عاقبت وطن فروشي فرقه رجوي

Mersad5

29 سال پيش سازمان مجاهدين خلق در ادامه سلسله ترورها عليه مخالفان سياسي خود، دفتر مرکزي حزب جمهوري اسلامي در خيابان سرچشمه را منفجر کرد و آيت‌الله دكتر سيد محمد حسيني‌بهشتي به همراه 72 نفر ديگر از اعضاي سرشناس حزب جمهوري اسلامي به شهادت رسيدند. شامگاه 7 تير سال 60 ساعت 8:30 برنامه حزب با سخنراني شهيد بهشتي آغاز شد. حضرت آيت الله خامنه‌اي به دليل ترور يک روز قبل توسط منافقين و ‌اکبر هاشمي‌رفسنجاني به دليل ترک ساختمان حزب در ميانه جلسه، 2 عضو سرشناس حزب جمهوري بودند که از توطئه شوم منافقين جان سالم به در بردند. با اين وجود انقلابيوني همچون شهيد بهشتي قرباني جهالت و انحراف گروهي شدند که بنيانگذار جمهوري اسلامي لقب ماندگار «منافقين» را براي آنان به کار برد. 29 سال پس از اين اقدام تروريستي، اين روزها سرگذشت منافقين محل عبرت است براي همه کساني که به هر شکل در دام انحراف گرفتار آمده اند. روز شنبه 5 خرداد، مريم رجوي التماس و لابه خود را به مقامات کاخ‌هاي اليزه و سفيد نشان داد و «منجلاب اشرف» را براي آنان ترسيم و درخواست کمک کرد. مريم رجوي اين اظهارات را درحالي بيان کرد که شوهر جديد وي يعني مسعود رجوي به همراه ابوالحسن بني‌صدر، 7 مرداد سال60 يعني يک ماه پس از انفجار دفتر حزب جمهوري به پاريس گريختند و اليزه با کمال افتخار آنان را در آغوش گرفت و پس از فرار دسته جمعي منافقين به خارج از کشور، فرانسه مرکز فعاليت‌هاي آنان شد و ژاک شيراک، که درآن زمان شهردار پاريس بود، امکانات زيادي را در اختيار آنان قرار داد.

 

انقلاب ايدئولوژيک براي توجيه وطن‌فروشي

لطف‌هاي عجيب فرانسه به منافقين اما مانع مهاجرت اين گروهک تروريستي به عراق نشد و چند ماه پس از انقلاب ايدئولوژيک - ازدواج عجيب مسعود رجوي و مريم عضدانلو که تا يک شب قبل از آن، همسر مهدي ابريشم‌چي بود! – که در واقع يک شوک بزرگ براي گيج کردن کادر منافقين بود، عراق مقصد اين گروهک تروريستي شد تا يکي ديگر از برهه‌هاي خفتباراين گروهک تروريستي رقم بخورد. طارق عزيز به صورت رسمي از مسعود رجوي استقبال کرد و بلافاصله صدام نيز پذيراي سرکرده تروريست‌هاي منافقين شد. مسعود رجوي پيش از سفر به عراق در سخنراني‌اي گفته بود؛ «مي‌روم تا آتش برافروزم بر کوهستان‌ها». اگرچه قبل از سال 65 همکاري منافقين با حزب بعث آغاز شد اما سال 65 آغاز همکاري رسمي منافقين با صدام در فروش اطلاعات محرمانه ايران تا زمان سقوط صدام بود. مبالغي که صدام در قبال اخذ اطلاعات جنگي و غيرجنگي در اختيار منافقين قرار مي‌داد نيز در بنيادهاي خيريه منافقين در پاريس پولشويي مي‌شد تا از اين طريق ردي از اين مبالغ باقي نماند. وطن‌فروشي منافقين – در قالب جلسات ارائه اطلاعات و دريافت پول- در جنگ ايران و عراق توسط استخبارات عراق ضبط شد و انتشار آن ضربه مهلکي بر پيکره گروهک نفاق وارد کرد. منافقين 5 مرداد سال 67 با لجستيک اعطايي صدام عمليات فروغ جاويدان را عليه ايران آغاز کردند که با «مرصاد» جمهوري اسلامي ايران به نابودي انجاميد.

2003 شوم براي اشرف

اشغال عراق توسط آمريکا در سال 2003 اگرچه موقعيت همپيمانان صدام را به خطر انداخت اما محافظت نظاميان آمريکايي از اردوگاه اشرف حاشيه امني براي منافقين بود. اما فشار افکار عمومي مردم و دولت عراق بر آمريکايي‌ها – به خاطر دخالت منافقين در کشتار اکراد و نيز شيعيان در جريان جنگ اول خليج فارس- باعث شد تا سال 2009 آمريکا کنترل اين اردوگاه را در اختيار پليس عراق قرار دهد. اين اقدام سبب شد تا شمارش معکوس براي انقراض اين گروهک تروريستي آغاز شود. اگرچه از سال گذشته تاکنون دولت‌هاي غربي ازجمله انگليس اقدامات گسترده‌اي در حمايت از اين گروهک براي جلوگيري از مرگ منافقين انجام داده‌اند اما اين روزها شواهد از پايان نکبت‌بار اين گروهک خبر مي‌دهد.

آنچه در گزارش مستند بي‌بي‌سي منعکس شده است گواه درستي بر ادعاهايي است که خانواده‌هاي اسراي اشرف در چندين ماه تحصن و اعتصاب غذا و اعتراضات در اطراف اشرف به گوش دنيا مي‌رسانند.

گزارش بي‌بي‌سي با نمايي روي قفل بزرگي بر در ورودي اشرف تاکيد دارد و با اين جمله گفتار متن شروع مي شود: «کسي حاضر نيست اين در را باز کند، اين فريادها پاسخي ندارد». در ادامه گزارش، پدر يکي از ساکنين اشرف به خبرنگار مي‌گويد: «22 ساله حتي يک نامه از پسرم نديدم». در بخش ديگري از گزارش مستند بي‌بي‌سي به نقل از کساني که موفق به فرار از قرارگاه اشرف شده‌اند، گفته مي‌شود: «مسؤولان مجاهدين با ارعاب مي‌خواهند کسي اردوگاه را ترک نکند» و بالاخره خبرنگار بي‌بي‌سي درباره برخورد مسؤولان اشرف با خود مي‌گويد: «درهاي اردوگاه به روي ما خبرنگاران هم بسته است».

ارديبهشت امسال شبکه بي‌بي‌سي گزارش داد که مسؤولان پادگان اشرف، اعضاي گروهک منافقين را به زور در اين پادگان نگه داشته و در واقع به اسارت گرفته‌اند. بيش از 3 هزار نفر هنوز در قرارگاه اشرف زندگي مي‌کنند. خانواده‌هاي عده‌اي از آنان و همچنين شماري از کساني که موفق به ترک اين اردوگاه شده‌اند، مي‌گويند، مسؤولان مجاهدين افراد را به زور در اردوگاه نگه داشته‌اند و حتي به آنها اجازه ديدار با خانواده‌هايشان را نمي‌دهند. خانواده‌هاي اعضاي گروهک منافقين هفته‌ها مقابل اردوگاه اشرف تجمع کردند اما سرکردگان منافقين اجازه ديدار به اين خانواده‌ها ندادند. وضع منافقين از اين بدتر هم شد، به گونه‌اي که تعداد زيادي از اعضاي اين گروهک تروريستي با فرار از پادگان اشرف به ايران گريخته و تقاضاي عفو کردند. توضيحات اين افراد درباره وضع اردوگاه اشرف و روابط پشت پرده سرکردگان منافقين حاکي است که سرکردگان منافقين با سوء‌استفاده از اين افراد به‌رغم آنکه در اوايل انقلاب اقدام به ترور مسؤولان و مردم بيگناه کشورمان و خلق حادثه تلخ 30 خرداد سال60 کردند و در زمان جنگ به عنوان ستون ايراني ارتش عراق به جاسوسي پرداختند و پس از آن نيز به عوامل مزدور آمريکا و مخالفان جمهوري اسلامي تبديل شدند؛ فعاليت‌هاي اقتصادي کلاني را نيز از طريق اين اقدامات انجام مي‌دهند. طمع‌ورزي سران منافقين تا اندازه‌اي است که حتي اقدام به اخاذي از خانواده‌هاي برخي اعضاي اين گروهک مي‌کنند. با اين وجود همه شواهد حاکي از اقدام قريب‌الوقوع دولت عراق در اخراج منافقين و نابودي پادگان اشرف است، همان پادگاني که صدام براي منافقين بنا کرد و اينک دولت برآمده از اراده مردم عراق حکم به ويراني آن مي‌دهد. مريم رجوي اين روزها اگرچه ناله و لابه خود را به معرض ديد قرار مي‌دهد و خواهان حمايت فرانسه، آمريکا و ديگر دول تروريست‌پرور مي‌شود اما قطعا هر اقدامي حتي قول و قرارهاي جان بولتون نيز نمي‌تواند ديگر از انقراض اين گروهک تروريستي جلوگيري کند. منافقين اين روزها همان راهي را به پايان مي رسانند که صدام پيمود.

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31