آرمان واهی (16)

Rajavi 19

در پی ممنوع اعلام شدن فعالیت گروهک تروریستی منافقین در خاک انگلستان ، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ضمن استقبال از این اقدام انگلیس ، خواستار آن شد که سایر کشورهای اروپایی نیز اجازه ندهند گروهک منافقین با سوء استفاده از امکانات این کشورها به اقدامات جنایتکارانه خود علیه مردم ایران ادامه دهد . (1)

آمریکا تنها پس از حملات تروریستی به آن کشور و بعد از این که داعیه رهبری مبارزه علیه تروریسم جهانی را عنوان نمود و پرچم آن را به دوش خود گرفت ، اقدام به تهیه لیستی از گروه های تروریستی در گوشه و کنار دنیا نموده و البته تکیه آن بیشتر بر خاورمیانه و کشورهای اسلامی بود .

آمریکا و اروپا برای اقناع افکار عمومی با توجه به ادله محکم و استوار در انجام فعالیت های تروریستی منافقین ، آن سازمان را نیز در ذیل گروه های تروریستی قرار دادند ، هر چند که این عمل با واکنش های مخالف از سوی بعضی شخصیت های سیاسی در اروپا و آمریکا مواجه شد که این امر خود نشان دهنده آن است که اصول اساسی سیاست آمریکا و اروپا حمایت از این گروهک تروریستی در برابر نظام جمهوری اسلامی ایران به منظور تضعیف نظام اسلامی است .

البته مشخص بود که اینگونه ژست های تبلیغاتی و حرکت های عوام فریبانه از سوی آمریکا علیه منافقین نمی توانست مردم و مسئولین جمهوری اسلامی ایران را که سال ها از این اتحاد نامقدس آمریکا و منافقین آسیب دیده بودند را فریب دهد .

در همین راستا آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع فارغ التحصیلان دوره عالی حافظت با برشمردن سابقه جنایت ها و خشونت طلبی های آمریکا در کشورهای مختلف از جمله حمایت از گروهک منافقین چنین گفت :

" امروز دشمن به رغم حفظ ظواهر و محکوم کردن صوری تروریسم با شیوه های پیچیده انواع مختلف تروریسم را در کشورهای مستقل و مخالف خود تشویق کرده و برای اجرای آن به خصوص در جمهوری اسلامی ایران برنامه ریزی می کند .....

امروزه شرایط بین المللی به گونه ای است که اگر استکبار به طور آشکار از تروریسم حمایت کند ، گریبان گیر خودشان می شود . بنابراین در ظاهر این گروهک را محدود ساخته ولی در عمل از آن و سایر گروه های مزدور حمایت می کنند ....پیروزی انقلاب اسلامی خواب دشمنان خارجی را آشفته ساخت و امواج خروشان ملت ایران دشمن را وادار به برنامه ریزی برای جلوگیری از حاکمیت دین در جوامع مسلمان کرد ....

در اوایل پیروزی انقلاب هیچ یک از مسئولان به فکر حفاظت از خود و استفاده از نیروهای امنیتی نبودند ولی آشوب ها و ترورهای آن سال ها سرمایه های ارزشمندی را از کشور گرفت و باعث شد کار حفاظت از افراد و اماکن به طور جدی تری دنبال شود . " (2)

البته آنچه که در این بین مهم بود ، فعالیت وسیع اعضای این گروهک در سطح کنگره آمریکا و پارلمان های کشورهای اروپایی و صرف هزینه های گزاف به این منظور بود ، به هر حال این سازمان علیرغم تلاش هایش جهت یک صدا نمودن هواداران خود در بین رجال سیاسی اروپا و آمریکا همچنان در صدر فهرست گروه های تروریستی قرار دارد ، هر چند برخوردی را از جانب کشورهای حامی مقابله با تروریسم با این گروهک تروریستی مشاهده نکرده ایم .

در تاریخ 15/2/1381 پانزده کشور اتحادیه اروپا در بروکسل به طور رسمی گروهک منافقین را به عنوان گروهی تروریستی اعلام کردند ، در این فهرست جدید از گروهک منافقین ، ارتش آزادیبخش می ایران (شاخه نظامی گروهک منافقین) و انجمن دانشجویان مسلمان ایران (یک گروه پوششی منافقین) نام برده شده است و این به مفهوم انسداد دارایی ها و اموال اشخاص و سازمان هایی است که نام تروریستی بر آنها اطلاق می شود . (3)

به دنبال این اقدام اروپا ، آمریکا نیز فعالیت شاخه سیاسی گروهک منافقین را ممنوع و دارایی های این گروه را مسدود و دفاتر آن را در واشنگتن تعطیل کرد ، این اقدام که در اطلاعیه ای با امضاء کالین پاول اعلام شد ، فعالیت شورای مقاومت ملی را ممنوع کرد و این گروه را در زمره سازمان های تروریستی قرار داد .

مأموران فدرال آمریکا دفتر نماینده منافقین را در ساختمان ملی مطبوعات آمریکا در واشنگتن و نیز یکی دیگر از دفاتر منافقین را در این شهر تعطیل و چند نفر از اعضای منافقین را دستگیر کردند ، البته بازداشت نه چندان مهم چند عضو منافقین در آمریکا در حالی صورت گرفت که چندی پیش از آن تعدادی از اعضای کنگره و مجلس سنای آمریکا با صدور بیانیه ای ضمن حمایت از این گروهک ، خواستار شناسایی منافقین توسط دولت آمریکا شدند . (4)

در این شرایط حتی دولت عراق نیز سعی کرد کنترل خود را بر این سازمان بیشتر کند ، به همین دلیل گروه های ویژه ای از افسران دستگاه امنیت ویژه را در داخل 5 قرارگاه منافقین در استان های بصره ، دیالی ، مسیان ، الانبار و واسط مستقر کرد تا از این پس خروج عناصر منافقین از قرارگاه هایشان فقط با مجوز نمایندگان دستگاه ویژه امنیتی عراق مستقر در این مقرها ممکن باشد .

این امر به دنبال تروریست شناخته شدن سازمان انجام گرفت و به دنبال آن عراق خواستار پایان عملیات مسلحانه منافقین شد ، البته معلوم بود که این وضعیت مقطعی است و عراق برای پایبند نشان دادن خود به قوانین بین المللی که سال ها از آن گریزان بود دست به چنین اقدامی زده است ، وگرنه رجوی و صدام دو یار دیرینه و آدمکش از هم جداناشدنی بودند .

3) تلاش منافقین برای خروج از فهرست گروه های تروریستی

در پس سخنرانی بوش برای زمینه سازی حمله به عراق در سازمان ملل متحد ، در خصوص پناه دادن عراق به گروه های تروریستی مخالف ایران ، منافقین درصدد برآمدند هیئتی را به آمریکا اعزام کنند تا در ملاقات با اعضای کنگره و حتی رئیس جمهور آن کشور آنها را نسبت به حضور منافقین در عراق توجیه کنند .

پس از تروریست شناخته شدن سازمان که آن را در منظر افکار عمومی جهان بیش از پیش رسوا نمود ، منافقین به خوبی می دانستند که این حادثه مسلماً ریزش نیروها ، قطع شدن کمک های مالی و از همه مهمتر بن بست ایدئولوژیکی را برای آنها به همراه خواهد داشت .

و سازمان پس از آن همه فریادها و شعارهای در ظاهر آزادی خواهانه و انسان دوستانه اکنون باید برای همیشه بساط خود را بر می چید .

با این حال سازمان منافقین برای این که خود را یک گروه اپوزیسیون مشروع جلوه دهد تا در سایه آن از کمک های مصوب آمریکا به مخالفان نظام ایران بهره مند شود در یک اقدام به اصطلاح تاکتیکی دست به تغییر نام سازمان برای خارج شدن از لیست گروه های تروریستی می زند و جبهه همبستگی ملی را برای اتحاد با دیگر گروه های مخالف ایرانی در تاریخ 13/8/81 تشکیل می دهد .

سازمان با این عمل یکبار دیگر با نادیده گرفتن تمام ادعاهای خود مبنی بر اصالت حرکت انقلابی خود و مزدور بودن دیگر گروه های اپوزیسیون در حالتی منفعل به آنها اعلام همبستگی می نماید ، سازمان منافقین با این عمل ضعف عقیدتی و تشکیلاتی و بالاتر از همه چهره نفاق خود را بیش از هر زمان دیگر حتی برای سایر گروه های مخالف با نظام و حامیان غربی شان آشکار کرد .

تلاش منافقین در این دوره بیشتر به منظور خروج از عنوان تروریست بودن صورت می پذیرفت، در همین راستا گروهک منافقین طی پیام های رادیویی و مکاتبات رمزی به کلیه نیروها و عناصر مرتبط با خود در داخل و خارج از کشور ابلاغ کرد که با ارسال نامه های متعدد و امضاهای متفاوت _ بدین صورت که هر شخص چندین نامه بنویسد _ خطاب به مسئولان بلند پایه آمریکا و سفارت سوئیس در تهران ، ضمن طرفداری از منافقین و تقدیر از مقامات آمریکایی به علت توافق با این گروهک در عراق ، درخواست کنند تا نام منافقین از فهرست گروه های تروریستی خارج شود .

علاوه بر این به هواداران تأکید شده بود به شکایت از مشکلات داخلی کشور پرداخته و در مقابل از منافقین به عنوان تنها تشکیلات نجات بخش مردم ایران یاد کنند ، از منظر سازمان منافقین جمع آوری و ارائه اسناد کمک های مردمی ، به سیاست مداران اروپا و آمریکا زمینه ساز تقویت ارتباط مردمی گروهک در داخل کشور و خروج از فهرست گروه های تروریستی است .

در همین راستا جعل سند از سوی منافقین با اقداماتی نظیر نامه نگاری های برخی از کسبه ، دانشجویان مستقل ، هواداران منافقین ، خانواده های اعضای منافقین و غیره به منظور خارج شدن نام گروهک از فهرست سازمان های تروریستی دنبال می شد .(5)

البته بدیهی بود که دولت آمریکا و دول اروپایی که اکنون مقابله با تروریسم را در اولویت برنامه های خود داشتند به ظاهر از سازمان منافقین حمایت نکنند ، بنابراین از این جهت کلیه فعالیت های منافقین عقیم ماند و حتی فشار بر این سازمان و سازمان های تابع آن روز به روز افزایش یافت .

در این بین آنچه را نباید از نظر دور داشت و به حق قابل تقدیر است ، تلاش دولت جمهوری اسلامی ایران و برخی نهادها و شخصیت ها در معرفی چهره پلید آن سازمان به جهانیان بود ، از جمله دولت جمهوری اسلامی ایران پس از مساعد یافتن جو جهانی علیه فعالیت های تروریستی منافقین اقدام به طرح دعاوی علیه این سازمان در دادگاه های بین المللی نمود .

جمهوری اسلامی ایران در این شکایت با بررسی پرونده تعدادی از افرادی که از دهه 60 تا آغاز سال 1381 توسط منافقین به شهادت رسیده اند ، نسبت به شناسایی نزدیک به یک صد تن از عناصر مرکزیت منافقین اقدام کرده و پس از اخذ شکایت از شکات خصوصی ، پرونده متشکله پس از گردش کار قانونی به پلیس بین الملل (اینترپول) ارسال شد .

همچنین در ارتباط با خمپاره اندازی منافقین به مجمع تشخیص مصلحت نظام که منجر به شهادت یک کارگر چاپخانه و مجروحیت تعدادی از مردم بی دفاع شد ، شکایتی را علیه منافقین تنظیم و برای دادگاه های بین المللی فرستاد .

در همین ارتباط بخشی از اقدامات تروریستی منافقین در کشورهای سوئد ، هلند ، انگلستان ، آمریکا ، فرانسه و آلمان نیز در حال جمع بندی برای روشن شدن جنایات آنان نزد افکار عمومی جهانی می باشد .

بنیاد هفت تیر نیز به عنوان یکی از شکات اصلی منافقین در جریان انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در تیر ماه 1360 که منجر به شهید شدن هفتاد و دو تن از یاران انقلاب شد ، نیز به همین منظور شکایتی را علیه منافقین تنظیم کرده و به دادگستری فرانسه ارسال داشت .

به دنبال این گونه اقدامات و با افشا شدن هر چه بیشتر ماهیت پلید این سازمان ، دیگر برای کشورهای اروپایی و آمریکایی حمایت از این سازمان مفلوک توجیهی نداشت و این دولت ها دیگر نمی خواستند در نزد افکار عمومی خود بیش از این هزینه حمایت از منافقین را بپردازند .

زیرا در آن صورت دیگر نمی توانستند امکانات مملکت خود را به منظور مقابله با تروریسم علیه دیگر کشورها به ویژه کشورهای جهان سوم بسیج کنند .

شاید به همین دلیل بود که حتی در کشور آلمان که منافقین سال ها آزادانه فعالیت داشتند به یک باره تحت تعقیب و مراقبت قرار گرفتند ، پلیس و سرویس های امنیتی آلمان با ثبت کلیه مکالمات نفرات منافقین در این کشور تلاش می کرد تا فعالیت های غیر قانونی آنان را شناسایی نموده و در صورت لزوم به عنوان سند علیه آنها در دادگاه های مورد استفاده قرار دهد .

به عنوان نمونه پلیس آلمان به یکی از هواداران سابق گروهک که از مدت ها پیش ارتباط خود را با تشکیلات نفاق در آلمان قطع نموده بود به هنگام پیگیری اخذ پاسپورت در دادگاه اعلام کرد : " شما با پایگاه مجاهدین ارتباط تلفنی داشته اید و برای این که ما (پلیس) به این مطلب پی نبریم تماس های خود را از تلفن عمومی برقرار کرده بودید ."

سازمان ملل متحد نیز پس از تروریست اعلان شدن سازمان و افشاگری های جمهوری اسلامی ایران علیه توان نظامی و تروریستی آن سازمان به همراه سابقه ای که منافقین در همکاری با صدام در کشتار مردم عراق داشتند ، اقدام به بازرسی قرارگاه های این سازمان در عراق نمود .

بازرسان تسلیحاتی سازمان ملل مستقر در عراق دو واحد از قرارگاه های گروهک منافقین شامل : مقرهای موسوم به نسرین پارسیان و بدیع زادگان را به ترتیب در تاریخ های 24 و 26 دی ماه 1381 مورد بازرسی قرار دادند .

----------------------------------------------------

1. روزنامه جمهوری اسلامی ، 20/1/1380

2. روزنامه اطلاعات 9/3/1380

3. روزنامه ابرار ، 15/2/81

4. روزنامه جمهوری اسلامی 13/12/79

5. روزنامه ایران ، 6/5/80

 


مطالب پربازدید سایت

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد، دبیرکل خانواده شهدای ترور

منافقین و حمایت از تروریسم ضدایرانی

سیدمحمدجواد هاشمی نژاد در مراسم بزرگداشت شهید حجازی و 1050 شهید ترور خراسان رضوی

بنیاد هابیلیان مظلومیت شهدای ترور را به گوش همگان خواهد رساند

دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین

میزبانی از اعضای گروهک منافقین جرم محسوب می‌شود

روایت‌گری پژوهش‎گر حوزه نفاق از تاریخ منافقین؛

خوابگردهایی که مزدوری پیشه کردند

نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی

برگزاری دادگاه منافقین باعث رضایت مردم می‌شود

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین

میزبانی از اعضای گروهک منافقین جرم محسوب می‌شود

نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی

برگزاری دادگاه منافقین باعث رضایت مردم می‌شود

روایت‌گری پژوهش‎گر حوزه نفاق از تاریخ منافقین؛

خوابگردهایی که مزدوری پیشه کردند

سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد، دبیرکل خانواده شهدای ترور

منافقین و حمایت از تروریسم ضدایرانی

سیدمحمدجواد هاشمی نژاد در مراسم بزرگداشت شهید حجازی و 1050 شهید ترور خراسان رضوی

بنیاد هابیلیان مظلومیت شهدای ترور را به گوش همگان خواهد رساند

روایتی از ترور شهید گودرزی به دست منافقین؛

ابراز امیدواری درباره نتایج دادگاه

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان