جزئیات حضور منافقین در بازی ایران و آمریکا در جام جهانی 1998 فرانسه

Iran Americaبرنامه ورزش از نگاه دو که مدتی است روش برنامه‌ای خود را با تغییراتی روبرو کرده، روی آنتن شبکه دوم سیما رفت و در آن آیتم‌های زیبا و جذابی پخش شد.

حضور حمید رضا آصفی سخنگوی سابق وزارت امور خارجه و سفیر سابق ایران در کشورهایی چون آلمان شرقی و فرانسه در برنامه این هفته ورزش از نگاه دو و مطرح نمودن مسائلی که تا به امروز مطرح نشده بود، از حواشی برنامه این هفته بود. در ادامه چکیده‌ای از صحبت‌های وی را می‌خوانیم:

بازی ایران و آمریکا در فرانسه در جام جهانی 98، چندین ماه کار ما را گرفت. من آن زمان سفیر ایران در فرانسه بودم و از 4 یا 5 ماه قبل و زمانی که مشخص شد ایران با آمریکا همگروه است، سختی‌های کار ما شروع شد. چراکه منافقین تمام تلاش خود را برای فعالیت در این مسابقه و بهره برداری از این بازی آغاز کرده بودند

پیش از آغاز بازی و در اردوی تیم ملی که بودیم، رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب از ایران با بنده تماس گرفتند و این مسئله را عنوان کردند که رهبری گفته‌اند به بچه‌های تیم ملی بگویید نگران نباشند و این بازی را خواهند برد. بعد از بازی هم دیدیم که همین شد و حرف رهبری درست درآمد. تیم ملی آن بازی را برابر آمریکا برد.

منافقین برای بازی ایران و آمریکا برنامه ریزی کرده بودند. ما در سفارتخانه تعداد 2 تا 3 هزار بلیط خریداری کرده و به گروهی از ایرانی‌ها دادیم اما منافقین نیز برای خود بلیط تهیه کرده بودند و برای این بازی برنامه داشتند. آن‌ها می‌خواستند وارد ورزشگاه شوند اما ما با پلیس فرانسه هماهنگی‌هایی را انجام داده بودیم که از ورود افراد مشکوک جلوگیری کند. اما آن‌ها 3 پیراهن را روی هم پوشیده بودند و وقتی روی سکو‌ها نشستند، دو پیراهن روی خود را درآورده و پیراهن زیرین خود را نمایان کردند. منافقین سکوهای روبروی دوربین‌های تلویزیونی را اشغال کردند تا بتوانند از این طریق خودی نشان دهند. روی پیراهن زیرین هم تصویری از سرکرده منافقین قرار داشت. همانجا ما سریعا سراغ مسئولین تلویزیونی و کارگردان تلویزیونی مسابقه رفتیم و بعد از مذاکراتی که داشتیم آن‌ها به تمام دوربین‌های تلویزیونی بازی دستور دادند که هیچ نمای بسته‌ای از تماشاگران را به تصویر نکشند. سرانجام هم اینگونه شد و شما اگر بازی ایران و آمریکا را ببینید هیچ تصویری از حضور منافقین که اتفاقا لباس‌های یکدستی هم پوشیده بودند تا بهتر دیده شوند، در بازی ایران و آمریکا نمی‌بینید.

 


مطالب پربازدید سایت

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

جدیدترین مطالب

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان