زنان و کودکان قربانيان فرقه تروريستي منافقين(3)

اما پرسش اساسي از دولت فرانسه اين است که آيا به همان دليلي که مسعود رجوي از فرانسه اخراج شد، همان دلايل و مستندات ايجاب نمي کند که مريم رجوي از اين کشور مدعي دموکراسي اخراج شود؟

Talaq01

4) نقض حقوق بشر توسط فرقه منافقين

 

اگر حضور يک گروه نظامي از منافقين با وضع فجيع در يک کشور جنگ زده و به رهبري امريکا در کشور عراق قابل توجيه باشد، حضور يک گروه قابل توجه از اين فرقه در کشور فرانسه آن هم در يک پادگاني که دولت فرانسه هيچ نظارت جدي بر آن ندارد، هيچ گونه توجيهي ندارد! به ويژه آنکه اين فرقه در مورد هواداران خود نيز حقوق بشر را نقض مي کند و آنان را در بدترين وضع ممکن نگه داشته است. از اعضاي سابق منافقين برخي از موارد نقض حقوق بشر در پادگان فرانسه به فرماندهي مريم رجوي را چنين برمي شمارد:

 

‍ـ افراد اسير فرقه در اين مركز جنايت، حق دسترسي به هيچ رسانه آزادي را ندارند، جز دسترسي به تلويزيون اختصاصي مجاهدين و روزنامه مجاهد. نكته: تيم‎هاي سياسي حاضر در اين پادگان كه مسائل و تحولات سياسي را بررسي مي كنند، نيز در قالب تيم هاي چند نفره فقط حق دسترسي به شبكه هاي راديو تلويزيوني، روزنامه ها و سايت هاي اينترنتي خاصي را دارند كه از قبل ليست آنها توسط مسئولين رده بالا تعيين شده است.

 

‍ـ افراد حاضر در اين پادگان مثل ساير اعضاي اين فرقه در عراق، حق ازدواج، تماس با خانواده و بستگان خويش ( كه اگر عضو فرقه نباشند) را به هيچ وجه ندارند. نكته: تنها فرد متأهل حاضر در اين پادگان مريم قجر عضدانلو همسر مسعود رجوي مسئول اصلي فرقه مي باشد.

 

‍ـ هيچ مرد و زني در اين پادگان حق گفتگوي انفرادي با نفر ديگر، در مورد مسائل اجتماعي و سياسي كه مربوط به فرقه نمي باشد را ندارد.

 

‍ـ زنان و مردان حاضر در پادگان مريم در فرانسه حق غذا خوردن بر سر يك ميز با هم را ندارند.

 

‍ـ محل هاي خواب، استراحت، استحمام و ... مردان و زنان اسير در پادگان، كاملاً از يكديگر جدا بوده و هيچ جنس مخالفي حق ورود به مكان استقراري جنس مخالف را ديگر ندارد.

 

‍ـ افراد اين فرقه اكثراً به دليل انواع فشارهاي روحي، رواني و جسمي وارد شده بر روي آنان توسط مسئولين ارشد فرقه، داراي اختلالات روحي و رواني بوده و نياز فوري به مراقبت هاي روانكاوانه دارند؛ به گونه اي كه بايد مدت زيادي تحت كنترل و مراقبت روان پزشكان قرار بگيرند.

 

‍ـ نشســت هاي شستشوي مغزي و عمليات جاري كه به طور روزانه در پايگاه مريم برگزار مي گردند، معمولاً با خشونت و فحاشي همراه بوده و افراد در اين نشست حتي مورد ضرب و شتم نيز قرار مي گيرند.

 

‍ـ در طول هر هفته يكبار و معمولاً در روزهاي جمعه نشست غسل هفتگي در پادگان مريم برگزار مي گردد. در اين نشست فرد بايد به دور از هرگونه شرم و حيائي، موارد و لحظه هاي احساسي جنسي خويش را در حضور ساير افراد حاضر در نشست بيان كند.

 

‍ـ عليرغم اينكه گرداگرد پادگان مريم توسط پليس فرانسه محافظت مي گردد، اما مسئولين فرقه به دستو مريم ديوارهاي پادگان را با سيم هاي خاردار، از ترس فرار نيروها پوشانده اند.

 

‍ـ فـرمانده اصـلي پادگان مريم قجر عضدانلو(رجوي) بوده و تمامي افراد حاضر در اين مقر كاملاً بايد مـطيع و فرمانـبردار وي باشند. وي در اين پادگان شخصيتي خـداگـونه داشته و هيچ كس حق مخالفـت با وي را ندارد. احـكام صادر شده از سوي وي حكم دسـتور خدا را براي يك فرد مذهبي داشته و لازم الاجرا مي باشند

(http://nejatngo.org/fa/blogv.aspx?id=81)

 

(راستگو، 1382: ج2، ص392).

 

اما پرسش اساسي از دولت فرانسه اين است که آيا به همان دليلي که مسعود رجوي از فرانسه اخراج شد، همان دلايل و مستندات ايجاب نمي کند که مريم رجوي از اين کشور مدعي دموکراسي اخراج شود؟

 

روزنامه نيويورک تايمز در 30 ژوئن گزارش مفصلي از ، به سازمان مجاهدين خلق اختصاص داده است. به گفته مدير سازمان اطلاعاتي فرانسه در مصاحبه با نيويورک تايمز، مجاهدين يک کارخانه توليد رنگ را در شهر اجاره کردند و ضمن راه اندازي يک استوديوي تلويزيوني و نصب بشقاب هاي ماهواره اي در حال تبديل کردن آن به يک مرکز ارتباطات بودند. براساس اين گزارش، مقام هاي اطلاعاتي فرانسه گزارش دادند که مجاهدين براي حمله به سفارتخانه هاي ايران و ساير منافع اين کشور در اروپا و ترور ?? نفر از اعضاي سابق خود برنامه ريزي کرده بودند. گفت: (خوشحال، 1383: ص76).

 

يکي از اعضاي سابق فرقه منافقين مي نويسد: (همان، ص62).

 

1 ‍ـ 4) نقض حقوق بشر در پادگان اشرف

دبير دوم سفارت آمريكا در بغداد طي گزارشي مستند، بخشي از جنايات سركرده گروه تروريستي مجاهدين در تسويه حساب‌هاي خونين و كشتار همكاران خود، تجاوز به زنان حاضر در پادگان اشرف، مسموم‌سازي و اعدام ده‌ها تن از اعضاي بريده اين گروه پرده برداشت. در بخشـي از اين گـزارش آمده: <رجـوي روابط جنـسي گسترده‌اي با افـراد نـظامي، سـياسي و دفـتـري زن اين گروه داشــته است و دســتور عــقيم‌سـازي برخـي از آنان را نيز صـادر كرده بود. وي در اين گزارش يادآور مي­شود كـه خـود شـاهـد ديــدن فيلـم‌هايي از اعتـرافات اين زنـان بـوده ‌است

.( http://nejatngo.org/fa/catv.aspx?id=98)

 

براي كمتر از 4000 تن از نيروها و فدائيانش در عراق، بيش از 10 زندان ساخته بود. در سال 1373 در جريان سركوب يك كودتاي خزنده درون تشكيلاتي كه به بهانه كشف نفوذي هاي دشمن انجام گرفت، بيش از 500 تن را زنداني و شكنجه كرد كه حداقل 4 تن به نام هاي پرويز احمدي، قربانعلي ترابي، الياس كرمي و علي خوشحال، زيرِ شكنجه كشته شده اند> (خوشحال، 1383: ص41).

 

5 ) مسئوليت کيفري فرقه منافقين و دادگاه صالح

 

1 ‍ـ 5) صلاحيت دادگاه هاي ايران

اعمال و جرايم تروريستي منافقين چون در داخل کشور بوده مشمول ماده 3 ق.م.ا. و در خارج از کشور به دليل ضديت با امنيت ملي ايران مشمول ماده 5 ق.م.ا. مي شود. همچنين با توجه به اينکه قريب به اتفاق منافقين تبعه ايران هستند، شامل ماده 7 ق.م.ا. مي شوند. بنابراين به حسب مورد دادگاه هاي ايران صلاحيت رسيدگي و محاکمه منافقين را دارا مي باشد.

 

2 ‍ـ 5) صلاحيت دادگاه هاي عراق

دادگاه هاي عراق براساس قانون ضد تروريست اين کشور که در سال 2005 به تصويب رسيد، مي توانند منافقين را به عنوان هم دست صدام و نيز به عنوان مباشرت در قتل عام مردم کرد عراق، تحت تعقيب و محاکمه قرار دهند.

 

البته بايد توجه نمود، آمريکا، منافقين مستقر در عراق را مشمول کنوانسيون 4 ژنو مي دانند و اين موضوع در حال حاضر نوعي مصونيت براي نيروهاي منافقين در کمپ اشرف ايجاد نموده است! اما اين مساله نمي تواند توجيه کننده اعمال و جنايات ضد بشري پيشين آنان در عراق باشد.

 

3 ‍ـ 5) صلاحيت ICC و تعقيب

با توجه به شواهد و ادله متعدد و غيرقابل انکار در زمينه همدستي و حتي مباشرت منافقين با صدام در نسل کشي بر ضد شيعيان و کردهاي عراق، مي توان سران منافقين به ويژه مريم و مسعود رجوي را به اتهام ارتکاب نسل کشي يا جرايم عليه بشريت به دليل کشتار مردم عراق در دادگاه بين المللي کيفري (ICC) تعقيب و محاکمه نمود. تعريف جرايم عليه بشريت در اساسنامه دادگاه بين المللي کيفري براي رواندا (ICTR) و دادگاه بين المللي کيفري براي يوگسلاوي سابق، مشابه تعريف موجود در اساسنامه ديوان است. بر اساس ماده 7 اساسنامه ديوان، جرايم عليه بشريت عبارتند از: بنابراين بايد اثبات شود که عمليات به روش سيستماتيک صورت گرفته است. بر اساس عرف بين الملل لازم نيست که اين عمليات در ضمن يک درگيري نظامي باشد.

 

در ماده 7 اساسنامه ديوان در مورد جرايم عليه بشريت دو قيد و مطرح مي باشد. اين دو قيد دايره صلاحيت رسيدگي به برخي اعمال خاص تروريستي را محدود مي نمايد. لذا بايد عمل تروريستي يا سيستماتيک باشد يا در سطح گسترده انجام شود. مثلاً عمليات يازده سپتامبر داراي اين دو قيد بود و به همين دليل از نظر تئوري در صلاحيت ديوان نسبت به آن ترديدي نيست

www.tamilnation.org/tamileelam/armedstruggle/terrorism,2003))

 

مفهوم سيستماتيک در دادگاه بين المللي براي رواندا اين گونه تعريف شده: .

 

.

 

بنابراين به نظر مي رسد عمليات تروريستي منافقين بر ضد مردم ايران و مردم عراق، هم سيستماتيک و هم در سطح گسترده انجام شده است؛ لذا مشمول جنايت بر ضدبشريت بوده و در صلاحيت ديوان کيفري بين المللي قرار مي گيرد. در يک مقايسه ساده، قربانيان حوادث تروريستي توسط منافقين در ايران و عراق در مجموع چندين برابر قربانيان حادثه تروريستي 11 سپتامبر در امريکا بوده است. زيرا از سال 1982 ‍ـ 1981، 10000 نفر ايراني در عمليات هاي تروريستي فرقه منافقين کشته شدند؛ يعني حدود سه برابر قربانيان حادثه 11 سپتامبر! بر اين تعداد مي توان کشتار وحشيانه شيعيان و کردهاي عراق را اضافه نمود.

 

6)منافقين و نهاد خانواده

 

1 ‍ـ 6) زنان قرباني اهداف تروريستي

سازمان مجاهدين خلق از 14 ارگان نظامي و 17 سازمان سياسي تشکيل شده که مسئوليت هر17 سازمان سياسي به عهده بانوان مي باشد (ر.ك. راستگو، 1382: ج2، صص226 ‍ـ 223)

 

البته شمار کل اين ارتش که قصد آزادي ايران را دارند، از 2800 نفر تجاوز نمي کند! (همان، ص434).

 

فرقه منافقين در عمليات نظامي فروغ جاويدان از زناني که آموزش نظامي بر عليه ايران از مرز عراق لازم را نديده بودند، مستقيما در عمليات نظامي بر عليه ايران از مرز عراق در قالب يک تيپ زرهي استفاده کرد. يکي از زناني که در اين عمليات شرکت داشت به نام مشاهدات خود را در آبان 1381 در مطلـبي با عنـوان اين گونه مي‎نويسد: (همان، صص 408 ‍ـ 406).

 

در ابتداي امر اين مسأله نوعي بها دادن به زنان در فرقه منافقين تلقي مي شود، اما با توجه به ماهيت سري و تروريستي اين فرقه و نظر به اينکه حتي شاخه سياسي اين فرقه هم در واقع به فعاليت هاي سخت نظامي و لجستيکي مشغول است و با توجه به مطالب پيشين مبني بر آماده سازي اعضاي سازمان براي تقديم همسران خود به رهبري فرقه؛ مي توان پي برد به ميزان ظلمي که به زنان در اين فرقه تحميل مي شود.

 

يکي ديگر از اعضاي جـداشده از اين فرقه در اين مورد اظهار مي دارد: (خبر گزاري فارس 12/12/85).

 

در اين باره مي نويسد: (شمس حائري، 1375: ج2، ص102)

 

 

زنان و کودکان قربانيان فرقه تروريستي منافقين(2)


دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29