طرح موضوع استرداد منافقين به كشور غلط است

Hashemynejad Fars

سيد محمدجواد هاشمي‌نژاد دبيركل كانون خانواده شهداي ترور (هابيليان) روز شنبه ميهمان خبرگزاري فارس بود. وي ضمن بازديد از خبرگزاري در گفتگويي با خبرنگاران گروه سياست خارجي اين خبرگزاري در خصوص آخرين وضعيت گروهك منافقين و دستاوردهاي فعاليت‌هاي كانون هابيليان به گفتگو پرداخت. متن اين گفتگو را در زير مي‌خوانيد:

 

* فارس: كانون هابيليان چگونه و با چه هدفي تاسيس شد؟

- هاشمي‌نژاد: بعد از گذشت سي سال از انقلاب اسلامي ، حوادث گوناگوني اتفاق افتاده است و هنوز كه هنوز است ايران در راس اخبار دنيا است. اين مساله جنبه هاي مختلفي دارد و تنها يك جنبه آن موضوع «تروريسم» است. از ابتداي انقلاب دشمنان همیشه موضوع تروريسم را به عنوان يكي از اتهاماتشان عليه ايران مطرح مي‌كرده‌اند. ما هيچ وقت به اين موضوع نپرداخته‌‌ايم كه انقلاب اسلامي از همان روزهاي نخست پيروزي قرباني تروريسم بوده است. گروه‌ها و نحله‌هاي فكري مختلف با رويكردهاي تروريستي پس از انقلاب ظهور كردند و عده‌ زيادي از مردم كشورمان را به شهادت رساندند.

بعد از بررسي فعاليت‌هاي گروه‌هاي مختلفي كه با رويكرد‌هاي تروريستي پس از انقلاب فعال شدند مي‌بينيم كه در راس هرم اين سازمان‌ها سازمان منافقين است. برخي از گروه‌هاي تروريستي در مقطعي فعال بوده‌اند و بعد از ميان رفتند. گروه‌هايي كه با انگيزه‌هاي جدايي طلبي و قومي فعال شدند كه با تحريك نيروهاي خارجي فعاليت مي‌كردند. گروهك منافقين گروهي بود كه در سراسر كشور به صورت همزمان و سازمان يافته دست به اقدامات تروريستي وسيعي مي‌زد و جمع كثيري از قربانيان تروريسم كساني هستند كه سازمان منافقين آنها را به شهادت رسانده ‌است.

سازمان مجاهدين خلق، سازماني است كه از ابتداي وجود و شكل گيري‌اش بر اساس ايدئولوژي ترور و تروريسم شكل گرفته است. طبيعتا چون خط مشي اصلي اين سازمان اقدامات تروريستي بود نخستين رويكرد‌هاي آنان نيز اقدامات تروريستي بود. منافقين در كشورما بعد از گذشت يكي دو سال از انقلاب و بعد از اينكه متوجه شدند كه امكان گرفتن قدرت برايشان وجود ندارد و از چنان جايگاهي براي رسيدن به قدرت برخوردار نيستند كه بتوانند به قدرت برسند، به اقدامات ايذايي در ابتدا و سپس ترور و اقدامات مسلحانه روي آوردند. به هر حال آنها فكر مي‌كردند با دست زدن به چنين اقداماتي اين امكان كه به پيروزي برسند وجود دارد و آنها به اين شيوه تلاش كردند انقلاب نوپاي ايران را از پاي در آورند. بعد از اينكه آنها ديدند كه در ايران جايگاهي ندارد به كشورهاي غربي پناهنده شدند و رهبران آنها در فرانسه جاي گرفتند. منافقين براي مدتها فرماندهي عمليات‌هاي تروريستي داخل كشور را از فرانسه هدايت مي‌كردند و دستورات جوخه‌هاي مرگ از فرانسه صادر مي‌شد و طي بيانيه‌هاي اين سازمان مسؤليت اقدامات تروريستي صورت گرفته در ايران برعهده گرفته مي‌شد.

 

* فارس : مبناي محاسبه شهداي ترور در كانون هابيليان چه سالي است؟

 

- هاشمي نژاد: ما شهداي ترور را بعد از پيروزي انقلاب محاسبه مي‌كنيم و در مورد سازمان منافقين از تاريخ 30 خرداد 1360 كه آنها اعلام قيام مسلحانه كردند اقدام به كشتار مردم كوچه و خيابان نمودند. در حقيقت بعد از اينكه آنها نتوانستند از اقدامات تروريستي در قبال مسؤولين نتيجه‌اي بگيرند اقدامات آنها جنبه عمومي پيدا كرد و دست به ترور و كشتار مردم عادي و شهروندان معمولي زدند. آنها اقشار مختلفي را با بهانه‌هاي مختلف هدف قراردادند و به شهادت رساندند. بعد از گذشت حدود چهار سال از حضور گروهك منافقين در كشور فرانسه مشخص شد كه ماهيت آنها چيست و دولت فرانسه هم ديد با توجه به روشي كه منافقين دنبال مي‌كنند اهداف آنها را در برخورد با جمهوري اسلامي تامين نمي‌كند و حضور اين گروهك در فرانسه ديگر در راستاي تامين منافع آنها نيست و به اين ترتيب مجبور شدند آنها را از فرانسه اخراج كردند و آنها بلافاصله به كشور عراق رفتند كه در آن زمان مشغول جنگ با ايران بود و از همان زمان آنها تبديل به بخشي از ارتش صدام شدند. صدام هم با استفاده از منافقين اهداف ضد ايراني‌اش را دنبال مي‌كرد.

تا اينجا دشمن ما صدام بود و مشخص بود كه با هدف دشمني ايران اين گروهك را در كشورعراق جاي داده است و در اين مقطع جاي پرداختن به اين موضوع نبود ما با عراق در حال جنگ بوديم و آنها هم رسما اعلام مي‌كردند كه دشمن ايران هستند.

اما وقتي حوادث يازدهم سپتامبر رخ داد داستان شكل ديگري به خود گرفت؛ تا اين زمان موضوع تروريسم مساله ای بود مربوط به كشورهاي جهان سوم و كشورهاي غربي چندان درگير اين مساله نبودند. وقتي اين حادثه رخ داد بحث مبارزه جهاني با تروريسم مطرح شد و كشوري مانند افغانستان و عراق به دنبال آن اشغال شد و آنجا بود كه به نظر مي‌رسيد با توجه به دشمني كه ميان غرب و صدام وجود داشت و خطر سازمان منافقين هم وجود داشت مبارزه با تروريسم شامل منافقين هم شود چون وزارت امورخارجه آمريكا از چند سال قبل نام «سازمان مجاهدين خلق» و «شوراي ملي مقاومت» آنها را،‌ در ليست گروه‌هاي تروريستي قرار داده بود. بر اين اساس وقتي قرار است صدام به عنوان جنايتكار جنگي مورد محاكمه قرار گيرد اين مساله بايد توابع آنها را هم دربربگيرد.

