زندگی نامه شهید جعفر هندوئی

عده ای از مزدوران آمریکا با لباس مشابه کمیته آنجا بودند و به آنها ایست دادند. آنها گفتند آشنا هستیم! گفتند اسلحه را زمین بگذارید. شهید گفت ما که گفتیم آشنا! ولی آن مزدوران همه را به سمت دیوار به صف کردند و یکی از مزدوران با فرمانده گروه خود تماس گرفت و جواب این بود که بی درنگ همه را به رگبار ببندید

Shahid Hendooiy

شهیدجعفر هندوئی در سال 1341 در شهر آمل به دنیا آمد. وی بعد از به پایان رساندن دوره ابتدایی و راهنمائی وارد هنرستان صنعتی گشت.ایشان قبل از انقلاب و در راستای مبارزه با رژیم شاه فعالیت زیادی داشت و بعد از پیروزی انقلاب نیز از اعضای فعال انجمن اسلامی دانش آموزان بود .

بعد از شروع جنگ با صدامیان کافر، شهید به مدت 6 ماه در جبهه سوسنگرد حضور داشت.از جمله خصوصیات ایشان این بود که در محله شان افراد بی تفاوت را در کتابخانه دور خود جمع می کرد تا آنها را ارشاد و راهنمائی نماید.همچنین امام را عاشقانه دوست داشت. چند بار فرمانده سپاه از او خواست که لباس سپاه را بپوشد ولی او می گفت که من لیاقت این لباس را ندارم .ایشان همیشه به فکر دیگران بود وتلاش داشت که گمراهی را راهنمائی کند تا به اسلام و مسلمین بپیوندد . وی از سن 7 سالگی تا موقع شهادتش نماز و روزه اش را ترک نکرد.

در تاریخ 6/11/60 وی با دوستانش برای پاکسازی دیوارهای اسپه کلا حرکت کردند که بعد از مدتی صدای گلوله شنیده شد. آنها همگی به سوی بیمارستان 17 شهریور محل شنیدن صدای گلوله رفتند. عده ای از مزدوران آمریکا با لباس مشابه کمیته آنجا بودند و به آنها ایست دادند. آنها گفتند آشنا هستیم! گفتند اسلحه را زمین بگذارید. شهید گفت ما که گفتیم آشنا! ولی آن مزدوران همه را به سمت دیوار به صف کردند و یکی از مزدوران با فرمانده گروه خود تماس گرفت و جواب این بود که بی درنگ همه را به رگبار ببندید. در این موقع بود که ایشان الله اکبر و خمینی رهبر گویان به رگبار بسته شد و به همراه دیگر برادرانش به شهادت رسید.


مطالب پربازدید سایت

روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت چهار تن از رزمندگان قرارگاه قدس سپاه در مرز لار زاهدان

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

اسنادی از جنایات گروهک‌های تروریستی

فعالیت ٨ گروه تروریستی در منطقه اورامانات در سال ١٣۵٨

گفتگوبا برادر شهید ترور ناصر فیروزی

منافقین منتظر یک لحظه غفلت ما هستند

تسویه‌های خونین و درون سازمانی تروریست‌ها در راه

گریم شدن جیش‌العدل توسط اسرائیل با مشاوره منافقین

جدیدترین مطالب

بازخوانی جنایت تروریستی جندالشیطان؛

۱۵ سال از حادثه تروریستی تاسوعای حسینی چابهار گذشت

تسویه‌های خونین و درون سازمانی تروریست‌ها در راه

گریم شدن جیش‌العدل توسط اسرائیل با مشاوره منافقین

ائتلاف نمایشی برای ‌تطهیر تروریسم!

افشای پشت‌پرده تغییر نام گروهک تروریستی جیش‌الظلم

گفتگوبا برادر شهید ترور ناصر فیروزی

منافقین منتظر یک لحظه غفلت ما هستند

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان