آیین بزرگداشت شهدای ترور عصر عاشورای جهرم برگزار شد

Shohadaye Jahrom

مراسم نمادین خیمه‌سوزان و بزرگداشت شهدای ترور عصر عاشورای سال ۶۲ جهرم با حضور باشکوه مردم این شهرستان برگزار شد.
به گزارش هابیلیان، عصر روز عاشورا برای جهرمی‌ها علاوه بر شهادت امام حسین (ع) و یاران وفادارش، یادآور شهادت جوانان عاشورایی این شهرستان در سال ۶۲ به دست گروهک های تروریستی ضدانقلاب است.
این رزمندگان که در قالب یک کاروان و برای مقابله با دشمنان به جبهه نبرد اعزام شده بودند، پس از شناسایی توسط گروهک های تروریستی ضدانقلاب در جنگل‌های میاندوآب آذربایجان غربی، ندای حق را در حالی که مانند مولایشان حسین (ع) سر بر بدن نداشتند، لبیک گفته و به شهادت رسیدند.
گروهک های ضدانقلاب پس از به شهادت رساندن این رزمنده ها که میانگین سن آنها به ۱۷ سال نمی‌رسید، تنها راننده اتوبوس حامل آنها را آزاد کرده تا جریان این جنایت را به دیگران برساند.
اما امروز و پس از گذشت ۳۳ سال از این حادثه و به پاس بزرگداشت شهدای عصر عاشورا، آئینی در جهرم برپا شد تا ضمن یادآوری جنایت هولناک گروهک های تروریستی ضدانقلاب، خاطره مظلومیت این شهدا برای مردم و نسل آینده حفظ و باقی بماند.
در این مراسم که چند سالی است با هدف زنده نگه داشتن قیام عاشورا، اسارت خاندان سیدالشهدا (ع) و پیوند واقعه عاشورا با وظایف مردم و همچنین زنده نگه داشتن یاد این شهدای گلگون کفن برگزار می‌شود، مراسم نمادین خیمه سوزان و تشییع نمادین پیکر شهدای عصر عاشورا جهرم به تصویر کشیده شد.

مطالب پربازدید سایت

در پی جنایت رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه مردم ایران

مرگ پس از نجات؛ پایان تلخ همسر فوتبالیست شهید در سوگ خانواده

اداره‌کل اطلاعات سیستان و بلوچستان اعلام کرد

انهدام هسته تروریستی در جنوب شرق کشور

معاون حقوقی وزیر خارجه کشورمان نوشت

ترور فرماندهان اراده ملت ایران را نشکست

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح در میزگرد تخصصی «کودکان در آتش تجاوزگری»

ترور در مدرسه و ورزشگاه، مرزهای حقوقی و روانشناختی را جابه‌جا می‌کند

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور تهران

مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد

جدیدترین مطالب

در رقابتی بین‌المللی و در میان صدها اثر از عکاسان سراسر جهان

قاب هولناک جنایت میناب، برنده جایزه بهترین عکس سال شد

به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت شهید رستم آذرباد

پرشی از خاک به افلاک

یادداشتی از بنیاد هابیلیان براساس سند «صدای سردار»

آیا ۳۰ خرداد 1360 واقعاً تغییر فاز بود؟!

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور تهران

مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد

مطالب پربازدید بخش خبر

به مناسبت روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوزگری

فریاد مظلومیت کودکان قربانی ترور در رویداد «آن‌ها فرشته بودند»

به مناسبت روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوزگری

رونمایی از مجموعه پوسترهای «کودکان ایران، قربانی جنگ و ترور»

با همکاری بنیاد هابیلیان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهران

گزارشی از رویداد «آنها فرشته بودند» همزمان با روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوزگری

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان