تبار ترور (24)

Tabareteror Sanad24 1

د) تهاجم خمپاره اي به فرماندهي منطقه ي انتظامي ، ‌مقر يگان ويژه ي ناجا ، ايستگاه وزارت اطلاعات در قصر شيرين و فرماندهي منطقه ي انتظامي ، ايستگاه وزارت اطلاعات و مدرسه ي اطلاعات در سومار ، استان كرمانشاه :‌" واحدهاي عملياتي طي سه رشته عمليات در تاريخ 6/10/1378 ،‌ فرماندهي منطقه ي انتظامي ، مقر يگان ويژه ، ايستگاه وزارت اطلاعات و ايستگاه فرستنده ي قصر شيرين و سومار را با خمپاره هاي 82 و 120 ميليمتري به آتش كشيدند . در اين درگيري ها واحدهاي عملياتي مجاهدين دهها پاسدار را كشته و زخمي كردند . سرتيپ پاسدار علي ساكي از جمله كشته شدگان بود . " ‌‌(بدون اشاره به تعداد و هويت ساير قربانيان تهاجم و تاريخ دقيق آن)

Tabareteror Sanad24 2

هـ) تهاجم خمپاره اي به اداره ي كل اطلاعات ،‌ مقر فرماندهي سپاه و بسيج ايلام :

" واحدهاي عملياتي مجاهدين در استان ايلام ، طي يك سلسله عمليات متهورانه در تاريخ 19/10/1378 اداره ي كل اطلاعات استان ، مقر فرماندهي سپاه پاسداران و بسيج ضد مردمي ايلام را با استفاده از خمپاره ي 82 ميليمتري در هم كوبيدند . در اين درگيري ها شماري از دژخيمان و پاسداران سركوبگر از پاي در آمدند و خسارت هاي زيادي به ساختمان ها و تأسيسات آنها وارد آمد . اين واحدها در منطقه ي چالسرا نيز سه تن به نام هاي قباد منصور بيگي ،‌ رضا مولايي و عليرضا علي حسيني را كشته و شماري ديگر را مجروح كردند ." (بدون اشاره به هويت و تعداد قربانيان تهاجم و تاريخ دقيق آن)

Tabareteror Sanad24 3

38. نشريه ي مجاهد ، شماره ي 512

عمليات ترور سرتيپ پاسدار رضا سيف اللهي و سرتيپ پاسدار محمد مهاجر ، بزرگراه پارك وي (شهيد چمران) تهران :‌

" حوالي ساعت 9 شب يكشنبه 6/6/1379 واحدهاي قهرمان عملياتي مجاهدين براي مجازات پاسدار سرتيپ رضا سيف اللهي و سرتيپ پاسدار محمد مهاجر وارد عمل شدند . اين تهاجم انقلابي در تقاطع بزرگراه پارك وي با خيابان ملاصدرا در شمال غرب تهران آغاز شد و خودروهاي حامل دژخيمان با رگبار مسلسل و تفنگ هاي نارنجك انداز هدف قرار گرفت و يكي از مجاهدين قهرمان با نارنجك به ميان محافظان رفت و 6 نفر از آنها را كشته و زخمي كرد . سيف اللهي و مهاجر نيز زخمي شدند و به بيمارستان آتيه در شهرك غرب منتقل شدند ." (1) (هويت ساير قربانيان ترور نامعلوم است)

Tabareteror Sanad24 4

39. نشريه ي مجاهد ، شماره ي 513

تهاجم خمپاره اي به مقر سپاه ، بسيج و دفتر امام جمعه و نماينده ي ولي فقيه در كردستان ، سنندج :‌

" حوالي ساعت 9 شب دوشنبه 14/6/1376 ،‌ واحدهاي عملياتي مجاهدين مركز فرماندهي سپاه پاسداران ، بسيج ضد مردمي و مقر آخوند جنايتكار ،‌ موسي موسوي ، نماينده ي ولي فقيه در خسروآباد سنندج را خمپاره باران كردند . در جريان اين عمليات شماري از سركردگان و پاسداران از پاي در آمدند . (اشاره اي به تعداد و هويت قربانيان نشده است)

Tabareteror Sanad24 6

 

Tabareteror Sanad24 7

پی نوشت:

1. در شماره ي 513 نشريه ي مجاهد ، به هويت يكي از شهداي اين ترور به نام علي آذري اشاره شده است .

تبار ترور (23)


مطالب پربازدید سایت

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

جدیدترین مطالب

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

مولوی محمدجعفر محبی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

الهیات رحمت در برابر منطق ترور

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان