منافقين در پاي ميز محاكمه

Pedحقیقت این است که دادگاه عالی جنایی عراق هر جنایتکاری را در هر مکانی که باشد تحت تعقیب و پیگرد قرار می دهد و به پای میز محاکمه می کشاند و حتی اگر این جنایتکاران از عراق خارج شده باشند ، اقداماتی برای بازگرداندن این افراد صورت می گیرد ، از جمله این که از کشورهایی که آنان در آن مقیم هستند خواسته می شود تا آنان را به عراق بازگردانند .(1)

تاریخ آن قدرها هم که می گویند فراموش شدنی نیست یا لااقل به این زودی ها فراموش نمی شود ، شاید من یا خیلی افراد دیگر فراموش کرده باشیم بازی فوتبال نیم فصل اول بین استقلال یا پرسپولیس در 7 سال پیش با چه نتیجه ای به پایان رسیده باشد ، یا اگر امروز سؤال شود کمتر کسی به یاد بیاورد که میزان آراء مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 1380 در حوزه انتخابی یزد یا مشهد چقدر بوده است ؟ و یا حتی اگر از یکی از مردم کوچه و خیابان بپرسی به احتمال قوی به یاد ندارد که فلان فيلم چه سالی از تلویزیون پخش شد؟

اینها مجموعه ای از حواشی بسیار کم رنگ اجتماعی انسان است که یک ملت را تشکیل می دهند.

اما برای هر ملتی برخی مسائل و حوادث و رویدادها چیزی نیست که با گذر زمان و گرد و خاک روزگار به بوته فراموشی سپرده شود، برای مردم لبنان تجاوز و شکست اسرائیل ، برای مردم ژاپن خاطره تلخ بمباران هیروشیما و ناکازاکی ، برای مردم ویتنام حمله و اشغال کشورشان توسط آمریکا و برای مردم ایران 8 سال دفاع مقدس و برای مردم عراق مسائلی همچون ظلم و ستم صدام و بمباران حلبچه توسط وی و کشتار اکراد و سرکوب قیام مردمی توسط گروهک جهنمی رجوی ، هیچگاه فراموش شدنی نیست .

امروز داستان سرایی برای برائت منافقين از این اتهام همچون انکار خورشید در روز روشن ، مضحک و غیر قابل درک است. این مسئله نیز همچون بمباران شیمیایی حلبچه با تمام ابعاد آن که صدام سعی در مخفی نگاه داشتن آن نمود ، نتوانست از چشم حقیقت بین روزگار پنهان بماند. منافقين امروز با تمسک جستن به بیانیه گروه های مجهول الهویه و شخصیت های معلوم الحال و مزدور سعی در بی گناه جلوه دادن خود دارد .

به تازگی جعفر موسوی دادستان دادگاه جنایی عراق خبر از تشکیل و تکمیل پرونده قضائی فرقه مجاهدین داد که این امر با واکنش بسیار شدید آنان مواجه شد و در پروسه ای هماهنگ سعی در ترور شخصیت موسوی نمودند که همچنان نیز ادامه دارد .

موسوی در خصوص جنایت های گروهك رجوي معتقد است : " این جنایت ها به دو دسته تقسیم می شوند : اول کشتار ، شکنجه ، بازداشت ها ، اسناد و مدارکی در دست است که اثبات می کند این گروهک تروریستی در کشتار عراقی ها ، شکنجه و بازداشت آنان در مناطق شمالی عراق دست داشته اند و دسته دوم نیز شامل از بین بردن ثروت های ملی عراق است ." (2)

قطعیت و یقین موسوی در خصوص وقوع این جنایات البته با توجه به استنادات وی به مواد حقوقی محکم و قابل اثبات است ، زیرا دادگاه عالی جنایی عراق به قطعنامه شماره 1483 شورای امنیت سازمان ملل متحد که در نشست شماره 4761 تصویب شد ، تکیه می کند .

این قطعنامه که در تاریخ 22 می سال 2003 اجرایی شد ، بر ضرورت رسیدگی به همه جنایت هایی که رژیم سابق صدام مرتکب شده است تأکید دارد و از آنجایی که "سازمان مجاهدین خلق" به عنوان ارتش خصوصی صدام و جیره خواران سفره وی ، دستورات زیادی برای سرکوب و دفع قیام ها و کشتار مردم عراق دریافت کرده اند ، این امر مسجل است که پای آنها نیز قطعاً به میز محاکمه کشانده خواهد شد .

این که دادستان دادگاه جنایی عراق اعلام نموده 150 تن از اعضای گروهک مجاهدین تحت پیگرد قرار گرفته اند ، مسئله کوچکی نیست ، آن هم در مقابل گروهی که مزدورانش واسطه و بی واسطه جنایت می کنند و برای از سر راه برداشتن مخالفان خود زمانی با گلوله مستقیم و امروز با هزینه کردن گلوله مزدوران خود اقدام می کنند .

این که جعفر موسوی با صراحت از باز گرداندن و محاکمه مسعود و مریم رجوی سخن به میان آورده ، در حکم تیر خلاص زدن به تمام دم و دستگاه و تشکیلات رجوی است ، به عبارتی هست و نیست منافقين در میدان پاسخگویی ، نقد و محاکمه قرار می گیرد.

رجوی ها نیز سابقه زندگی شان نشان داده که همیشه طلبکار بالفطره بوده اند و هیچگاه خود را ملزم ندیده اند تا در مقابل کوچکترین سؤالی پاسخگو باشند ، چه رسد به این که در پیشگاه دادگاه عدالت حاضر شوند و توضیح دهند که چرا کشتند؟ برای چه کشتند؟ و برای رضایت چه کسی ؟

از این منظر منافقين در قدم اول سعی در بی اعتبار جلوه دادن سخنان موسوی و به طور کلی دادگاه جنایی عراق را دارد که خود با راههای مختلفی مرور و بررسی می شود :

1) بنا به سنت مألوف گذشته آنان در شروع دور اول بحران های خود در سه چهار سال اخیر دست به دامان موج سازی ها می شود و از طریق احزاب ، جمعیت ها ، گروه ها و شخصیت های هم فکر خود اقدام به محکوم نمودن ، بیانیه صادر کردن و سخنرانی می نماید تا خود را به عنوان وزنه ای ثقیل و مهم جلوه دهد که هزینه تقابل با آن بالاست.

البته بر هیچ کس پوشیده نیست که این دسته جات و افراد دو ماهیت کلی دارند ، دسته ای از این احزاب و گروه ها از حد چند نفر فراتر نمی روند و موجودیت شان با صدور بیانیه و هوچی گری رسانه ای نمود پیدا می کند .

البته همه می دانیم بعد از سقوط صدام فضای جدید سیاسی عراق باعث رشد بسیار بالای ایجاد احزاب و گروه های سیاسی شد که در این میان عده ای از احزاب و جمعیت های قارچ گونه نیز اعلام موجودیت نمودند که اهداف و مطامع شخصی و قدرت طلبی را در سر می پرورانند نه انگیزه خدمت به مردم را .

دسته دوم نیز افراد و گروه هایی هستند که حمایت آنها از گروه های معارض، تروریست ها و گروه های مارک دار خارجی در جهت ایجاد تقابل با دولت مرکزی عراق است تا بدین وسیله یا دولت مرکزی رو به ضعف گذارد یا بتوانند از دولت مرکزی سهم خواهی نمایند .

در این بین تأمین مالی آنها توسط گروه هایی گروهك تروريستي منافقين نیز خالی از لطف نیست ، زیرا اگر به اهداف و خواسته های خود نرسند حداقل برای مدتی پشتيباني مالي خواهد داشت .

از این نظر می توان گفت هر دو دسته این گروه ها و افراد به طور مسلم نسبت به ماهیت زشت منافقين آگاهی کافی و کامل دارند اما سکوت و حتی طرفداری آنها از اين گروهك تنها بر اساس موارد فوق الذکر است و بس .

2) راه حل دوم استناد ناقص به احکام و موازین بین المللی است که مجاهدین خلق بر اساس آن خود را صاحب حق می دانند که به عنوان پناهنده در عراق شناخته شوند ، آنها با اشاره به کنوانسیون چهارم ژنو دستور کار سازمان ملل را سازماندهی و تثبیت سازمان در عراق می دانند نه اخراج از این کشور .

سران گروهک رجوی معتقدند که 20 سال در عراق هستند ، این مسئله به نوعی برای آنها ایجاد حق نموده است ، در ابتدای توضیح این بند باید گفت : کنوانسیون چهارم ژنو افرادی را در شرایط مشابه منافقين دارای حق پناهندگی و سیستم حفاظت شده ویژه می داند که اولاً ثابت شده باشد که عضو هیچ گروه تروریستی نباشند و مشغول به انجام فعالیت های تروریستی نیز نباشد .

در حالی که حتی برای نیروهای آمریکایی نیز اشتغال به فعالیت های تروریستی توسط آنان امری بدیهی است و درست به همین واسطه بود که سلاح های سازمان را جمع آوری کردند و آنها را خلع سلاح نمودند .

و این که می دانیم خواست قلبی سازمان این است که سلاح داشته باشد و به ایران حمله کند و امروز نیز با وجود خلع سلاح شدن ، همچنان در مناقشات تروریستی در عراق نقش فعالی را ایفا می کنند و درگیر هستند .

از طرفی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل نیز تصریح نمود که به افراد سازمان در صورت تعهد مبنی بر عدم انجام فعالیت های تروریستی پناهندگی خواهد داد و نه به گروه شناخته شده و تروریستی "سازمان مجاهدین خلق". بنابراین برای احراز شرایط پناهندگی جدایی از این گروهک و بازگشت به زندگی عادی امری غیر قابل تخفیف است و "سازمان مجاهدین خلق" با این تفاسیر قطعاً شرایط پناهندگی را ندارد .

در بعدی دیگر حضور صرف 20 ساله به هیچ عنوان نمی تواند معیار و ملاک ادعا برای اثبات اصل پناهندگی و صاحب حق بودن باشد ، زیرا منافقين حداقل سه چهارم این زمان ادعا کرده را در عراق میهمان است و به ایران بر خواهد گشت . در این خصوص مسعود رجوی بارها سخن گفته است .

3) در عملکرد سوم باید بیان نمود که منافقين از سلاح ناکارآمد تخریب بهره خواهد برد، سلاحی که در مقابل تمام مخالفان خود بارها از آن استفاده کرده و خواهد کرد ، حال این دشمن حکومت ایران باشد یا جدا شدگانی که روزی برای خدمت صادقانه به اين گروهك سوگند خورده بودند و امروز بنا بر گرایش های فرقه ای و تروریستی از آن جدا شده اند و یا حتی افراد غیر ایرانی از هر کجای دنیا که باشد ، سریعاً با انگ مزدوری حکومت ایران رانده خواهند شد ، حتی اگر بالاترین مقام اجرایی یک دولت مستقل همانند عراق باشد .

در این مورد منافقين بدون پاسخگویی مستند و متقن با تمام توان به تخریب چهره فرد مورد نظر خواهد پرداخت ، در مورد اخیر آنان به طرز خیره کننده ای عنان از کف داده است ، به طوری که تنها در عرض کمتر از 3 روز بیش از 20 مطلب در سایت هايشان یافت می شود که هر در کدام به نوعی به جعفر موسوی توهین شده است ، از بیانیه گروه های کذایی گرفته تا تهدیدات مستقیم گروهک پوسیده رجوی .

آشکارترین توهین ها به جعفر موسوی و نوری مالکی حکایت از اوج قداره بندی و جاهل مآبی منافقين دارد که بی اختیار انسان را به یاد شعبان بی مخ و نوچه هایش می اندازد که منطق شان فقط چماق و فحش و لاطائلات است .

باید گفت برای گروهك تروريستي منافقين مورد اخیر شاید به نوعی حیثیتی تر از قبل باشد ، زیرا آمریکا در مقابل آن واکنشی نشان نداده است و دولت عراق نیز مصمم تر از گذشته از این مسئله حمایت می کند .

پاورقی ها :

___________________________

1 . مصاحبه جعفر موسوی دادستان دادگاه جنايي عراق با خبرگزاری مهر

2 . همان


دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29