طبق یک اجماع ملی گروهک منافقین تروریستی و خائن است

5589

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه برگزاری دادگاه محاکمه اعضای منافقین اقدامی شایسته و قابل تقدیر است، گفت: درباره ماهیت تروریستی و خائن بودن منافقین درمیان مردم ایران یک اجماع ملی وجود دارد.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان احمد نادری، عضو هیئت رئیسه مجلس، ضمن اشاره به برگزاری دادگاه محاکمه اعضای منافقین، گفت: بر اساس یک اجماع ملی در بین همه مردم ایران منافقین گروهکی تروریستی و خائن به کشور هستند و انتظار می‌رفت این دادگاه زودتر برگزار شود اما خوشحالیم که سرانجام بعد از سال‌ها این جنایتکاران پای میز محاکمه قرار گرفتند.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس ضمن تقدیر از رئیس قوه قضاییه و کارکنان و قضاتی که در برگزاری دادگاه منافقین نقش دارند بیان کرد: این گروهک با جنایت‌های فراوانی بیش از ۱۷ هزار از شهروندان عادی کشورمان را ترور کرده است و این تنها بخشی از جنایت‌های آنان است.

 

وی ادامه داد: گروهک منافقین ضمن همدستی و همراهی با رژیم بعث عراق جنایت‌های زیادی علیه ملت ایران انجام دادند و بعد از آن هر جا فرصتی پیدا کردند ضربات زیادی به ملت ایران وارد کردند.

 

نادری با بیان اینکه برگزاری دادگاه محاکمه اعضای منافقین اقدامی شایسته و قابل تقدیر است، گفت: امیدواریم این دادگاه با دقت نظر به سرانجام برساند و بعد از صدور احکام و رای دادگاه از طریق مراجع قضایی و امنیتی بین‌المللی و تعامل وزارت امور خارجه تحت تعقیب قرار دادن جنایتکاران گروهک ترویستی منافقین در دستور کار قرار بگیرد.

 

چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، سه‌شنبه ۱۲ دی در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به صورت علنی برگزار شد.

منبع: میزان


مطالب پربازدید سایت

فرماندار میرجاوه خبر داد

امام جمعه اهل سنت میرجاوه ترور شد

پس از سال‌ها صبر در فراق فرزندانش

مادر شهیدان والامقام مظفر به فرزندان شهیدش پیوست

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

آیین بزرگداشت شهدای مدرسه «شجره طیبه» میناب در تجمعات سراسر کشور برگزار می‌شود

جدیدترین مطالب

سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

اروپا از حقوق بشر می‌گوید، اما جنایات علیه ایران را محکوم نمی‌کند

روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:

۲۷ کشته در حمله مرگبار تروریستی به مقر امنیتی در پاکستان

امام جمعه یاسوج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته

عملیات مرصاد فرمول ابدی شکست استکبار است

گفت‌وگو با وکیل پرونده تعدادی از قربانیان اقدامات این گروهک‌های تروریستی

جزئیات صدور اعلان قرمز اینترپل برای سران گروه‌های تروریستی کردی

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

آیین بزرگداشت شهدای مدرسه «شجره طیبه» میناب در تجمعات سراسر کشور برگزار می‌شود

مطالب پربازدید بخش گفتگو

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

گفت‌وگو با رضا مطهری؛ کارشناس و تحلیلگر خبرگزاری فارس

چرا اسرائیل در ترور موفق است و اخبار برخی ترورها را زودتر منتشر می‌کند؟

گفتگو با استاد دانشگاه استان مرکزی

سیاست شکست خورده ترور در ایران

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان