امام جمعه اهل سنت میرجاوه ترور شد

56438999 786

مولوی محمد انور ریگی، امام جمعه اهل سنت مسجد علی بن ابی‌طالب (ع) شهر میرجاوه، بامداد امروز در حمله افراد مسلح ناشناس مورد هدف قرار گرفت و بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.

به گزارش هابیلیان به نقل از ایلنا، فرماندار میرجاوه مختار محسن مبارکی گفت: این اقدام تروریستی را تلاشی نافرجام برای خدشه‌دار کردن امنیت، آرامش و وحدت مردم سیستان و بلوچستان دانست و افزود: دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و قضایی با جدیت در حال بررسی ابعاد این حادثه هستند و شناسایی، دستگیری و مجازات عاملان این جنایت کور تروریستی با قاطعیت در دستور کار قرار دارد.

فرماندار میرجاوه از مردم خواست ضمن حفظ آرامش، هوشیاری و انسجام، اخبار مربوط به این حادثه را تنها از منابع رسمی دنبال کرده و اجازه ندهند دشمنان از چنین اقدامات جنایتکارانه‌ای برای ایجاد اختلاف و تفرقه میان مردم سوءاستفاده کنند.

وی با تأکید بر اینکه وحدت و همدلی مردم شیعه و سنی سرمایه ارزشمند است، گفت: مردم آگاه و مرزدار سیستان و بلوچستان همواره با هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان ایستاده‌اند و این اقدامات تروریستی خللی در همبستگی و امنیت منطقه ایجاد نخواهد کرد.


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

فرماندار میرجاوه خبر داد

امام جمعه اهل سنت میرجاوه ترور شد

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

اقدامات آمریکا یادآور رفتار گروه‌های تروریستی است

میگل دیاز کانل رئیس‌جمهوری کوبا گفت

تروریسمِ واقعی، محصول سیاست‌های آمریکاست

رحمت‌اله بیگدلی؛ مدرس حوزه و عضو هیأت علمی دانشگاه

تروریستی خواندن سپاه توسط انگلیس مصداق بارز حمایت از تروریسم است

محسنی ثانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

نیرو‌های نظامی انگلیس تروریست محسوب می‌شوند

مطالب پربازدید بخش خبر

جنایتی دیگر از گروهک‌های تروریستی

شهادت یک پلیس در پی ترور ناجوانمردانه در سیب و سوران

نقش موساد در آشوب‌های خیابانی ۸۸

اعتراف پ ک ک خطاب به سپاه: مرد میدان شمایید!

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور

مراسم بزرگداشت نخستین استاندار شهید ترور کشور در گیلان برگزار شد

با آتش رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام

تیم پنج نفره گروهک تروریستی دمکرات متلاشی شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان