ترور دانشمندان هسته‌ای باعث شد بار دیگر دشمنی اسرائیل و منافقین با ملت ایران آشکار شود


Ahmadieroshan

عوامل ترور دانشمندان هسته‌ای که گروهی متشکل از چند زن و مرد بودند تمام آموزش‌هایشان را در تل‌آویو گذرانده و با همکاری رژیم صهیونیستی و اطلاعاتی که منافقین در اختیارشان گذاشته بودند دست به جنایتی هولناک زدند تا بار دیگر دشمنی اسرائیل و منافقین با ملت ایران آشکار شود.

فعالیت این تیم تروریستی با برنامه ترور شهید علیمحمدی آغاز شد و با ترور آقای فریدون عباسی خاتمه یافت؛ چرا که سربازان گمنام امام زمان به سرعت آن‌ها را شناسایی کرده و اعضای فعال تیم در دام امنیتی گرفتار شدند.

آنچه در ادامه می‌خوانید بخشی از اعترافات عوامل ترور در برنامه‌ریزی و نحوه شهادت دانشمند شهید احمدی‌روشن است:

بهزاد عبدلی که در ترور سه دانشمند قبلی نقش اساسی داشت برنامه ترور شهید احمدی‌روشن را این‌چنین روایت می‌کند: «سال90 دوباره من را خواستند برای عملیاتی در تهران و اعلام کردند عملیات دقیقا به همان شکل گذشته است و این بار عکسی که به من دادند عکس فردی به نام احمدی‌روشن بود.

تیم ما کار شناسایی را شروع کرد. دو نفرمان برای شناسایی می‌رفتند و بعد اطلاعات آن‌ها را در خانه تیمی تحلیل می‌کردیم.

سرشاخه‌های تیم سالروز ترور شهید علیمحمدی را برای ترور احمدی‌روشن انتخاب کردند و برنامه طوری تنظیم شد که ایشان را در محل تردد خودشان، در خیابان شریعتی به سمت جلفا و پل سیدخندان، ترور کنیم به این شکل که بمب روی ماشینش نصب شود.

ساعت 7صبح بود که دو نفرمان سوار بر موتور شدیم و وظیفه نصب بمب را به عهده داشتیم و دو نفر دیگر هم موظف بودند با یک 206 جلوی سرعت اتومبیل احمدی روشن را بگیرند. وقتی 206 جلوی ماشین پیچید ما هم بمب را نصب کرده و فرار کردیم.»

مصطفی احمدی‌روشن در 17شهریور1358 در بیمارستان بوعلی شهر همدان به دنیا آمد. خانواده پدری وی از نوادگان ملامصطفی همدانی و مادر وی نواده‌‌‌ آیت‌الله مهدی مهدوی و اهل یزد هستند. رحیم احمدی‌روشن، پدر مصطفی، از درجه‌داران شهربانی وقت بود که بعدها راننده مینی‌‌بوس شد و در دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران سال‌های بسیاری را به مبارزه با دشمن بعثی پرداخت.

مصطفی احمدی‌روشن دارای 3 خواهر به نام‌های مرضیه، زهرا و فاطمه بود.

تحصیلات خود را در زادگاهش همدان، آغاز کرد و پس از گذراندن دوره راهنمایی در مدرسه خیام، دوره متوسطه را در رشته ریاضی فیزیک دبیرستان ابن‌سینا همدان به اتمام رساند و پس از آن در آزمون سراسری دانشگاه‌ها شرکت کرد.

در سال 1377 وارد دانشگاه صنعتی شریف شد و تحصیلات خود را در رشته مهندسی شیمی آغاز کرد. از بسیجیان فعال دانشگاه بود و در دوران دانشجویی به عنوان مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف فعالیت می‌کرد.

در سال 1381 در رشته مهندسی شیمی موفق به دریافت مدرک کارشناسی شد و در همین رشته در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل داد و پس از آن وارد مرحله دکترای رشته نانو بیوتکنولوژی شد. در دوران تحصیل در دانشگاه در پروژه ساخت غشاهای پلیمری برای جداسازی گازها که برای اولین بار در کشور انجام شد، همکاری داشت و چندین مقاله ISI به زبان‌های انگلیسی و فارسی در مجلات معتبر علمی جهان به چاپ رساند.

در 25بهمن1390، پس از شهادت، به شهید مصطفی احمدی روشن مدرک دکترای افتخاری در رشته نانو بیوتکنولوژی از دانشگاه تهران اعطا شد.

همسر وی فاطمه بلوری کاشانی، فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد رشته شیمی دانشگاه صنعت شریف است که در سال 1382 با مصطفی عقد ازدواج بست و بعد از یک سال‌ونیم زندگی مشترک خود را آغاز کردند. حاصل این ازدواج یک پسر به نام علی است.

 آنچه در ادامه می‌خوانید واکنش خانواده شهیدان علیمحمدی و احمدی‌روشن و قشقایی پس از دستگیری عوامل ترور شهدای هسته‌ای است:

عوامل اصلی ترور نیز باید مجازات شوند

همسر شهید علیمحمدی که همواره از زمان ترور همسرش از سربازان گمنام امام زمان (عج) قدردانی کرده، در خصوص دستگیری عاملان ترور شهدای هسته‌ای کشورمان از ابراز خوشحالی خود دریغ نمی‌کند و می‌افزاید: «من هم خیلی تشکر می‌کنم، اول از همه از دوستانمان در وزارت اطلاعات، ‌از برادرانم که می‌دانم خیلی زحمت کشیدند و خیلی خوشحالم، حقیقتش اصلا حال خودم را نمی‌فهمم و امیدوارم علاوه بر همه این‌ها که گرفته می‌شوند عوامل اصلی که خارج از کشور هستند به سزای اعمالشان برسند.»

دستگیری عوامل ترور؛ نشان دهنده قدرت سربازان امام زمان

مادری که در شهادت فرزندش نَگِریست حال پس از دستگیری عاملان ترور دانشمندان هسته‌ای کشورمان اشک شوق از چشمانش جاری می‌شود و می‌گوید: «خیلی خوشحالم. خدا را شکر می‌کنم و برای همه بچه ها دعا می‌کنم. واقعا خوشحالم که عوامل ترور دستگیر شدند. این نشان می‌دهد اطلاعات ما خیلی قوی است و شبانه روز بچه‌ها تلاش می‌کنند.»

افتخاری دوباره برای ایران

همسر شهید مصطفی احمدی‌روشن نیز گفت: «دستگیری عوامل ترور شهدا در عرض کمتر از پنج ماه باعث افتخار و سربلندی دوباره برای ایران شد. این احساس خیلی خوبی است برای من که در عرض زمانی کوتاه وزارت اطلاعات توانست عوامل ترور را دستگیر کند.»

اقتدار ایران قابل شمارش نیست

پدر شهید احمدی‌روشن گفت: «اقتدار کشور ما الحمدالله سالیان سال است که به مرحله ظهور رسیده و همه به عینه دیدند که ما در چه جاهایی اقتدار داشته‌ایم که اگر بخواهیم بشماریم از حد به در است، این خیلی جایگاه تشکر و امتنان دارد.»

خوشحالم که مردم ایران خوشحال شدند

مادر شهید قشقایی نیز که فرزندش دوست و همکار شهید احمدی روشن بود و در حادثه ترور شهید احمدی‌روشن به شهادت رسید، خوشحالی خود را اینگونه ابراز می‌کند: «خوشحالم که مردم ایران خوشحال شدند. دعا می‌کنم خداوند سربازان امام زمان(عج) را حفظ کند. همیشه تنشان صحیح و سلامت باشد که با این کفار و اشرار مبارزه می‌کنند. دستشان درد نکند.»

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31