اگرچه داعش در حال احتضار است، اما باید مراقب نیرنگ‌های دشمنان امت اسلامی بود

Majmasolh

تروریسم و فعالیت‌‌های تروریستی اقداماتی خشن و غیرانسانی هستند که در تعارض آشکار با بدیهی‌‌ترین و اساسی‌‌‌‌ترین حقوق انسانی از جمله حق حیات، صلح و امنیت، عدالت و آزادی صورت می‌‌گیرند. بنابراین از نظر همۀ انسانهایی که به کرامت انسانی احترام می‌‌‌‌گذارند؛ مذموم و محکوم است.

با این حال امروزه به دلایل مختلف از جمله منفعت طلبی و حمایت قدرت‌‌های بزرگ و استعماری، شاهد افزایش تهدیدهای امنیتی ناشی از تروریسم در گوشه و کنار جهان هستیم که متأسفانه کودکان، زنان و غیر نظامیان بیشترین قربانیان آن را تشکیل می‌‌دهند.

بیش از 6 سال قبل با حمایت و همراهی قدرت‌‌های استکباری و صهیونیزم بین الملل، گروهک تروریستی و تکفیری داعش، در سوریه و عراق شکل گرفت. گروهی که در این مدت هزاران زن، کودک و غیرنظامی بیگناه را به خاک و خون کشید و با جنایت ‌‌های بی‌‌شمار خود، آسیب‌‌های گسترده‌‌ای به زیر ساخت‌‌ ها و آثار فرهنگی و تاریخی این دو کشور و منطقه و جهان وارد کرد.

از همان اولین روزهای شکل‌‌گیری این گروهک تروریستی، جمهوری اسلامی ایران بر مبنای اصول انسانی و اسلامی خود آن را محکوم کرد و ضرورت مبارزه بین‌‌المللی علیه این گروه جنایتکار را خواستار شد و خود پیشگام مبارزه با تروریسم گردید؛ تا جایی که مبارزان نام آور بزرگی از جمهوری اسلامی در این راه جان خود را فدا کردند.

اینک که پس از 6 سال خشونت و فعالیت تروریستی، گروه تروریستی صدمات زیادی خورده و پایگاه های خود را از دست داده و در حال احتضار است، «مجمع جهانی صلح اسلامی» این پیروزی را به مردم مسلمان منطقه، ملت بزرگ ایران و رهبر فرزانه انقلاب، به ویژه مبارزان علیه تروریسم و رزمندگان جبهه مقاومت و مدافعان حرم اهل بیت (ع) و تمامی آزادی خواهان جهان تبریک می‌‌گوید.

مجمع جهانی صلح اسلامی اعتقاد  دارد این گروهک تروریستی اگر چه از لحاظ موجودیت نظامی روزهای آخر خود را سپری می کند، اما ممکن است آثاری از تفکر و اندیشۀ آن در اقصی نقاط جهان باقی مانده باشد و یا استعمارگران و زورگویان جهان که به آمال غیرانسانی خود نرسیده‌‌اند، دست از تلاش برای تفرقه افکنی و ایجاد خشونت بر ندارند؛ بنابراین بسیار ضروری است که دولت‌‌های اسلامی منطقه و ملت‌‌های آزادی خواه مراقب نیرنگ‌‌های کینه توزانه و تفرقه افکنانه دشمنان قسم خورده امت اسلامی باشند.

مجمع جهانی صلح اسلامی معتقد است که برای ریشه کن کردن این پدیده شوم، باید مبارزه ای فکری- فرهنگی را علیه این تفکر ضد انسانی آغاز کرد و با اقدامات فرهنگی بایسته، تفکر تروریسم را معدوم نمود.

مجمع جهانی صلح اسلامی معتقد است، سازمان‌‌های مردم نهاد، نخبگان و اندیشمندان آزاده، آزادی خواه و صلح طلب می‌‌توانند با فعالیت‌‌های خود بسترهای حقوقی، سیاسی و فرهنگی بین‌‌المللی را برای تبیین صحیح صلح، عدالت  و حفظ کرامت انسانی در جهان فراهم آورند و دولت‌‌ها و دستگاه های بین‌‌المللی را نسبت به هر گونه اقدام تروریستی و افراط‌‌گرایی که صلح، عدالت و کرامت انسانی را تهدید یا نقض می‌‌کند، حساس نمایند.

مجمع جهانی صلح اسلامی

آذرماه 1396

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31