همايش روز جهان زن

همايش"روز جهاني زن" به همت "انجمن نجات ايران" با حضور جمعي‌از خانواده هاي اعضاي دربند گروهك منافقين در كتابخانه مركزي اصفهان برگزار شد.

اين همايش با محور سوء‌استفاده گروهك منافقين به سركردگي" مسعود رجوي" از زنان،"ازدواج و طلاق اجباري براي زنان" و "نقش زنان در يك گروه تروريستي" برگزار شد.

به گزارش انجمن نجات استان اصفهان، "ابراهيم خدابنده" از اعضاي رده بالاي سابق گروهك منافقين در اين همايش گفت: منافقين يك تعريف واحد از انسان دارد و هرانسان به ميزاني ارزش دارد كه به رهبرآن فرقه وابسته است.

وي افزود: هر انسان تا زماني كه مريد رهبر فرقه باشد، مورد احترام است اما روزي كه به رهبر آن فرقه "نه" گفت، خودفروخته معرفي مي‌شود.

وي تصريح كرد:در فرقه رجوي كساني‌داراي مسووليت مي‌شوند كه اوامر را بيشتر اطاعت كنند و اين گروهك تصور مي‌كند كه زنان بيشتر از مردان وابسته مي‌شوند و راحتر رفتارهاي متفاوت روساي گروهك را مي‌پذيرند.

وي اضافه كرد: زن اگر حتي در حد و اندازه " مريم رجوي " همسر رهبر اين گروهك داراي مسووليت باشد نيز هيچ زمان نمي‌تواند رقيب رهبر اين فرقه باشد و چون مردان روحيه‌ي استقلال طلبي بيشتري نسبت به زنان دارند كمتر مسووليت مي پذيرند.

وي افزود: تمام اعضاي شوراي رهبري گروهك منافقين را زنان تشكيل مي‌دهند زيرا سركردگان آن تصور مي‌كنند كه زنان بهتر وابسته و سخت تر جدا مي‌شوند.

 

 

Ebi07

 

وي دستور طلاق‌هاي اجباري كه به نام "طلاق‌هاي ايدئولوژيكي" از سوي مسعود رجوي صادر شد را يك تضاد در درون ساختار خانواده دانست و افزود: هدف رجوي از صدور اين فرمان متلاشي ساختن خانواده‌هاي اعضاي منافقين بود زيرا تشكيل خانواده براي آنان مساوي با بريدن از اين گروهك بود و كسي كه مي‌خواست وابسته به رهبري گروهك شود بايد خانواده را كنار بزند.

وي به‌كارگيري الفاظ ناپسند "ملعون " براي مردان و" عفريته " براي زنان متخطي از دستورات را از ويژگي‌هاي اين گروهك برشمرد و افزود: هرگونه صحبت ميان زن و شوهرهاي سابق از نظر سازمان ممنوع بود و سرسوزني رابطه‌ي عاطفي از سوي سركردگان قابل تحمل نبود.

اين عضو رده بالاي گروهك منافقين تصريح كرد: اين گروهك ذهن افراد را روي آرمانهاي توخالي متمركز كرده بود و براي اين كار يك نقطه‌ي نفرت ايجاد ، و احساس مي‌كرد كه زنان را راحتر از مردان مي‌توان ترساند.

"خدابنده"ازاعضاي خانواده‌هاي اعضاي اين گروهك كه فرزندانشان در قرارگاه اشرف حضور دارند، خواست كه با كوشش فراوان زمنيه بازگشت فرزندان خود را فراهم كنند.

وي تصريح كرد: متاسفانه شما با اسيراني روبه‌رو هستيد كه احساس نمي‌كنند اسيرند و فكر مي‌كنند آزادند و بايد به آنان فهماند كه شما اسيريد و رهبري گروهك با تكنيكهاي فردي شما را اسير خود كرده است.

وي برقراري رابطه عاطفي سركوب شده اعضا با خانواده‌ها را از راهبردهاي خانواده‌ها براي آزادسازي فرزندشان از بند گروهك دانست و افزود: شايد فرار از حصارهاي قلعه اشرف در عراق آسان باشد ولي فرار از مرزهاي ذهني كه رهبر گروهك در اذهان اعضا ساخته ، بسيار سخت است و خانواده‌ها بايد زمينه اين فرار را براي فرزندان خود به وجود آورند.

" صدري" از ديگر اعضاي جدا شده گروهك منافقين در اين همايش گفت: من به عنوان پيك نامه رسان مسووليت داشتم تا نامه‌هاي فرزندان و خانواده‌ها را كه براي اعضا ارسال مي‌كردند، كنترل كنم و اگر نامه‌يي به انتقاد منش و روش از اعضا و فعاليتهاي آنان مي‌پرداخت را بايد امحا مي‌كردم.

اين زن كه مدت ‪ ۱۴‬سال در گروهك منافقين عضويت داشته است، افزود: بسياري ازنامه‌هايي كه از سوي اعضاي خانواده‌ها به ساكنين قرارگاه اشرف ارسال مي‌شد توسط مسوولين امحا مي‌گرديد.

وي تصريح كرد: پس از فرمان طلاقهاي ايدئولوژيك، زنان به صورت مردان سيلي مي‌زدند تا عاطفه موجود بين آنها از بين برود.

" شالچي" از ديگر زنان سخنران اين همايش گفت: در گروهك منافقين يك قطب رهبري وجود دارد كه همه ذهن‌ها بايد متوجه او باشد و اين چهره اصلي آنان است كه ابتدا آنرا مخفي مي‌كنند.

وي يادآور شد: كتابخانه‌اي در قرارگاه اشرف وجود نداشت و حتي مطالعه كتابهاي اوليه سازمان كه قبل ازانقلاب و سالهاي پس از پيروزي انقلاب از سوي سازمان منتشر شده بود،از نظر مسوولين ممنوع بود و حتي اگر نشريه‌اي را بيش از اندازه مورد مطالعه قرار مي‌داديد به شما مظنون مي‌شدند و واژه " عادي شدن " كه واژه توهين آميزي در اين گروهك محسوب مي‌شود، اطلاق مي‌شد.

"قرصي"به عنوان آخرين زن جدا شده از گروهك منافقين تاكنون در اين همايش گفت:ادعاي اينكه زنان در رده‌هاي بالاي سازمان و شوراي رهبري قرار دارند در اصل يك سو استفاده‌سياسي و جنسيتي از زنان است تا بتواند آنان را در چنبره خود حفظ كند.

"آ رضايي " از ديگر اعضاي جدا شده گروهك منافقين و از اعضاي فعال انجمن نجات نيز گفت: طلاق‌هاي ايدئولوژيك اين گروهك به عنوان بزرگترين ضربه به ساختار خانواده‌هاي عضو بود كه عاطفه را نزد زنان و مردان از بين برد.

" انجمن نجات" يك تشكل غيردولتي است كه توسط خانواده اعضاي در بند گروهك منافقين تشكيل شده است و با فعاليتهاي خودزمينه بازگشت فرزندان خود را به داخل كشور فراهم مي‌كند.

برپايي نشستها و جلسات ماهانه ، ايجاد زمينه سفر خانواده‌ها به قرارگاه اشرف در عراق با هدف بازگردانان فرزندان خود از بند گروهك منافقين از اهم فعاليتهاي اين تشكل است.

گروهك منافقين از ‪ ۱۹‬بهمن ‪ ۱۳۶۰‬به سركردگي مسعود رجوي اقدام به فعاليت براندازي مسلحانه عليه جمهوري اسلامي ايران كرد و در جنگ تحميلي اقدام به ياري صدام حسين در تجاوز عليه خاك ايران نمود.

اين گروهك در ليست سازمان‌هاي تروريستي اتحاديه اروپا قرار دارد.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31