هراس آمریکا و غرب از پذیرش منافقین/ استفاده آمریکا از منافقین تنها برای اجرای اقدامات تروریستی

Eftetahie Leadدبیرکل بنیاد هابیلیان گفت: آمریکا از گروهک تروریستی منافقین استفاده‌ای جز اهرم فشار و ابزاری برای اعمال خرابکارانه نخواهد کرد و به‌کارگیری آنها در صحنه سیاسی این کشور منتفی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدا ترور کشور) «سید محمدجواد هاشمی‌نژاد» در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به گزارش اخیر احمد شهید در خصوص وضعیت حقوق بشر در ایران گفت: احمد شهید در گزارش اول خود بحث تروریسم را مطرح کرده بود که با سکوت گروهک تروریستی منافقین به دلیل ماهیت تروریستی‌اش مواجه شدیم.

وی ادامه داد: در آن زمان ما این پیام را به احمد شهید رساندیم که؛ خوراک دهنده اصلی به این گزارش‌ها منافقین هستند و پیامدهای این مسئله را هم به او تذکر دادیم.

هاشمی‌نژاد تصریح کرد: اکنون نیز شاهد هستیم تبلیغ‌کننده این گزارش‌ها منافقین هستند که پیش‌بینی ما درباره اینکه خوراک دهنده اصلی گزارشات احمد شهید گروهک‌های تروریستی منافقین هستند درست بود و نشانه آن نیز تبلیغ بسیار زیاد گزارش احمد شهید توسط  رسانه‌های وابسته به این گروهک تروریستی است.

دبیرکل بنیاد هابیلیان در خصوص وضعیت فعلی گروهک تروریستی منافقین اظهار داشت: همانطور که پیش از این گفته شد برنامه سرکردگان گروهک تروریستی منافقین این بود که با انتقال اعضا به پادگان لیبرتی از لیست گروهک‌های تروریستی آمریکا خارج شوند و سپس به پادگان اشرف بازگردند که به گمان خودشان می‌خواستند با این اقدام آمریکا را فریب دهند.

وی ادامه داد: تمامی تلاش آنها این است که به وضعیت سابق برگردند، در نتیجه می‌توان گفت وضعیت جدیدی برای آنها رقم نخورده است.

هاشمی‌نژاد تصریح کرد: با وجود خروج آنها از لیست گروهک‌های تروریستی تغییری در وضعیتشان در حوزه میدانی به وقوع نپیوسته چراکه دولت‌های غربی می‌دانند که این گروهک، ماهیتی تروریستی دارد.

دبیرکل بنیاد هابیلیان افزود: امروز شاهد هستیم که حمایت آمریکا در حوزه عمومی از منافقین آنگونه که مورد انتظار آنها بوده انجام نشده و حتی سرمایه‌گذاری چندین ساله گروهک تروریستی منافقین در خارج از عراق نتیجه‌ای جز منزوی‌تر شدن آنها نداشته اما استفاده آمریکا از منافقین همچنان برای اعمال تروریستی ادامه خواهد داشت.

هاشمی‌نژاد در پاسخ به سوالی در رابطه با دیدار اخیر مریم رجوی با سناتورهای آمریکایی اظهار داشت: منافقین تصور می‌کردند که پس از خارج شدن از لیست گروهک‌های تروریستی آمریکا رویکرد علنی این کشور نسبت به آنها تغییر می‌کند در صورتی که این خواسته آنها محقق نشده است.

وی افزود: آمریکایی‌ها میزان تنفر مردم ایران از گروهک تروریستی منافقین را می‌دانند بنابراين هر طرح آمریکایی که نشانه‌ای از حضور منافقین در آن باشد، پیشاپیش شکست خورده است.

دبیرکل بنیاد هابیلیان تصریح کرد:  آمریکا از این گروهک تروریستی استفاده‌ای جز اهرم فشار و ابزاری برای اعمال خرابکارانه نخواهد کرد و به‌کارگیری از آنها در صحنه سیاسی این کشور منتفی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سرکردگان گروهک تروریستی منافقین تلاش داشتند تا در جوامع اروپایی و غربی در سطح دیپلماتیک حضور داشته باشند که نتوانستند و حتی آمریکایی‌ها برخلاف برخی کشورهای اروپایی مریم رجوی سرکرده این تشکیلات تروریستی را به کشور خود راه ندادند بنابراین آنها تلاش دارند تا با برقراری ارتباط با برخی از مسئولین رده پایین آمریکایی خود را در صحنه سیاسی این کشور فعال نشان دهند.


مطالب پربازدید سایت

گفت‌وگو با سیلویا بولتوک، بنیان‌گذار و مدیر اجرایی موسسه اسپشال اوراسیا

اروپا شریک فرصت‌طلب جنایات رژیم صهیونی در منطقه غرب آسیا است

گفت‌وگو با «اورسولا آستا» تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک از آرژانتین

توازن قدرت در غرب آسیا به‌تدریج در حال تغییر به زیان منافع ژئوپلیتیکی غرب است

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

گفت‌وگو با «یحیی الحدید» فعال بین‌المللی حقوق بشر

غرب می‌داند تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به ایران نقض قوانین بین‌المللی است

گفت‌وگو با جولیانو بیفولکی، مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا

سکوت غرب در قبال جنایات رژیم صهیونی، تروریسم سازمان‌یافته است

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

جدیدترین مطالب

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با میزان

رژیم صهیونیستی هیچ ابایی از انجام اقدام‌های جنایت‌کارانه و تروریستی ندارد

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

گفت‌وگو با «اورسولا آستا» تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک از آرژانتین

توازن قدرت در غرب آسیا به‌تدریج در حال تغییر به زیان منافع ژئوپلیتیکی غرب است

گفت‌وگو با «یحیی الحدید» فعال بین‌المللی حقوق بشر

غرب می‌داند تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به ایران نقض قوانین بین‌المللی است

گفت‌وگو با جولیانو بیفولکی، مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا

سکوت غرب در قبال جنایات رژیم صهیونی، تروریسم سازمان‌یافته است

مطالب پربازدید بخش گفتگو

محمد مرتضی علی، کارشناس ارتباطات منطقه‌ای، امنیت و افراط‌گرایی خشونت‌آمیز در مؤسسه مطالعات صلح پاکستان

همکاری منطقه‌ای؛ راهی برای ایجاد ثبات در مرز ایران و پاکستان است

گفت‌و‌گوبا زهرا صالحی، جانباز ترور

موج انفجار جوانی و آرزوهایم را برد

گفت‌وگو با دکتر شهپر شهرکی، پژوهشگر روان‌شناسی سیاسی

هویت قربانیان برای تروریست‌ها اهمیتی ندارد

در گفتگو هابیلیان با خانم کبری محلوج

ترور همسرم مسیر زندگی ما را تغییر داد

در گفت‌وگوی دبیرکل بنیاد هابیلیان با همشهری مطرح شد

صدای رسای شهدای ترور هستیم

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان