شهید بهشتی و یارانش شالوده بنای مستحکم نظام را پی‌ریزی کردند

Shohada 07رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم هفتم تیر با بیان اینکه شهید بهشتی و یارانش شالوده بنای مستحکم نظام را پی‌ریزی کردند گفت: راه بهشتی، راه امام(ره) و پیروی از خط مشی روشن امام(ره) بود؛ راهی که امروز رهروان و شیفتگان بی‌شماری را نه تنها در این خطه بلکه در کل جهان به خود اختصاص داده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان، نشست خبری محسن صباغ، رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم هفتم تیر، صبح روز چهارشنبه ۳تیر۱۳۹۴ در سالن کنفرانس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.

صباغ در ابتدا با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر گفت: در این روز دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی در حالی که جمعی از بلندپایه‌ترین و دلسوزترین مسئولان نظام هم‌چون شهید مظلوم آیت‌الله بهشتی، رئیس دیوان عالی کشور وقت، تعدادی از وزرا و معاونان وزیر و تعدادی از نمایندگان مجلس و اعضای فعال حزب در آن جلسه حضور داشتند، با بغض منافقین منفجر شد و ۷۲ یار وفادار امام و انقلاب در آتش کینه دشمنان با ذکر خدا بر لب و بدن‌های سوخته به دیدار حق شتافتند.

وی افزود: تحلیل دشمنان این بود که بر اثر ترور مسئولان عالی‌رتبه، اوضاع کشور به‌هم می‌ریزد و انقلاب اسلامی از بین می‌رود. ولی به کوری چشم دشمنان، انقلاب ما پایدارتر شد و هیچ‌گونه تزلزلی در ارکان نظام به وجود نیامد. به این صورت که حضرت امام(ره) بلافاصله آیت‌الله موسوی اردبیلی را به عنوان رئیس قوه قضائیه منصوب کرد و با حضور مجروحان فاجعه در مجلس زنگ رسمیت مجلس به صدا درآمد و دولت با انتصاب سرپرستان وزارت‌خانه‌ها به کار خود ادامه داد.

صباغ اظهار کرد: شهادت آیت‌الله بهشتی و یارانش اگرچه تلخ بود ولی مظلومیت و حقانیت راه شهیدان را به همه ثابت کرد و ناروایی و دروغ بودن تهمت‌هایی که به شهید بهشتی و یارانش زده شد پس از این واقعه برای همگان روشن شد.

وی ابراز کرد: شهید بهشتی و یارانش شالوده بنای مستحکم نظام را پی‌ریزی کردند. راه بهشتی، راه امام(ره) و پیروی از خط مشی روشن امام(ره) بود؛ راهی که امروز رهروان و شیفتگان بی‌شماری را نه تنها در این خطه بلکه در کل جهان به خود اختصاص داده است.

رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم هفتم تیر با بیان اینکه فاجعه هفتم تیر تولد دوباره شهید مظلوم آیت‌الله دکتر بهشتی بود، گفت: بسیاری از مردم شهید بهشتی را بعد از شهادت شناختند و با حضور در مزارش گریه و استغفار می‌کردند.

صباغ اضافه کرد: از اینجاست که نقش ارزنده و موقعیت والای ایشان در پیروزی و تثبیت انقلاب نمایان گشت. اگر بخشی از مردم تا آن روز با تردید و دو‌دلی به مسئله منافقین می‌نگریستند پس از شهادت بهشتی و یارانش به ماهیت آنان پی‌ برده و نفرت عمومی از آنان بالا گرفت و حیات ننگین سیاسی آنها برای همیشه مختومه شد.

وی افزود: از سوی دیگر شهادت مظلومانه آیت‌الله بهشتی و یاران همراهش حاکمیت خط امام را ماندگار ساخت. بی‌تردید به ثمر نشستن و شکوفایی انقلاب اسلامی در سراسر جهان نتیجه حقانیت تفکر و خون به ناحق ریخته شده شهدای گلگون کفن این مرز و بوم به ویژه شهدای عالی‌مقام فاجعه دلخراش هفتم تیر سال 1360 می‌باشد.

رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم هفتم تیر عنوان کرد: شهادت مظلومانه آیت‌الله بهشتی و یارانش هم‌چون خونی تازه و جوشان در شریان‌های معنوی این نهضت حسینی به جریان افتاد و چهره سیاه و کریه نفاق و تزویر را از روی کوردلان و منافقین بیش از پیش برداشت.

وی تأکید کرد: امروز وظیفه تک تک ماست که برای حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و صیانت از آرمان‌ها و اهداف انقلاب و شهیدان گرانقدر، نسل جوان را با واقعیت‌های رخ‌داده آشنا کنیم و ادامه‌دهنده راه گوهربار آنان باشیم و در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب با عنوان «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» نامگذاری شده است ادامه‌دهنده راه و آرمان‌های امام(ره) و شهدا باشیم.

صباغ سپس درباره اهداف مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای فاجعه هفتم تیر، تبیین اندیشه‌های شهید بهشتی در ابعاد علمی، فرهنگی، اخلاقی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، بیان ابعاد فاجعه هفتم تیر و پیامدهای آن، افشای چهره کریه و مزدورانه منافقین و گروهک‌های وابسته و معرفی جمهوری اسلامی به عنوان بزرگ‌ترین قربانی تروریسم از جمله اهداف مهم این مراسم است.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31