جنگ تحميلي در تحليل گروهك منافقین (9)

Mersad

ورود نيروهاي اسلام به خاك عراق به قصد آزاد سازي ملت مسلمان عراق كه به قول ا مام بزرگوار ، هموار كننده راه آزادي قدس مي باشد ، بيش از هر حادثه اي وحشت جبهه متحد استكبار و الحاد را برانگيخت .

منافقين اين بار با لحني خشمگين تر از هميشه با اين مسئله برخورد كردند :

"‌ افسران ، درجه داران و افراد ميهن پرست ارتش ! به دنبال آخرين تحولات جبهه هاي جنگ با عراق و عقب نشيني بقاياي قواي عراقي تا مرزهاي بين المللي باز هم [امام] خميني ... براي سرپوش گذاشتن بر بحران هاي عميقي كه سر تا پا غرقه در آنهاست ، همچنان به شعارهاي جنگ افروزانه ادامه مي دهد .

به اين ترتيب آخرين موضع گيري هاي [امام] خميني در رابطه با ادامه جنگ و اشغال خاك عراق نه تنها از تمام مقاصد تجاوزكارانه او مبني بر تأسيس يك خلافت ضد اسلامي در كشورهاي اسلامي پرده بر مي دارد ، بلكه اين حقيقت را نيز بار ديگر اثبات مي كند كه از آغاز خود [امام] خميني زمينه ساز جنگ بوده است تا با آوارگي ،‌ ويراني و تلفات بي شمار انساني و مادي ، آتش حرص و طمع و آز ارتجاعي خود را فرو نشاند .

از سوي ديگر آشكار است كه [امام] خميني با تصريح بر اين كه مسئله فلسطين و لبنان بايد فرعي تلقي شود و اشغال عراق در دستور روز قرار گيرد ، اتحاد عملي عيني خود با صهيونيست هاي تجاوزكار را نيز در وضعيت كنوني منطقه به طور مضاعف به اثبات رسانده است .

بنابراين مسئوليت هاي شما در قبال مردم ايران ايجاب مي كند كه اولاً به هر ترتيب از ادامه جنگ خودداري نموده و سلاح هايتان را دقيقاً به جانب همان فرماندهان و ايادي [امام] خميني كه فرمان آتش مي دهند نشانه رويد . ثانياً پاسداران ،‌ مزدوران و همه عوامل سركوب اختناق [امام] خميني در داخل ارتش را قاطعانه ريشه كن كنيد ، ثالثاً در هر كجا هستيد با سلاح ها و مهمات و كليه امكانات خود به نيروهاي رزمنده مقاومت بپيونديد . "

مسئول شوراي ملي مقاومت ، مسعود رجوي ، 30/3/61

به نقل از نشريه شماره 45 ،‌ اتحاديه انجمن هاي دانشجويان مسلمان خارج از كشور

 

تا اينجا سخن بر سر بيان مواضع مجاهدين در زمينه ورود نيروهاي اسلام به خاك عراق در جهت تحقق شرايط به حق جمهوري اسلامي و سركوبي تجاوز و دور نمودن آتش نيروهاي بعثي از شهرهاي مرزي ايران بود ، اما بايد ديد كه اين موضع گيري ها بر چه محوري استوار است .

بررسي سياست هاي غرب و شرق و به ويژه امريكاي جنايتكار در رابطه با جنگ تحميلي ،‌ نشانگر آن است كه هدف عمده و اوليه اين جنگ سرنگوني جمهوري اسلامي بوده است كه با پايداري امت و هدايت امام به شكست انجاميد و نيروهاي ما در شرايطي قرار گرفتند كه نه تنها دشمن را از خاك ميهن اسلامي بيرون رانده اند ، بلكه در مرحله آزاد سازي سرزمين اسلامي عراق از زير يوغ مزدوران بعثي قرار گرفته اند و اين چيزي است كه براي شرق و غرب و به خصوص امريكا قابل تحمل نمي باشد .

لذا در ابتدا از طريق سازمان ملل متحد و تصويب قطعنامه مورخ 22/4/61 ، طرفين را موظف به رعايت آتش بس و پرداختن به مذاكره تحميلي نمود اند (1) و از سوي ديگر با ارسال سلاح ها و تجهيزات فراوان و مدرن به رژيم بعث عراق ، به تقويت آن پرداختند و در ضمن نيروهاي واكنش سريع در منطقه خليج فارس با ايجاد فرماندهي مستقل و پوشش وسيع ، خود را آماده تجاوز سريع ساخت و ...

 

اينها همه حاصل بيم و هراس امريكا و مرتجعين منطقه از سقوط رژيم بعث و برپايي جمهوري اسلامي عراق است كه بي شك منافع امريكا در منطقه و به ويژه موجوديت اسرائيل را در خطر كامل قرار مي دهد و اين همان چيزي است كه مجاهدين خلق نيز از آن بيم داشته و بالتبع به محكوم كردن آن مي پردازند !‌

هنري كيسينجر دلال معروف صهيونيست ها ، مدت ها پيش و بعد از پيروزي هاي رزمندگان اسلام در مقاله اي در واشنگتن پست نوشت :

" اگر عراق جنگ را برده بود امروز نگراني و وحشت در خليج نبود و منافع ما در منطقه آن قدر كه اينك در خطر قرار دارد دچار مخاطره نمي بود . در هر حال با توجه به اهميتي كه توازن قوا در اين منطقه دارد ، اين به نفع ما است كه هر چه زودتر در اين منطقه آتش بس برقرار نماييم ."

گذري بر دو سال جنگ ، دفتر سياسي سپاه ، صفحه 108 ،‌ گلدواتر ، سناتور صهيونيست امريكا ، بعد از عمليات رمضان مي گويد :

" امريكا بايد از هر جهت به استثناء اعزام پرسنل به كشورهاي عرب دوست خود كمك نمايد ، زيرا پيروزي ايران بر عراق حكومت اين كشور را در منطقه به عنوان يك كشور قدرتمند باقي خواهد گذاشت . خطري كه اينك متوجه عراق است در آينده ديگر كشورهاي منطقه را در بر خواهد گرفت ."

آسوشيتدپرس ، 27/4/61

 

و راديو امريكا در تاريخ 1/4/61 اعلام مي كند :

" در گزارشي كه در مورد عراق براي دولت ريگان تهيه شده ، گفته مي شود كه اگر صدام سقوط كند و اوضاع ناثباتي در عراق به وجود آيد ، منافع غرب آسيب خواهد ديد ."

 

به گزارش راديو رياض " فهد " اخطار كرد :

" اين درگيري (جنگ ايران و عراق) عواقب بدي براي منطقه خليج فارس دارد ."

 

راديو صداي آزاد گفت :

" كشورهاي حوزه خليج فارس به رژيم ايران هشدار دادند چنانچه پيشنهادي كه از طرف الجزاير مطرح مي شود را نپذيرد تمام كشورهاي عرب رژيم تهران را تحريم اقتصادي بازرگاني خواهند كرد ."

 

فرانسوا ميتران رئيس جمهور فرانسه بيان داشت :

" قدرت هاي غربي نمي خواهند عراق در جنگ با ايران شكست بخورد ،‌ زيرا توازن بين آن دو بايد حفظ گردد . وي در پايان ديدار سه روزه اش از مصر به خبرنگاران گفت اين به نفع كشورهاست كه موازنه بين ايران و عراق حفظ شود ."

رويتر ،‌ 6/9/61

 

برژينسكي مشاور امنيتي كارتر ، طي سخناني در دانشگاه جرج تاون گفت :

" جنگ ايران و عراق امنيت خاورميانه را به خطر انداخته است ... اگر ايران از خطوط دفاعي عراق بگذرد فقط به آن كشور قناعت نمي كند ."

 

ويليام كوانت ، مشاور امنيت ملي رئيس جمهور امريكا طي مصاحبه اي با مجله كويتي الوطن اعلام داشت :

" پس از كسب يك سري پيروزي ايران بر عليه عراق كه در اواخر سال گذشته صورت گرفت ، تغيير جهت در سياست بي طرفي امريكا در زمينه طرفداري از عراق آشكار شد . وي ادعا كرد كه واشنگتن در مورد احتمال حمله عمده ايران به خاك عراق نگران است .

وي اضافه كرد : تغيير جهت در سياست امريكا در فروش اخير 60 فروند هليكوپتر جنگنده به عراق نمايان گشت و اين جدا از يك برنامه 450 ميليون دلاري تهيه مواد غذايي بود كه از سال 1958 تا به حال سابقه نداشته است ."

خبرگزاري جمهوري اسلامي ، 6/12/61

 

در جمع بندي صريح و روشن روزنامه صهيونيستي نيويورك تايمز ، نظر امپرياليسم به خوبي بيان شده است :‌

" نگراني عمده امريكا اين است كه پيروزي هاي ايران به سرنگوني حكومت عراق و استقرار يك حكومت اسلامي مشابه ايران در اين كشور منجر شود .

نيويورك تايمز ، به نقل از روزنامه اطلاعات ،‌13/10/61

 

روزنامه واشنگتن پست در شماره مورخ 20/12/1982 چنين مي نويسد :

" تنها راه ايستادگي در برابر پيروزي هاي ايران در اين جنگ ، اتحاد و همبستگي رسمي امريكا و ديگر كشورهاي عضو پيمان ناتو با عراق است . در اين زمينه پيشنهاد مي شود كه اولاً‌ امريكا ، مصر ، اردن و ديگر كشورهاي منطقه را براي كمك نظامي به عراق مورد پشتيباني قرار داده و تجهيز كند ؛

ثانياً امريكا بايد سطح روابط سياسي خود با عراق را ارتقاء دهد ، زيرا هر دو كشور معتقدند كه چنين اقدامي براي حفظ امنيت خليج فارس ضروري است . سوم اين كه بايد جلوي پيروزي هاي ايران را در اين جنگ گرفت و راهي براي پايان جنگ پيدا كرد ، بدون اين كه ايران هيچگونه پيروزي به دست آورد . "

ايران اليوم ، شماره 638 ، 9 ربيع الاول 1403 ، 4/10/61

 

هنگامي كه از جرج بال معاون سابق وزارتخانه امريكا سؤال مي شود كه تحليل شما از سياست ايالات متحده در مورد جنگ خليج فارس چيست ؟ وي مي گويد :

" ظاهراً مصالح ايالات متحده تا حد زيادي اقتضا مي كند كه ايرانيان را به اشغال هر بخش عمده اي از سرزمين عراق و يا تهاجم به آن كشور را تشويق نكند ، زيرا چنين حملاتي توسط ايرانيان مي تواند فشارها و كشمكش هاي زيادي در سراسر منطقه به وجود آورد . آنچه كه ما مي توانيم در اين مورد انجام دهيم خود مسئله ديگري است .

ما تا سر حد امكان بايد ساير دول غرب را تشويق نماييم تا بدون درگيري مستقيم به عراقي ها كمك كنند ، ظاهراً در مورد آنچه كه ايالات متحده در اين مورد انجام مي دهد زياد صحبت نشده است و زياد هم نبايد در اين خصوص صحبت شود .

پيترسون : چه ميزان همكاري بين ايالات متحده و شوراي همكاري خليج فارس بايد تشويق شود ؟‌

جرج بال : همكاري در اين زمينه بايد تشويق شود ، ولي به آرامي . ما نمي خواهيم در اين امر بيش از اندازه دخالت داشته باشيم ، چه در غير اين صورت همه چيز را خراب مي كنيم ."

امريكن عرب افيرز ، چاپ امريكا ، نوامبر 1983

 

سرانجام وقتي روند عمليات پيروزمند رزمندگان اسلام در عمليات والفجر به اوج خود مي رسد ، آلن رامبرگ سخنگوي وزارت خارجه امريكا با صراحت تمام اعلام مي دارد :

" دولت امريكا از تماميت ارضي و استقلال عراق همچون ايران حمايت مي كند ، وي افزود : ادامه جنگ عراق و ايران يك تهديد شديد عليه امنيت و ثبات منطقه است ."

خبرگزاري فرانسه ، 19/11/61

 

پی نوشت:

1. به دنبال تصويب اين قطعنامه تحميلي نيز شوراي به اصطلاح ملي مقاومت ضمن اخطار به كساني كه در جنگ به ايران كمك مي نمايند ! كمك آنها را محكوم كرده عدم اجراي تصويب قطعنامه سازمان ملل را يك اقدام توسعه طلبانه از سوي جمهوري اسلامي ايران معرفي نموده و خواهان جلوگيري از انجام عمليات تازه رزمندگان اسلام عليه رژيم صدام شده است .

 

 

,جنگ تحميلي در تحليل گروهك منافقین (9)


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31