در راه کسب علم و دانش بسیار تلاشگر بود

Ejheiبرادر شهید حجت‌الاسلام و‌المسلمین علی‌‌اکبر اژه‌ای از شهدای هفتم تیر‌سال‌‌۱۳۶۰ گفت: این شهید بزرگوار ارتباط نزدیکی با علمای بزرگ از‌جمله آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی و شیهد آیت‌الله صدوقی داشت و در راه کسب علم و دانش بسیار تلاشگر بود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان به نقل از ایرنا، حجت‌الاسلام و‌المسلمین مهدی اژه‌ای روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان، به فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی شهید علی‌اکبر اژه‌ای اشاره کرد و گفت: ایشان روحیه با نشاطی داشت و برای برپایی اردوگاه‌های تفریحی با بسیاری از جوانان هم عصر خویش مانوس بود. روحیه گذشت بالایی داشت و با خانه کارگر اصفهان همکاری نزدیکی داشت.

وی با اشاره به این‌که شهید علی‌اکبر اژه‌ای در هفتم تیر‌سال‌۱۳۶۰ همراه با همرزم خود شهید بهشتی در بمب‌گذاری منافقین کوردل در دفتر حزب جمهوری اسلامی به فیض شهادت نائل شد، افزود: در این حادثه چهره حق، بهترین چهره‌هایش را تقدیم اسلام کرد.

حجت الاسلام مهدی اژه‌ای اظهار کرد: ویژگی واقعه هفتم تیر این است که شهدای این واقعه نموداری از جامعه ایران هستند و در بین آن‌ها حقوقدانان، اساتید دانشگاه، علما، جوانان کم‌سن و سال و سایر اقشار مردم حضور دارند.

علی‌اکبر اژه‌ای در هفتم تیر‌سال‌۱۳۶۰ در پی انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی به‌دست منافقین، همراه با ۷۲ نفر از اعضای این حزب به درجه رفیع شهادت نائل شد.

شهید حجت‌الاسلام و‌المسلمین علی‌اکبر اژه‌ای در سال ۱۳۳۱ در یک خانواده روحانی در اصفهان به‌دنیا آمد، پدر او حضرت آیت‌الله علی‌محمد اژه‌ای از مجتهدین عالیقدر اصفهان بود.

همزمان با تحصیلات علوم دینی در مدراس علمیه صدر، بازار صدری خواجه ملاعبدالله دیپلم دبیرستان را نیز گرفت سپس در رشته روانشناسی و فلسفه موفق به اخذ لیسانس شد و مقدمات و سطح را زیر نظر اساتیدی چون سید علی‌اکبر مومنی و محمد‌باقر امانی گذراند و در فلسفه از شاگردان شهید آیت‌الله بهشتی بود.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31