برگزاری همایش دیده بان انقلاب

Lagevardi Beheshti

كنگره «ديده بان انقلاب» ديروز با انگيزه پاسداشت چهار دهه مبارزه و مقاومت شهيد اسدا... لاجوردي، در تاریخ 3/5/1387 با سخنراني ناطق نوري كه رياست اين كنگره را بر عهده داشت، آغاز به كار كرد.

در اين كنگره يك روزه كه جمعي از مسؤولان و فعالان سياسي نيز حضور داشتند، علي اكبر ناطق نوري با بيان اين كه بسياري از ويژگيهاي شخصيتي شهيد لاجوردي مغفول و مجهول مانده است، يادآور شد: شهيد لاجوردي علاوه بر اين كه اسطوره مقاومت بود، به دليل انقلابي بودن در عين تعبد و قاطعيت، در عين رأفت جمع اضداد نيز بود.رئيس كنگره ديده بان انقلاب ادامه داد: ما شخصيت ها و چهره هاي برجسته اي كه مي توانستند براي عصر و نسل خود و آيندگان اسوه و الگو باشند در تاريخ كم نداريم. ليكن به عللي يا مجهول و ناشناخته ماندند يا شخصيت آنان ترور شد و از آنان چهره اي غيرواقعي و نامطلوب ساختند؛ البته به آنان آسيبي نرسيد و نمي رسد زيرا رسالت خود را به خوبي انجام دادند و نزد پروردگارشان سربلند هستند.وي با اشاره به مقاومت شهيد لاجوردي در زندان گفت: اين شهيد بزرگوار در بازجوييهاي خود در زندانهاي رژيم شاه نه تنها هيچ اطلاعاتي به آنان نداد، بلكه تلاش كرد با مطالبي سوخته و غيرقابل استفاده، آنان را گمراه سازد و شايد بي دليل نيست كه به او لقب «مرد پولادين» داده اند.رئيس كنگره «ديده بان انقلاب» با اشاره به خصوصيات اخلاقي شهيد لاجوردي، او را فردي قاطع در مقابل نفاق و انحراف خواند و يادآور شد: ايشان از همان دوران جواني به دنبال درك اسلام و تشيع بود و همين خصوصيات از او فردي ممتاز ساخت كه مي تواند امروز الگو باشد.ناطق نوري همچنين از منافقين به عنوان افرادي نام برد كه براي فريب ديگران، تفكر ماركسيستي را با لعاب ديني ارائه مي دادند.وي با بيان اين كه شهيد لاجوردي به زرق و برق دنيا بي اعتنا بود، يادآور شد: ايشان پس از پيروزي انقلاب دستور داد غذاي زندانيان با غذاي مأموران و مسؤولان تفاوتي نداشته باشد. رئيس كنگره «ديده بان انقلاب» ادامه داد: او بي اعتنا به ميز و نام و نشان بود و در حد والايي، اخلاص در عمل داشت.

 

 

Lajvardi

 

در ادامه معاون اول قوه قضائيه نيز در اين كنگره، شهيد لاجوردي را به عنوان چهره اي معرفي كرد كه جريان نفاق را به خوبي مي شناخت و همين عامل سبب شد تا منافقين طرح ترور وي را به اجرا بگذارند.حجةالاسلام رئيسي تصريح كرد: لاجوردی جریان نفاق را به خوبی می شناخت و با آن آشنا بود و اینگونه نبود که او در دادستانی بخواهد که به یکباره با جریان نفاق برخورد کند .

معاون اول قوه قضائیه تاکید کرد: دشمن شناسی از خصوصیات شهید لاجوردی بود و باید توجه داشته باشیم که دشمن ستیزی با دشمن شناسی فرق دارد و اول باید دشمن را شناخت و بعد برای برخورد با او اقدام کرد.

رئیسی درادامه افزود: لاجوردی در زندگی خود به چرخش هایی که ممکن است خواص به آن مبتلا شوند دچار نشد و مهم این است که خواص دچار چرخش نشوند که ایستادگی در سنگر دفاع از انقلاب و دین و ارزش ها عامل آن به شمار می رود.

رئیسی در خاتمه گفت: نخستن گام در حیات طیبه انسان معرفت و شناخت است و معرفت از خصوصیات شهید لاجوردی بود و البته نه معرفت شناسنامه ای بلکه معرفت ولایتی یعنی کسی که هم گوشش بدهکار خدا و پیامبر است و هم سلوکش سلوک اهل بیت است

 

 

Lajevardi07

 

حبيب ا... عسگراولادي نيز به عنوان هم بند شهيد لاجوردي در اين كنگره با بيان اين كه شهيد لاجوردي با گروه هاي منافق در زندان جلسات طولاني مي گذاشت و براي هدايت آنها بسيار تلاش مي كرد، افزود: ايشان توانست دشمنان جمهوري اسلامي را به دوست تبديل كند. و بي مناسبت نيست كه هنوز عده اي مي گويند ما از توابيني هستيم كه لاجوردي ما را هدايت كرد.

عضو شوراي مركزي حزب مؤتلفه اسلامي به نقل از خاطره اي از شهيد لاجوردي پرداخت و گفت: يك روز وي به من زنگ زد و از من خواست در يكي از روزهاي ماه رمضان در مراسم زندان به سخنراني بپردازم. من به او گفتم، شما خيلي احتياط را رعايت نمي كنيد و در جمع آنان مي نشينيد و ايشان به من گفت، آدم سازي، بي احتياطي نيست. مغز آنان را سالها نسبت به دين و امام شستشو داده اند و ما بايد كمك كنيم تا آنها اصلاح شوند.

وي ادامه داد: به ياد دارم كه در وسط يكي از سخنرانيهاي او، برق زندان قطع شد و پس از دقايقي كه برق آمد، او همچنان در آن جمع بدون اين كه كسي به او آسيبي برساند، مشغول سخنراني بود.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31