 

* فارس : اما در سالهاي اخير و بعد از خلع سلاح منافقين شاهد تغيير رويكرد انها در تريبون‌هاي تبليغاتي‌شان هستند؟

هاشمي نژاد : بله بعد از اشغال عراق و محاصره اردوگاه اشرف از سوي نيروهاي آمريكايي، خيلي زود اين جريان تغيير موضع دادند و منافقين با تغيير چهره سريع وارد فاز سياسي شدند . در حقيقت كساني كه تا ديروز زير پرچم صدام فعاليت مي‌كردندبه يكباره پرچم آمريكا را بلند كردند و چون اساسا موضع ضد ايراني دارند و هركجا كه حركتي بر ضد مردم ايران ديده مي‌شود آنها هم حضور دارند رسما به عنوان جاسوس آمريكا دور جديد فعاليت‌هاي خود را آغاز كردند. اينجا بود كه آمريكا برخلاف اعلام قبلي خود از اينها به عنوان اهرم فشار بر ايران بهره گرفت.

دراينجا بود كه سازمان منافقين با انكار فعاليت و سابقه تروريستي كه از سال 1344 بر اساس چنين خط مشي شكل گرفته بود به يكباره به فعاليت‌هاي سياسي روي آوردند. و ما احساس كرديم بايد اين مساله را افشا کنیم و به عنوان قربانيان تروريسم و كساني كه مصداق اقدامات تروريستي اينها هستيم اين موضوع را به جهانيان ابلاغ كنيم چرا كه پشت جريان تغيير رويكرد نظامي سازمان به فاز سياسي سياستمداراني قرارگرفته‌اند كه مي‌خواهند به اين شيوه از آنها بهره بگيرند.

 

* فارس: شما سازماني غير دولتي و مردمي را نمايندگي مي‌كنيد چه قدر تلاش كرده‌ايد در مسير تلاشهايتان با سازمان‌هاي مردم‌نهاد ديگر كشورها تماس بگيريد؟

- هاشمي نژاد: ما در اين زمينه تلاش‌هاي زيادي صورت داده‌ايم كه همگي قرين موفقيت بوده است، درست است كه سياستمداران مغرض چشمانشان را بر عملكرد و پيشينه اقدامات تروريستي اين سازمان بسته‌اند اما سازمان‌هاي مستقل و گروه‌هاي مردمي و غير دولتي زيادي در غرب فعاليت مي‌كنند كه مي‌توان از طريق آنها مردم را نسبت به اقدامات و ماهيت تروريستي اين گروهك آگاه كرد. ما با هدف استفاده از اهرم فشار گروه‌هاي مردمي كانوني را به وجود آورديم با عنوان خانواده شهداي ترور به قصد تجمع بخشيدن و شكل دهي به خانواده‌هاي شهداي ترور كه بتوانيم راجع به اين موضوع در مقاطع مختلف كار كنيم.

ما بخش‌هاي مختلفي را براي پيگري اين موضوع در كانون به وجود آورده‌ايم؛ بخش سياسي، بخش حقوقي، بخش اسناد و بخش هاي ديگر را نيز فعال كرده‌ايم كه در عرض سه سال فعاليت فشرده‌اي را براي پيگري اهداف كانون دنبال كرده‌ايم. ما در عرض اين دو سه سال بيش از 60 ملاقات با شخصيت‌هاي مختلف انجام داده‌ايم. فعاليت‌ها و ملاقات‌هاي ما در دو حوزه داخلي و خارجي دنبال مي‌شود. در بخش خارجي ما در عراق فعاليت‌هاي زيادي كرديم چون اين كشور ميزبان پايگاه تروريستي اين سازمان است و عراق هم اكنون ميزبان تنها پايگاه رسمي تروريستي اين فرقه است. لذا به نظر ما رسيد بايد در اين زمينه كار كنيم.

ما با تقريبا با همه مسؤولين عراقي از رئيس جمهور، نخست وزير، رئيس مجلس، وزرايي كه در موضوع تروريسم فعاليت مي‌كنند، گروه‌هاي مردمي كه با گروهك منافقين آشنايي دارند و تاثير گذارهستند، ملاقات كرديم و جالب اينجاست كه همه اينها در ملاقات‌هايشان با ما، تاكيد كردند كه اين گروهك بايد حتما از عراق اخراج شوند و منافقين سازماني است كه نه تنها قاتل مردم ايران بلكه قاتل بسياري از مردم عراق هم هستند.

براي ما جالب بود كه تمامي مسؤولين كشور عراق هم طالب اخراج اين سازمان از عراق بودند ولي آمريكايي‌ها به آنها اجازه اين كار را نمي‌دهند. جالب است كه آمريكا از آن سر دنيا بلند مي‌شوند به عراق مي‌روند وبه بهانه ايجاد دموكراسي به دولت منتخب مردم اين كشور اجازه نمي‌دهند قاتل مردم عراق را از خاكشان اخراج كند.

منافقين در كنار اين تلاش‌ها سعی كردند ديواري گوشتي از ساكنان مجاور پادگان منافقين به وجود بياورند و اينگونه تبليغ مي‌كنند كه مردم عراق خواهان حضور ما در عراق هستند. آنها با برگزاري جشن‌هاي مختلف از معدودي از مردم و عشاير دعوت مي‌كنند و امضا‌هايي تهيه مي‌كنند با اين موضوع كه مردم عراق خواهان حضور سازمان مجاهدين در عراق هستند. آنها همچنين آماري جعلي با تعداد دو ميليون و پانصد هزار امضاء را اعلام كردند و بعد از برگزاري يك جشن ديگر اعلام شد پنج ميليون عراقي حامي حضور آنها در اين كشور هستند.

طبيعتا اينجا بود كه ما با گروه‌هاي مختلف مردم عراق گفتگو كرديم و در عرض يك سال گذشته با بيش از 60 گروه مختلف از مردم عراق ديدار و مذاكره صورت داده‌ايم، در اين ميان همه گروه‌هاي عراقي از اهل تسنن، شيعيان، كردها، تركمن‌ها، عشاير و همه تقريبا همه اقشار مردم عراق از اينها به شدت ابراز انزجار كردند. در اين ميان قربانيان اقدامات تروريستي منافقين در ميان همه اين گروه‌ها نيز ديده مي‌شود.

بحث اخراج منافقين از كشور عراق رسما اولين بار در ديدار اعضاي كانون با معاون رئيس جمهور عراق مطرح شد و آقاي عادل عبدالمهدي اعلام كرد كه بايد اين سازمان از عراق اخراج شوند.

فعاليت‌هاي كانون هابيليان بسيار تاثير گذار بوده است و منافقين هم به تكاپو افتاده‌اند و آنها هم نسبت به آينده خود در عراق بيمناك هستند. آنها حتي با ما هم تماس مي‌گرفتند و بسيار نگران بودند. تاثير گذاري اين قبيل اقدامات كانون به عنوان قربانيان اقدامات تروريستي سازمان منافقين را ما به عينه و به چشم ديده‌ايم.

 

* يكي از فعاليت‌هاي عمده شما در سالهاي گذشته مربوط به تهيه و تدوين ليست شهداي ترور و كارهاي آماري در اين زمينه بوده است، اين تلاش‌ها چقدر در عرصه بين‌المللي بازتاب داشته است و مجامع جهاني تا چه حد در مورد ماهيت تروريستي آگاه شده‌اند؟

- در اين رابطه نيز تلاش‌هاي وسيعي انجام داده‌ايم شما ببينيد يكي از كارهايي كه كانون انجام داده است تهيه ليست شانزده‌ هزار نفر قرباني تروريسم در كشور است. تا قبل از اين هيچ ليستي از قربانيان ترور و اقدامات منافقين در كشور وجود نداشت و مسؤولين جمهوري اسلامي مي‌دانستند كه چندين هزار قرباني تروريسم منافقين در كشور وجود دارد اما آماري دقيقي وجود نداشت. ما اين آمار و ليستي از اقدامات تروريستي آنها بر ضد شهروندان ايراني را تهيه كرديم به و به دو زبان فارسي و انگلیسي چاپ و منتشر كرديم و اين ليست به همه نقاط دنيا ارسال شد و در تمامي ديدار و گفتگوهاي رسمي كه داشته‌ايم اين ليست و آمار را پخش و منتشر كرديم.

پس از انتشار ليست شهداي ترور بلافاصله منافقين رسما كشتن اين تعداد از شهروندان جمهوري اسلامي را بر عهده گرفتند منتها وقتي اين موضوع به صورت رسمي منتشر شد و در رسانه‌هاي گروهي جهان نيز بازتاب يافت الان منكر اين مساله شدند ولي شواهد و مستندات اين اظهار نظررسمي در سايت سازمان منافقين موجود است. آنها با اين ادعا كه اين 12 هزار نفررا در مقابله با به اصطلاح "مقاومت ايران" كشته‌‌‌اند، اين قتل عام را تاييد كردند. زماني كه ارتش عراق با ايران در حال جنگ بود آنها آماري جعلي از كشته‌ شده‌هاي عمليات‌هاي خود با رقم 120 هزار نفر را نيز اعلام كرده بودند.

متاسفانه تاكنون به اين آمار پرداخته نشده است و اين آمار در جمهوري اسلامي مغفول مانده است. ما در ميان شهداي ترور رئيس جمهور، نخست وزير، رئيس ديوان عالي كشور، وزرا، نمايندگان مجلس، كودك، زن و بچه داريم و اين شيوه كشتار در هيچ كشوري سابقه ندارد. در كشور عراق نيز كه امروز تروريسم ديده مي‌شود تاكنون تا اين سطح بالا از حكومت ترور نشده‌اند و تا اين سطح نداشته‌ايم و تنها معاون رئيس جمهور كشته‌ شده‌ است.

در دنيا به خاطر كشته شدن مقاماتي كمتر از اين جنجال به پا مي‌كنند . ايران كشوري متهم به حمايت از تروريسم است در حالي كه رئيس جمهور ما قرباني تروريسم شده است. ما در سالگرد ترور رئيس جمهورمان كه مي‌شود تنها يك مراسمي برگزار مي‌كنيم بدون اينكه اعلام كنيم در پيگري قضايي متهمان اين فاجعه چه اقدامي صورت گرفته است.

امروز غرب و دنيا در اين مساله صاحب مشكل شده است و رسما آن‌ها حاميان تروريسم بوده‌اند و اساسا پرداختن به موضوع منافقين نحوه مواجه دوگانه غرب با موضوع تروريسم را نشان مي‌دهد. ما بايد در اين عرصه وارد شويم و بهترين كسي كه مي‌تواند وجه‌اي كه منافقين الان دارند به خودشان مي‌گيرند و خودشان را گروهي با خط مشي تغيير دموكراتيك در دنيا نشان دهند و جا بزنند كه بتوانند ابزار دست كشورهاي غربي قرار بگيرند و غرب با كارت آنها در دنيا بازي كنند، بايد شكسته شود و از بين برود.

 

* فارس: با اين حساب ديگر منافقين نخواهند توانست سربلند كنند و دم از فعاليت‌ سياسي بزنند؟

- تمام تلاش‌ها هم نشان دادن پيشينه و ماهيت واقعي آنها است، تخريب منافقين به وسيله كساني ممكن است كه سند زنده جنايات آنها هستند. بازماندگان تروريسم كور منافقين در كشور ايران مي‌توانند نشان دهنده چهره واقعي و كريه اين گروه ضد انساني باشند. لذا در اين دو سه سال كانون هابليان موفق عمل كرده است، ما در سال 1385 در اولين جلسه شوراي حقوق بشر سازمان ملل در ژنو حضور پيدا كرديم و آنجا با نمايندگان وزارت امورخارجه آمريكا، وزارت امورخارجه انگلستان، كميسارياي عالي پناهندگان سازمان ملل، مسولين صليب سرخ جهاني ديدار و گفتگو كرديم ضمين اينكه در حاشيه اين ملاقات‌ها نيز با گروه‌ها و سازمان‌هاي غير دولتي (NGO)نيز كه همسو با اهداف ما هستند نيز ديدار و مذاكراتي داشتيم و به تمام آنها اسناد و مداركي در مورد قرباني شدن مردم ايران در قبال اقدامات تروريستي سازمان منافقين ارائه داديم و بازتاب بسيار خوبي داشت و اين اسناد جز اسناد رسمي در اين كشورها ثبت شد و بعدها طبق اطلاعات ما اين اسناد درباره تروريست شناختن اين گروهك مورد استفاده بسياري از اين كشورها و مجامع واقع شده است.

 

* فارس : اين تغيير ماهيت از بعد نظامي به بعد سياسي در مورد پايگاه آنها هم ديده مي‌شود آنها در سالهاي اخير بسيار اصرار دارند كه به آنجا شهر بگويند.

- هاشمي نژاد: بله، منافقين بعد از سقوط صدام بسيار اصرار دارند كه پايگاه‌شان را در عراق حفظ كنند به اين خاطر كه خاطره و وجه نظامي گري‌ خود را حفظ كنند با اين حال آنها همچنان مي‌كوشند به اين پادگان و اردوگاه نظامي شهر اطلاق كنند. كميسارياي عالي سازمان ملل هم رسما اعلام كرده است كه اشرف يك پادگان و پايگاه جنگي است و اگر كسي بخواهد پناهنده شود اشرف شرايطي ندارد كه ساكنانش را پناهنده اطلاق كنيم. بايد اعضاي اين سازمان جدا شدن خود را از به صورت كتبي اعلام كنند و از آن منطقه نيز بايد خارج شوند در اين صورت است كه كميسارياي عالي پناهندگان مي‌تواند افراد اين سازمان را به عنوان پناهنده گارانتي كند كه انها ديكر با افكار و سازمان گذشته خودشان ارتباط ندارند. بنابر اين هيچ‌كس اين پادگان را به عنوان يايگاه پناهنده شده و محل اجتماع پناهندگان نمي شناسد.

 

* فارس: با توجه به رسميت نشناختن اردوگاه منافقين در عراق از سوي كميسارياي عالي پناهندگان سازمان ملل و همچنين خواست دولت عراق براي تخليه آن ، چرا اين اردوگاه در اين همه سال تخليه نشده است؟

- هاشمي نژاد: صرف حضور منافقين براي مدت پنج سال در اين اردوگاه به خاطر حمايت آمريكا از تروريسم است. و آمريكا مي‌خواهد از ابزار تروريسم براي تامين منافع خود استفاده كند و هنور كه هنوز است اين پايگاه برقرار است. امروز منافقين رسما به عنوان ابزار دست آمريكا و اسرائيل شناخته مي‌شوند همچنان كه قبلا ابزار دست صدام بودند.

 

* شما به نمايندگي از خانواده‌ها چه اقداماتي براي طرح دعوا عليه منافقين در دادگاه‌هاي بين‌المللي كرده‌ايد؟

- هاشمي نژاد: اول لازم است كه بارديگر يادآوري كنيم كه ما تنها سه سال است كه فعاليت خود را آغاز كرده‌ايم و در اين سه سال كارهاي بسيار فشرده‌اي انجام داده‌ايم و انجام 60 جلسه ديدار و گفتگو با گروه‌هاي مختلف در ايران و ساير كشورهاي جهان كار بسيار بزرگي است ما در عراق و كشورهاي اروپايي اين ديدار و ملاقات‌ها را انجام داده‌ايم و تهيه ليست و آمار دقيق همه كارهايي است كه اين كانون مردمي بدون پشتوانه دولتي از بدو تاسيس تاكنون دنبال شده‌ است و ما اكنون سايتي داريم كه به سه زبان زنده دنيا هر روز خبر منتشر مي‌كند و كانون هابيليان امروز يك منبع مهم نشر اخبار اين موضوع تبديل شده است.

در زمينه پيگيري‌هاي حقوقي من بايد بگويم كه اين بخش از كار يكي از خواسته‌هاي اصلي و اساسي ما است و كاركرد خانواده‌هاي شهدا در اين بحث تبلور بيشتري دارد و البته بحث‌هاي سياسي و تبليغي هم بسيار مهم است ولي در حقيقت خانواده شهيد بايد پرونده‌اي باز كند و وارد اين بحث شود البته وقتي ما در بحث عراق وارد شديم مسؤولين اين كشور اعلام كردند كه انقدر پرونده جنايات منافقين وسيع است كه خود عراق اساسا ادعاهاي زيادي راجع به اينها دارد. ما معقديم به عنوان خانواده شهيد فعلا در اين زمينه كاري نمي‌كنيم. ما اعتقاد داريم سازمان مجاهدين سازماني است كه جنايكار بين‌المللي است و جنايات اينها بايد به صورت بين‌المللي مورد بررسي قرار گيرد. آنها نه تنها در ايران بلكه در عراق نيز جنايات بيشماري مرتكب شده‌اند و انسانهاي زيادي را كشتند.

بازماندگان قربانيان تروريسم البته خواهان اين هستند كه مجاهدين در دادگاه بين‌المللي محاكمه شوند و پرونده انها بايد در اين دادگاه‌ها بررسي شوند.

 

* باتوجه به اينكه مجاهدين بعد از ارتكاب به هر جنايتي آن را تاييد كرده‌اند و مسؤوليت جناياتشان را بعد از اعلام تعداد شهداي ترور از سوي شما برعهده گرفتند آيا نمي‌توان با استفاده از همين موارد آنها را در دادگاه‌هاي بين‌المللي تحت تعقيب قرار داد؟

- هاشمي نژاد: ما يك سازمان غير دولتي هستيم و چنين پيگيري‌هايي پروسه‌اي هزينه‌بر است و علت اساسي كه بعد از سه سال هنوز نتوانسته‌ايم در اين موضوع كاري انجام دهيم همين است كه يك NGO توانايي محدودي دارد و ما نياز به كمك داريم و ما بايد در اين زمينه وارد شويم و كاركرد پيگيري‌هاي حقوقي بسيار بيشتر از اين است كه مراكز مختلف ديگر بخواهند در اين زمينه وارد عمل شوند.

الان منافقين براي اثبات خودشان پيگيري‌هاي حقوقي بسياري انجام مي‌دهند و الان رفته‌اند پرونده‌هاي بسياري باز كرده‌اند كه اكثرا هم به بن‌بست خورده‌ است آنها نياز به اثبات دارند و رفته‌اند پرونده باز كرده‌اند درحالي كه ما در ميان‌ آن‌ها جنايتكاراني را مي‌شناسيم و هنوز هيچ پرونده‌اي از طرف ما در اين ماجرا باز نشده‌ است.

 

* شما از طريق دادستاني كل كشور، معاونت بين‌الملل قوه‌قضائيه و ديگر مراجع مانند وزارت امورخارجه اقدام كرده‌ايد؟

- ما همه مسيرهايي كه مد نظر شما است طي كرده‌ايم ما به معاونت بين‌الملل قوه قضائيه، دادستان محترم كل كشور، رئيس ديوان عالي كشور، و ديگر مراجع ذي‌ربط مراجعه كرده‌ايم اما تنها جايي كه گفت آمادگي داريم همين الان براي مجاهدين پرونده باز كنيم كشور انگلستان بود! من با مسؤولين قوه قضائيه صحبت كردم اساسا گفتند كه در اين بحث بايد سراغ عراقي‌ها رفت و انها اعلام كردند كه فعلا عراق هيچ پرونده‌اي را از ما نمي‌پذيرد.

اما با توجه به اينكه منافقين در سراسر جهان پراكنده‌اند بايد در همه دنيا عليه ‌آنها پرونده تشكيل داد. همين الان نفر دوم آنها در كشور فرانسه نشسته است درحالي كه ما هم عليه فرانسه حرف داريم و هم عليه آن فرد ادعا داريم.

 

* الان مشخص نيست رجوي تروريست كجاست؟

- خودش كه فعلا مخفي است و مامعتقديم كه رجوي هم منتقل شده است به فرانسه و زماني كه پايگاه مجاهدين را منتقل كرده است به كشور فرانسه افراد موثر سازمانش را نيز به اين كشور برده است. اينهايي كه الان در عراق هستند افراد بيچاره‌اي هستند كه هميشه گوشت دم توپ اين سازمان بودند و اينها را تحويل كشور عراق داده است.

ما در زمينه پيگيري هاي حقوقي براي تحت تعقيب قراردادن منافين حتي با آقاي هاشمي شاهرودي هم ملاقات داشته‌ايم ولي چون در اين موضوع بحث كشور عراق مطرح بود ايشان به ما گفتند اين كار فعلا امكان پذير نيست. ما معتقديم كه اگرچه عراق از ما پرونده‌اي نمي‌گيرد اما ما بايد تلاش‌هاي خود را انجام دهيم.

ما معتقد نيستيم كه حتما پروسه‌اي را كه دنبال مي‌كنيم به نتيجه برسد، دشمن ما ده‌ها مرتبه يك مسير را طي مي‌كند و مثلا در ماجراي خارج شدن نام سازمان مجاهدين خلق از ليست گروه‌هاي تروريستي در كشور انگلستان اينها بارها به بن‌بست خوردند و دوباره از ابتدا شروع كردند.

ما الان شاهد تلاش‌هاي يك سازمان جنايتكار براي اثبات خودش هستيم و در مقابل 12 هزار قرباني تروريسم منافقين را داريم ولي يك خانواده تاكنون يك پرونده باز نكرده است. ما به عنوان خانواده شهداي ترور اعلام مي‌كنيم كه خواهان بازشدن پرونده حقوقي عليه اين سازمان و حاميان آنها هستيم. ما اعلام مي‌كنيم در اين موضوع نياز به كمك داريم و فكر مي‌كنيم اين كار بايد به عنوان يك شهروند جمهوري اسلامي انجام شود.

 

* شما در اين زمينه فراخواني داده‌ايد كه نياز به كمك داريد؟

- حرف و خواهش من با مسؤولين اين است كه در اين موضوع تخصصي كار كنند ما در زمينه اقدامات تروريستي منافقين تجربه‌هاي خوبي داريم آمار و اطلاعاتي كه ما جمع آوري كرده‌ايم در كشور بي نظير است ولي مسؤولين كمتر از اين تجربه‌ها استفاده مي‌كنند.

 

* اين اطلاعات مي‌تواند پشتوانه تحقيقات هم قرار گيرد.

- بله اما در رابطه با منافقين برخي ناپختگي ها را شاهد هستيم و چون ما به صورت تخصصي كار كرده‌ايم تمامي ابعاد موضوع را مي‌شناسيم.اظهار نظرهاي مسوولين بعضا به نفع منافقين است.

 

* در چه موضوعي ؟

- الان ما در موقعيت تاريخي مهمي قرار داريم الان شاهد انتقال مسؤوليت حفاظت منافقين از نيروهاي آمريكايي به دولت عراق هستيم و منافقين به استفاده از شيوه‌هاي بسيار پيچيده مي‌كوشند افكار عمومي دنيا را به نفع خود جلب كنند. حرف‌اينها اين است كه اگر اين انتقال رخ بدهد فاجعه انساني رخ خواهد. البته ممكن است اتفاقاتي رخ بدهد كه نتيجه‌اش براي منافقين فاجعه‌بار است اما به خودي خود فاجعه نيست و آن هم ريزش نيروي شديد منافقين و بازگشت بسياري از اعضاي اين گروهك به ايران است كه هم اكنون در اين اردوگاه به گروگان گرفته شده‌‌اند و امكان خروج از اشرف و بازگشت به ايران را ندارند.

حرف آنها اين است كه رژيم عراق حكومتي دست نشانده ايران است و هنگامي كه امنيت اشرف به دست آنها بيافتد تمامي مجاهدين به ايران تحويل داده خواهند شد و اينجاست كه ايران آنها به صورت دسته جمعي اعدام خواهد كرد!

درصورتي كه اصلا بحث تحويل مجاهدين به ايران مطرح نيست و اصلا اين بحث كه يك نفر از منافقين به جمهوري اسلامي تحويل داده شود نيست و آينده نشان خواهد داد كه طرح بحث استرداد اعضاي گروهك رجوي به ايران اساسا غلط است. بعضي از مسؤولين الان دارند اين بحث را مطرح مي‌كنند درحالي كه اين موضوع در شرايط كنوني به نفع ما نيست چون اين دامي است كه آنها باز كرده‌اند و طرح موضوع استرداد اعضاي منافقين به ايران همان چيزي است كه آنها مي‌خواهند. در طول سه سال گذشته 1700 نفراز افراد انها به ايران آمده‌اند. دولت عراق بر اساس تصميات خود عمل خواهند كرد و سخنگويان عراق اعلام كرده‌اند كه انها قصد استرداد منافقين به ايران را ندارند ولي خواهان خروج آنها از عراق هستند.

بحث استرداد قابل اجرا نيست و نبايد مطرح شود بدتر از اين بحث موضوع محاكمه منافقين است كه از سوي برخي ديگر از مسؤولين ما مطرح مي‌شود. آنها مي‌خواهند به دنيا نشان دهند كه جمهوري اسلامي به دنبال محاكمه و كشتن منافقين هستند و ما اگر امروز بحث استرداد و محاكمه منافقين را مطرح كنيم دقيقا همان خواست آنها براي جلب توجه دنيا را عملي كرده‌ايم.

 

* اگر منافقين از عراق خارج شوند موجوديت انها به قوت خودش باقي مي‌ماند و ديگر امكان محاكمه آنها وجود ندارد.

- ما اعتقاد داريم كه اگر موضوع جابجايي منافقين عملي شود از سه هزار و پانصد نيروي منافقين در عراق بخش وسيعي‌شان ريزش مي‌كنند. الان فشار سازمان يكي از عوامل مهم باقي‌ماندن اين نيروها در اشرف است. يكي از جناياتي كه آمريكايي‌ها كردند اين بود كه در اين پنج سال سلاح‌هاي سنگين و تانك‌هاي منافقين را از آنها تحويل كرفت اما به مناسبات درون فرقه‌اي آنها دست نزد و اين امكان را به سازمان مجاهدين داد كه اين افراد را به شيوه مغز شويي شده و آماده انفجار نگه‌داري كند، آمريكا پنج سال است اين اجازه را داده است كه در شرايطي كه بسياري از اعضاي مجاهدين خواستار بازگشت به ايران و دنبال كردن زندگي‌ عادي‌شان هستند را در شرايطي نگه داري كنند كه حتي اجازه ندارند با اعضاي خانواده خود تماس بگيرند. اينها از جمله جناياتي است كه در موضوع حقوق بشر بايد يقه آمريكا را گرفت كه شما مسوول اين گروه بوديد و اين اجازه را آمريكا به مجاهدين داد كه اين مناسبات را حفظ كنند. كساني كه اخيرا و در سالهاي بعد از اشغال عراق از اردوگاه نظامي اشرف گريخته‌اند مستنداتي از جنايات و اقدامات وحشيانه آنها بر ضد نيروهاي خودشان را افشاء كرده‌اند. آنها اعلام كردند افرادي كه خواهان خروج از فرقه رجوي هستند به بدترين شكنجه‌ها دچار مي‌شوند و اينها چيزهايي است كه بايد به انها پرداخت.

 

* بعد از اخراج منافقين از پادگان نظامي‌شان در عراق وقعيت مالكيت اين پادگان به چه شكلي درخواهد آمد؟

- هاشمي نژاد: پادگان نظامي اشرف در زميني به مساحت 24 كيلومتر در استان دياله عراق واقع شده است كه پس از اشغال اين كشور از سوي امريكا تمامي نيروهاي اين سازمان از ديگر پادگان‌هاي خود در آن‌جا جمع آوري شدند. ماليكت زمين براي برخي از اهالي استان دياله عراق است كه به تازگي تلاشي را براي بازپس گيري زمين‌ خود آغاز كرده‌اند . انها اعلام كردند زمين اين پادگان غصبي است و از سوي صدام مصادره شد و در اختيار منافقين قرار گرفته است. انها خواهان باز پس گيري زمين‌هايشان هستند.

هم اكنون آمريكايي‌ها حفاظت آنها را بر عهده دارند و مانع از اقدامات احتمالي مردم عراق بر ضد اين‌ها مي‌شوند. وگرنه عبور و مرور آنها داخل اين پادگان آزاد است. اگرچه آمريكايي‌ها سلاح‌هاي سنگين و تانك و توپ‌هاي آنان را از ايشان گرفته‌اند اما منافقين سلاح‌هاي سبك‌شان را همچنان حفظ كرده‌اند و خلع سلاح نشده‌اند.

اما به هر حال آمريكايي‌ها به دليل اهداف بلند مدتي كه در منطقه دارند بسيار علاقه‌مدند كه منافقيت در خاك عراق حضور داشته باشند. به دليل پيوستگي‌هاي بسيار زياد جامعه ايران و عراق كه به حقيقت برخي اين دو جامعه را يك جامعه تفكيك ناشدني مي‌دانند، امكان تفكيك ميان مردم دو كشور وجود ندارد. ايران و عراق تنها دو كشوري در جهان هستند كه تا اين اندازه روابط پيچيده فرهنگي با يكديگر دارند. صدام 30 سال ديوار ميان اين دو ملت كشيد اما بعد از فروپاشي اين ديوار چنان اين دو ملت به هم پيوستند كه انگار اتفاقي ميانشان رخ نداده بود.

پايگاه منافقين در خاك عراق به جز تفرقه افكني ميان ايران و عراق و دو ملت كاركردي ندارد. حفظ اين پايگاه در خاك عراق در جهت اهداف آمريكا است. بمب‌گذاري‌هايي‌ كه در عراق صورت مي‌گيرد با هدايت اينها انجام مي‌شود و وجود اين پايگاه به نفع آمريكا است. درحالي كه همه مسوولان آمريكايي‌ اعتراف مي‌كنند كه 95 درصد از تروريست‌هايي كه به عراق مي آيند از خاك كشورهاي عربي وارد مي‌شوند و تا امروز يك ايراني را پيدا نكرده‌اند كه دخالت در كشور عراق داشته باشد. الان منافقين همان خط صدام را دنبال مي‌كنند ايجاد تفرقه ميان دو ملت ايران و عراق و تخريب روابط دو دولت از مهمترين اهداف آنها است.

كشور ايران و عراق اهداف كلاني در منطقه دارند و نبايد روي اين موضوع بيش از اين متمركز شوند بنابر اين حضور منافقين در كنار مرزهاي ايران مساله سازند. از اين گذشته 3500 نفر انسان در شرايط بسيار بدي در اين اردوگاه به سر مي‌برند اينها سپري هستند كه منافقين پشت اينها پنهان شده‌اند.

شما دقت كنيد وقتي انها مي‌گويند اگر اين اردوگاه تحويل عراق شود فاجعه انساني رخ مي‌دهد دقيقا منظورشان اين است كه اگر ما بيش از اين تحت فشار باشيم كه از عراق خارج شويم ممكن است هزار نفر از مجاهدين دست به خودكشي و خودسوزي بزنند . اينها در حقيقت سپر سران مجاهدين مي‌شوند.

ما به اروپايي‌ها هشدار داديم كه اينها سه سال در كشور ما بودند و ما هم اكنون از ناحيه آنها خطري احساس نمي‌كنيم در كشورهاي اروپايي بيست سال است كه نفوذ كرده‌اند و در تمامي مراكز حساس افرادي را نفوذ داده‌اند و بين عالي‌ رتبه ترين مقامات غربي‌ هم رفت و آمد دارند. مواظب اينها باشيد اينها افرادي خطرناك هستند و همه اين افراد به ظاهر عادي كه به كار خود مشغولند منتظر يك دستور رهبري هستند و چون فرقه‌اي عمل مي‌كنند هر خطري در قبال اقدامات‌ آنها وجود دارد. 10 نفر از اينها به خاطر دو شب زنداني شدن مریم رجوي در خيابان‌هاي پاريس در مقابل چشمان زن و بچه‌هاي پاريسي خود رابه آتش كشيدند. اينها بيشتر از همه ممكن است براي غربي‌ها خطر ايجاد كنند.

غرب كه روزي با القاعده مسامحه كردند اولين ضربه ناشي از اقدامات آنها متوجه خودشان شد، ما هشدار داريم كه اينها براي ما خطري نيستند و اگر براي مردم اروپا اتفاقي بيافتد خودتان مسؤول هستيد كه داريد با اروپايي‌ها مسامحه مي‌كنيد.

 

* در شرايط كنوني هم هيچ كشوري آمادگي اين كه منافقين را در خاك خود بپذيرد ندارد.

 

- بله ما در گفتگو با مسؤولان عراقي هم به اين نتيجه رسيديم كه هيچ كشوري كه آمادگي پذيرش اينها را داشته باشد وجود ندارد ولو كشورهايي كه با ما روابط خوبي ندارد. حتي اردن كه روابط خوبي با سران آنها هم دارد اعلام كرده است كه آنها را در خاك خود نخواهند پذيرفت. آنها حتي در اسرائيل هم جايگاهي ندارند و اگرچه هم اكنون جاسوس اسرائيلي‌ها هستند اما ايجاد پايگاه نظامي در خاك اسرائيل نيز بسيار بعيد است.

علت اين كه مجاهدين اصرار دارند در خاك عراق بمانند اين است كه دچار ريزش نيرو نشوند و اگر در اردوگاه اينها باز شود بخش وسيعي از منافقين به طرف ايران خواهند آمد چراكه اينها آدم‌هاي مفلوكي هستند كه واقعا كاري نكرده‌اند كه ترس و واهمه بازگشت به ايران را داشته باشند. اينها آدم‌هايي معمولي هستند كه براي كار به تركيه و اروپا رفته بودند و در دام منافقين گرفتار شدند.

دولت عراق بعد از به عهده گرفتن مسؤوليت حفاظت فيزيكي اشرف اقدامات محدود كننده‌اي براي تردد به اشرف ايجاد كرده است و اخيرا اعلام كرده است كه هركسي كه به اردوگاه اشرف مراجعه كند جرم مرتكب شده است و محاكمه خواهد شد.

 

* سازمان منافقين با سلاح‌‌هايي كه هم اكنون در اختيار دارند هنوز هم تهديدي براي مردم عراق محسوب مي‌شوند؟

- بله اساسا يكي از كارهايي كه سازمان مجاهدين بعد از اشغال عراق صورت دارند سازمان‌دادن گروه‌هاي تروريستي عراق بود. القاعده و نيروهاي بعثي هم اكنون ارتباطات بسيار نزديك و خوبي با مجاهدين دارند. الان مجاهدين ارتباطات گسترده‌اي با اسرائيلي‌ها برقرار كرده‌اند و در مجموع مجاهدين پاي ثابت تمامي حركت‌هاي ضد ايراني -و نه ضد جمهوري اسلامي- هستند كه در تمامي دنيا صورت مي‌گيرد.

 

* شما با سازمان‌هاي مردمي عراق هم كار مي‌كنيد؟

- آنها بسيار علاقه مند هستند كه از تجربيات ما استفاده كنند. از اين گذشته بعد از افشاگري‌هايي كه از سوي كانون صورت گرفته و با انگيزه‌اي كه در بسياري از اقشار مردم عراق وجود داشت ما هر روزه شاهد تظاهرات هاي مردمي عليه منافقين در شهرهاي مختلف عراق هستيم. به هر حال شكل گيري فشار افكار عمومي الان مقدمات اخراج منافقين از عراق را فراهم كرده است.

هم اكنون بيش از 15 ميليون عراقي طوماري را امضاء كرده‌اند كه طي آن خواهان اخراج منافقين از اين كشور شده‌اند. يكي از نمايندگان پارلمان عراق نيز مي‌گفت اين تعداد امضا‌ء براي اخراج منافقين به 18 ميليون امضا رسيده است. اخيرا نيز بر اساس نظر سنجي كه از مردم عراق كرده‌اند بيش از 90درصد خواهان اخراج آنها شده‌اند و اين نظر سنجي نيز همچنان ادامه دارد.

 

* چه تلاشي براي آشكار كردن وضعيت منافقين در كشورهاي اروپايي كرده‌‌ايد؟

- هاشمي نژاد: بحث منافقين براي همه كشورهاي غربي‌آشكار است و اگر برخي سياستمداران مغرض را در نظر نگيريم انها با تعداد محدودي از افراد و سياستمداران كار مي‌كنند و از اينها كه بگذريم همين تنفري كه در ميان مردم ما از اقدامات تروريستي منافقين وجود دارد در مردم كشورهاي اروپايي نيز ديده مي‌شود.

به جز سياستمداران سطح بالاي اروپايي و غربي كه با آگاهي نسبت به ماهيت منافقين عمل مي‌كنند لايه‌هاي بعدي سياسيون اين كشورها تاكنون تحت تاثير تبليغات يك‌سويه منافقين بوده‌اند و ذهن‌هاي آنان خالي از واقعيت است. ما معتقديم اگر خانواده‌هاي شهداي ترور وارد اين عرصه‌ها شوند و اين عرصه را پر كنند بسيار موفق‌تر از آنها عمل خواهند كرد. اين را ما به تجربه ديده‌ايم.

به عنوان نمونه يكي از نمايندگان پارلمان سوئد كه به ايران سفر كرده‌ بود و يكي از طرفداران مجاهدين بود ، پس از يك ساعت گفتگو با وي بسيار تحت تاثير قرار گرفت و از مواضع قبلي خودش اظهار پشيماني كرد و از آنها بريد. يكي از تلويزيون‌هاي اروپايي كه براي مجاهدين برنامه مي‌گذاشت وقتي با اين تلويزيون مكاتبه كرديم و سوابق اينها به آن شبكه داده شد اين برنامه‌ها به كلي قطع شد.

منافقين از طريق منافذ مختلف و از طريق كانال‌هاي متعدد جبهه هاي جديدي را براي خودشان ايجاد مي‌كنند و به عنوان اهرم فشار عمل مي‌كنند. ما فكر مي‌كنيم اگر وارد عمل شويم بسيار موفق عمل خواهيم كرد.

اخيرا آنها رايي را از دادگاه لوگزامبورگ دريافت كردند كه نامشان را از ليست گروه‌هاي تروريستي خارج كنند ولي شوراي وزيران اتحاديه اروپايي زير باز اين مساله نرفت. اين نشان مي‌دهد كه آنها نسبت به ماهيت اقدامات آنها واقف است. اساسا حاميان تروريسم در كشورهاي جهان سوم كشورهاي غربي هستند ولي عرصه‌هاي كار زيادي براي كار وجود دارد.

 

* منافقين در كشورهاي خارجي با عناوين مختلف فعاليت مي‌كنند شما از اين موضوع اطلاع داريد؟

- ما در سفر به انگلستان ليست 26 گروه و سازماني كه تحت نام آنها سازمان منافقين فعاليت مي‌كنند را به آنها ارائه كرديم و گفتيم اينها عناويني است كه آنها تحت پوشش آن كار و فعاليت مي‌كنند. اما اساسا واقعيات اين است كه چه اينكه اين سازمان در ليست تروريستي باشند يا نباشند فرقي به حالشان در نوع عملكردشان ندارد و آنها همچنان به فعاليت‌هاي خود ادامه مي‌دهند. هم اكنون كه آنها در ليست گروه‌هاي تروريستي قراردارند همه آدمهايشان به صورت آزادانه در اروپا و آمريكا فعاليت مي‌كنند. الان كه نام سازمان مجاهدين خلق و شوراي ملي مقاومت در ليست گروه‌هاي تروريستي دولت آمريكا قراردارد اما عليرضا جعفرزاده كه يكي از تروريست‌هاي شناخته شده‌ مجاهدين است يكي از تحليلگران تلويزيون فاكس نيوز است. اين نشان دهنده اين است كه اين ليست‌ها عملا كاركردي ندارد. حتي برخي مي‌گفتند كه نام اين سازمان را از ليست گروه‌هاي تروريستي خارج كنيد تا غربي‌ها بدانند اين گروهك عملا كاركردي ندارد و هيچ فايده‌اي به حال غرب نيز ندارند.

 

* شما از سه سال قبل فعاليتي را با عنوان كانون هابيليان آغاز كرده‌ايد واكنش سازمان منافقين به تشكيل اين كانون تاكنون چه بوده است؟

- ما البته زياد تهديد شده‌ايم و انها در سايت‌هايشان به صورت مدام اعضاي كانون را تهديد مي‌كنند. ولي اساسا آنها اگر تهديد باشند با نباشند دليلي نمي‌شود كه قرباني به دادگاه مراجعه نكند و پيگر حقش نشود. آن‌ها از راهي براي شناخت كانون استفاده مي‌كنند از تخليه تلفني و ديگر تلاش‌ها آنها با عناوين مختلف با من تماس مي‌گيرند و سعي مي‌كنند اطلاعاتي به دست بياورند. سازمان تاكنون درباره كانون پنج برنامه تلويزيوني ساخته است سه برنامه تنها راجع به شناخت كانون بوده است. ما مي‌دانيم كه آنها تاكنوني هيچ اطلاعاتي به دست نياورده‌اند و سردرگم هستند. البته ما هيچ چيزي براي پنهان كردن نداريم حتي اسم تمامي هيات مديره به همراه مشخصات و سوابق آنها را در سايت كانون ذكر كرده‌ايم. از سال گذشته تاكنون آنها من را مامور وزارت اطلاعات معرفي مي‌كردند تا امروز كه من را به عنوان يكي از مديران ارشد وزارت اطلاعات ارتقا‌ء مقام داده‌اند!

اين نشان دهنده آن است كه بر خلاف تبليغاتي كه مي‌كنند واقعا هيچ پايگاهي در ايران ندارند و خبرهايي هم كه منتشر مي‌كنند به همين شكل است و كمترين ارزشي ندارد.

 

* در مورد سفري كه اخيرا به انگلستان داشتيد هم براي ما توضيح بدهيد كه چه دستاوري داشت.

- هاشمي نژاد: سازمان منافقين يكي از برگ‌هاي عمده‌اي است كه كشورهاي غربي از آن در مقابل ايران استفاده مي‌كنند، زماني كه سازمان منافقين دست به كشتار مردم ايران مي‌زدند و زماني كه‌انها روزي صد نفر از شهروندان ما را كشتار مي‌كردند رهبران آنها آزادانه در فرانسه سكونت داشتند. انها هميشه روي اين سازمان كار مي‌كنند و همواره با كارت آينها با ايران بازي مي‌كنند. رايي كه اخيرا دادگاه انگليس داد در زماني خاص صادر شد و قبلا هم آنها اين پروسه را طي كرده بودند و نتيجه نگرفته بودند اما زماني كه شوراي امنيت مشغول وارد كردن فشار به ايران است اين راي در دادگاه صادر مي‌شود و اين نشان دهنده است كه غربي‌ها دارند با اين سازمان بازي مي‌كنند و در مقطع كنوني سازمان براي آنها مهم شده است.

البته سازمان منافقين تشكيلاتي موثري در مقابل جمهوري اسلامي نيست كه غرب از آن استفاده چنداني ببرد ولي چون برگ‌هاي كشور‌هاي غربي در اختيار دارند بسيار كم است مجبورند از آنها استفاده كنند. يكي از سياستمداران غربي در پاسخ به اين سوال كه چرا سازمان مجاهدين را نگه‌داشته‌ايد مي‌گفت يك جاهايي كارهاي كثيفي را كه ما نمي‌توانيم انجام دهيم سازمان مجاهدين به جاي ما انجام مي‌دهد . يكي از اين موضوعات بحث هسته‌اي ايران بود كه اساسا اين كار مجاهدين نبود و فعاليت‌هاي سازمان‌هاي جاسوسي غربي روي اين موضوع كار كرده بودند منتها از زبان چنين گروهكي بروز كرد. حتي سلطنت طلب‌ها حاضر نشده بودند كاري كه منافقين در موضوع هسته‌اي ايران كردند را انجام دهند. تصاويري كه از فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران منتشر شد تصاوير هوايي بود كه مشخص است كار اينها نمي‌تواند باشد.

اما به هر حال منافقين يك پروسه‌اي حقوقي را طي كردند و زماني كه غربي‌ها مناسب ديدند نام آنها را از ليست گروه‌هاي تروريستي در انگلستان خارج كردند، ما هم اعتقاد داريم كه پروسه حقوقي را عليه اينها طي كنيم و بايد به دنبال اين موضوع برويم، شانزده هزار خانواده شهيد و دوازده هزار قرباني اقدامات تروريستي منافقين بايستي بروند هر كدام يك پرونده عليه اينها بازكنند و بعضا برخي از قاتلين پدران اين خانواده‌ها هنوز در ميان اعضاي اين سازمان هستند. نام برخي از اعضاي اين گروهك هنوز در ليست تحت تعقيب اينترپل وجود دارد هر جايي كه موضع ضد ايراني وجود دارد منافقين حضور دارند.

در موضوع پرونده اميا در كشور آرژانتين نام چهار تن از اعضاي سازمان منافقين در ميان شهود پرونده وجود دارد كه دو تن از اينها در ليست تحت تعقيب اينترپل است. عليرضا اسحاقي يكي از اينها است كه نامش در ليست اينترپل وجود دارد. من با برخي از خبرنگاران آرژانتيني ملاقات كردم و اين مساله را به آنها گفتم و اين خبرنگاران به رسانه‌هاي كشورشان اعلام كردند كه اين پرونده يك توطئه صهيونيستي - تروريستي است.

 

* كار عليه منافقين دشوار نيست؟

- هاشمي نژاد: به هيچ وجه منتها حوزه‌‌هاي مختلف و وسيعي دارد كه بايد راجع به آنها كار كرد و بحث سر اين است كه اگر10درصد تلاش كنيم به اندازه 90 درصد تلاش‌ انها تاثير گذار است و تريبون از دست انها خارج خواهد شد. آنها الان منكر جناياتي كه مرتكب شده‌اند هستند و مريم رجوي در پيامي گفته بود اعمالي كه شما به عنوان اقدامات تروريستي مي‌گوييد آخرينش مربوط به سال 2000 بود كه صياد شيرازي را كشتيم و بقيه‌اش هم مربوط به قرن پيش بود و اساسا آنها به دنبال انكار جناياتشان هستند.

 


مطالب پربازدید سایت

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آستانه پرست در دیدار با دبیرکل بنیاد هابیلیان خواستار شد:

باید انتقام خون شهدای ترور از منافقین سفاک گرفته شود

مروری بر جنایات گروهک تروریستی منافقین؛

ترور شهید عشرت اسکندری بر سر سفره صبحانه

روایتی از ترور شهید گودرزی به دست منافقین؛

ابراز امیدواری درباره نتایج دادگاه

امیدوارم دوستانم بعد از شهادتم راهم را ادامه دهند

وصیت نامه شهید جعفر نعمت زاده

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

روایتی از ترور شهید گودرزی به دست منافقین؛

ابراز امیدواری درباره نتایج دادگاه

مروری بر جنایات گروهک تروریستی منافقین؛

ترور شهید عشرت اسکندری بر سر سفره صبحانه

امیدوارم دوستانم بعد از شهادتم راهم را ادامه دهند

وصیت نامه شهید جعفر نعمت زاده

فرزند شهید آستانه پرست در دیدار با دبیرکل بنیاد هابیلیان خواستار شد:

باید انتقام خون شهدای ترور از منافقین سفاک گرفته شود

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

مطالب پربازدید بخش گفتگو

رئیس بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی

ماهیت فرقه منافقین با اسلام در تضاد است

علی بابایی کارنامه نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی

منافقین باید تاوان جنایات خود را به اندازه شأن ملت ایران پرداخت کنند

محمدتقی نقدعلی، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس:

دادگاه گروهک تروریستی منافقین مستند و مستدل است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان