کامل حکومت بودند و از این که امام به قم هجرت کرده بودند ، بسیار خوشحال به نظر می رسیدند .

یکی از مراکزی که تسخیر آن می توانست حلقه انحصار آنها را کامل کند ، صدا و سیما بود چرا که صدا و سیما رسانه ای است که می تواند چشم و گوش مردم را در اختیار بگیرد ، آنها گرچه در صدا و سیما نیروهای زیادی داشتند ، ولی از این که کسانی در صدا و سیما حضور دارند که مانع تحقق خواست های آنها هستند ، خشمگین بودند .

از این رو قبل از تصویب قانون اساسی سعی کردند با تبلیغات گسترده مطبوعاتی و تیترهای جنجالی اذهان خبرگان قانون اساسی را در اختیار بگیرند تا قوانین بر طبق میل آنها تنظیم و تصویب شود .

در همین راستا روزنامه پیغام امروز نوشت : " کلیشه ای کردن وسایل ارتباطی نخستین خصلت هر تهاجم فاشیستی است ." روزنامه پیغام امروز ، 26 اردیبهشت 58

روزنامه آیندگان نیز نوشت : " برای بررسی قانون اساسی به محیط دور از اختناق نیاز داریم ، رادیو و تلویزیون را که از مردم گرفته اند و به دست یک گروه افراطی مذهبی داده اند .... تمام قدرت بسیج گر ملازم دولت در تدارک فضای اختناق و ترور است ."

روزنامه آیندگان ، 5 اردیبهشت 58

و جمعیت آزادی اعلان کرد : " برای مبارزه علیه اختناق و گرایش های استبدادی موجود آماده ایم ." روزنامه پیغام امروز ، 27 اردیبهشت 58

و سپس دو روز بعد نوشتند : " آزادی خواهان برای اعتراض به اختناق و سانسور عصر امروز اجتماع می کنند ." روزنامه پیغام امروز ، 29 اردیبهشت 58

پس از آن چنان وانمود کردند که در جامعه اسلامی ایران هیچگونه آزادی ای وجود ندارد و استبداد و خفقان بر فضای کشور سایه افکنده است ! لذا نوشتند : " خروش آزادی از خشم تروریسم رساتر است ، غره شدگان ژ _ 3 به دست به خود آیید ، جواب منطق مشت نیست ، گلوله نیست ، با ترور و شکنجه و آدم دزدی اگر می شد به جنگ آزادی رفت رژیم شاه هنوز برقرار بود ." روزنامه پیغام امروز ، 24 خرداد 58

اینگونه اتهامات به جامعه اسلامی و صدا و سیما در حالی بود که مناظره های آیت الله مصباح یزدی با احسان طبری و فرخ نگهدار ، همچنین مناظره آیت الله دکتر بهشتی با کیانوری و فنی پور به صورت آزاد از تلویزیون پخش می گردید !

آری آنها به این حد از مخالفت بسنده نکردند ، بلکه خواستار تظاهرات علیه صدا و سیما شدند و در بیانیه ای از مردم خواستند : " مردمی که خواهان رادیو و تلویزیون مستقل هستند ، در آن شرکت کنند ." روزنامه آیندگان ، 29 فروردین 58

و در مواردی با سوءاستفاده از عواطف مردم می گفتند : " سکوت بس است ، نگذاریم مجدداً بساط دیکتاتوری برقرار شود ." روزنامه آیندگان ، 16 خرداد 58

سپس با چاپ تیترهایی از قبیل " به منظور اعتراض به مطالب و اخبار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ، تظاهرات و راهپیمایی بزرگ کردها در 12 شهر انجام شد و اعتراض کردهای مقیم مرکز به صدا و سیمای جمهوری اسلامی " ، در صدد بودند چنین وانمود کنند که اعتراض عمومی علیه صدا و سیما شروع شده است .

روزنامه بامداد 31 تیر 58

از طرف دیگر برای تأیید مدعای خود مبنی بر وجود جو اختناق و سانسور در صدا و سیما سعی می کردند با شخصیت های سیاسی و غیر سیاسی مصاحبه نمایند تا بتوانند افکار عمومی را نسبت به صدا و سیما بی اعتماد کرده و حتی در صورت امکان تظاهرات خیالی را به واقعیت تبدیل کنند .

چنان که سنجابی گفت : " این تلویزیون ارتجاعی است ، تلویزیون خودکامه است ."

روزنامه بامداد ، 12 خرداد 58

و همچنین مهدی صابر از وجود سانسور در رادیو و تلویزیون به امام شکایت کرد .

روزنامه بامداد ، 31 تیر 58

سپس روزنامه اطلاعات در بهمن سال 58 با تیتر بزرگ از قول بنی صدر نوشت : " از روزنامه ها سانسور برداشته می شود ." روزنامه اطلاعات ، 8 بهمن 58

مطبوعات ماجراجو یا این تیترها در صدد بودند چنین وانمود کنند که هنوز سانسور بر مطبوعات و صدا و سیما حاکم است ولی نسبت به بر طرف شدن سانسور مطبوعات می توان امیدوار بود ! این جنگ روانی علیه صدا و سیما همچنان تا آخرین روزهای ریاست جمهوری بنی صدر ادامه داشت .

او همواره در برخورد با صدا و سیما سیاست قهر و آشتی را دنبال می کرد ، در حالی که سخنرانی های چند ساعته وی از تلویزیون پخش می شد و خبرنگار ویژه ریاست جمهوری نیز به اندک مناسبتی او را به صفحه تلویزیون می کشاند ، اما بنی صدر همواره اظهار می داشت که من با رادیو و تلویزیون مصاحبه نمی کنم !

وی در نطق 14 اسفند که به طور مستقیم از تلویزیون پخش می شد و جو سانسور در صدا و سیما را به عموم مردم کشور القاء کرد و گفت :

" عده ای تلفن کردند که شما چرا حاضر به مصاحبه نشدی ؟ شما می دانید که من گفته بودم تا وقتی که رادیو و تلویزیون از سانسور پاک نشود این کار ( مصاحبه ) را نخواهم کرد ، به نظر من در شأن جمهوری نیست که دستگاه تبلیغاتی او انحصاری گردد ، در این جمهوری باید اخبار را همان طور که واقع می شود بی کم و کاست ، قبل از این که من با شما خداحافظی بکنم و صحبت را تمام نمایم به اطلاع مردم برساند ."

روزنامه انقلاب اسلامی ، 16 اسفند 59 ، ص 9

این جنگ روانی تا آنجا ادامه یافت که در زیر لوای رئیس جمهور مطبوعات به طور مستقیم و غیر مستقیم این رسانه ملی را زیر آتش توپخانه خود گرفتند و در مواردی که نمی خواستند مسئولیت حرفی را به عهده بگیرند ، همان حرف را در " زنگ مردم " از قول خوانندگان مطرح می کردند که به عنوان نمونه به ذکر یک مورد بسنده می کنیم .

به دلیل وجود مشکلات مالی و عدم ضرورت پخش برنامه کامل مذاکرات مجلس از سیما قرار شد که صدا و سیما مذاکرات را از موج اف _ ام رادیو مستقیماً پخش کند تا کسانی که مایل به شنیدن مذاکرات مجلس هستند ، از طریق پخش مستقیم مطلع شوند .

اکنون زنگ مردم روزنامه انقلاب اسلامی را که تحت عنوان " وقایع اتفاقیه " درج می شد ، ملاحظه بفرمایید :

" دلیل پخش شدن برنامه مذاکرات مجلس را از تلویزیون از مسئولین سؤال کردم ، پاسخ دادند که علت آن زیاد بودن هزینه ضبط و پخش آن است ، اگر بحث هزینه است چرا به جای موج اف _ ام از موج متوسط استفاده نمی شود ؟ "

روزنامه انقلاب اسلامی ، 20 دی 59

سپس در پاسخ این خواننده می نویسد :

" برادر ! تو هم عجب دل خوشی داری ، هدف انجام وظیفه است و این که کسی نتواند بر طبق قانون ! متعرض شان شود و گرنه چنانچه می توانستند همین موج اف _ ام را هم قطع می کردند ."

روزنامه انقلاب اسلامی ، 20 دی 59

بنی صدر و حامیانش که این جنگ روانی را علیه صدا و سیما به راه انداخته بودند و آن را متهم به اختناق و سانسور می کردند ، اگر خود روزی بر آن دست می یافتند ، معلوم نبود با رقبای خود چگونه برخورد می کردند ؟

قطعاً همان کاری را می کردند که در دوران وزارت ارشاد ناصر میناچی انجام دادند ، در انحصار گرفتن مطبوعات و به راه انداختن جنگ توپخانه ای علیه نظام ، انقلاب و دین !


مطالب پربازدید سایت

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

فرزند شهید آستانه پرست در دیدار با دبیرکل بنیاد هابیلیان خواستار شد:

باید انتقام خون شهدای ترور از منافقین سفاک گرفته شود

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آستانه پرست در دیدار با دبیرکل بنیاد هابیلیان خواستار شد:

باید انتقام خون شهدای ترور از منافقین سفاک گرفته شود

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان