شهید حسینعلی مرادی

Shahid Moradiشغل : پاسدار كميته انقلاب اسلامي

سن : 47 سال

وضعيت تأهل : متأهل داراي 6 فرزند

محل شهادت : خيابان شمشيري روبروي پارك

تاريخ شهادت : 18/2/1361

زندگينامه ....

شهيد حسين علي مرادي در سال 1314 در خانواده اي متدين ديده به جهان گشود . كودكي و نوجواني اش در رنج و محنت و تنگدستي گذشت و شاهدي بود بر تلاش شبانه روزي و مؤمنانه او كه انساني خود ساخته بود و بندگي هيچ كس جز الله را نمي پذيرفت . شهيد مرادي با توكل به خدا زندگي شرافتمندانه اي را پي ريزي نمود و به تشكيل خانواده همت گماشت . اموراتش را از طريق رانندگي مي گذراند و تا پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي به همين شغل اشتغال داشت .

در جريان انقلاب در كنار امت شهيد پرور اسلام عليه بساط ننگين رژيم ستمشاهي مبارزه اي پرشور داشت و در راهپيمايي ها و تظاهرات فعالانه شركت مي جست و در اين راه از بذل جان و مال دريغ نداشت . پس از پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي و برقراري نظام الهي جمهوري اسلامي ، وظيفه خود دانست كه همه وجودش را در خدمت به اسلام صرف كند و لذا با درك مسئوليت به كميته هاي انقلاب اسلامي پيوست .

با شروع جنگ تحميلي او نيز چون بسياري ديگر از عاشقان شهادت و حماسه سازان جلوه هاي ايمان به جبهه هاي نبرد حق عليه باطل عزيمت كرد و مدت چهار ماه در ديار عاشقان به مبارزه با كفار بعثي پرداخت . عليرغم كهولت سني همواره داوطلب انجام كارهاي سخت و جانبازي در راه اسلام بود و براي جوانان بسيجي پدري مهربان به شمار مي رفت و با كوله باري از تجارب گرانقدر راهنماي آنها در همه مسائل زندگي بود .

پس از اتمام مأموريت به تهران بازگشت و مجدداً در سنگر كميته به انجام وظيفه شرعي و انقلابيش ادامه داد . در اين كار، او گذشت زمان و خستگي را نمي فهميد و يكپارچه محو جمال حق شده بود و سرمشقي بود براي همه پيوندگان راه حسين (ع) و حسينيان زمان .

شهادتنامه ...

شهيد مرادي شب روز هفدهم ارديبهشت 1361 را تا صبح به انجام وظيفه مشغول بود . در اين زمان به او و يارانش خبر مي رسد كه توطئه اي در حوالي خيابان شمشيري در شرف وقوع است و وي عليرغم خستگي ناشي از كار شبانه به همراه چند تن از همرزمانش به طرف محل حادثه حركت مي كنند و به محض رسيدن به محل با يكي از تيم هاي تروريستي منافقين كه جهت كشتار امت حزب الله به كمين نشسته بودند مواجه مي گردند .

منافقين كوردل در كمال ناجوانمردي اتومبيل اين عزيزان را هدف رگبار گلوله قرار مي دهند و دست به جنايت شقاوتمندانه ديگري مي زنند و برادر حسين علي مرادي را به اتفاق ياران همسنگر و همرزمش مصيب يزديان ، كامران شيخ و قنبر بيات لو را به شهادت مي رسانند و داغ ننگ ديگري بر چهره كريه نفاق مي كوبند .

پزشكي قانوني علت شهادت برادر مرادي را به شرح زير منعكس كرده است :

" در معاينه داراي علائم زير است : 1) شكستگي و خرد شدن ساق پاي چپ كه در اثر اصابت اسلحه گرم ايجاد شده است .2) جاي اصابت گلوله بر روي سر كه خارج شده است . 3) جاي اصابت گلوله بر روي كتف چپ و قفسه سينه كه از جلو خارج شده است. با توجه به شرح فوق علت مرگ اصابت گلوله تعيين و نوع اسلحه تفنگ مي باشد ."

در كاروان شهيدان كربلا پيرمردان سپيد مو در كنار جوانان ، سيدالشهدا را همراهي كردند و همين تركيب نيز در كاروان شهيدان انقلاب اسلامي ايران نيز بارها به ظهور رسيده است و خط سرخ شهادت را تداوم بخشيده است .

شهيد مرادي عمري را در خدمت به اسلام گذراند و در كمال شرافت زيست و عاقبت با قامتي استوار به دست يزيديان زمان همچون شهيدان كربلا در وصال معبود پر و بالي خونين زد و با عروجي گلگون بر خورشيد شهادت بوسه زد و به جوار حق شتافت . روانش شاد و مقامش والا باد .

مزار شهيد : بهشت زهرا ، قطعه 26 ، رديف 23 ، شماره 43


مطالب پربازدید سایت

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر

روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با میزان

رژیم صهیونیستی هیچ ابایی از انجام اقدام‌های جنایت‌کارانه و تروریستی ندارد

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

جدیدترین مطالب

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر

روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با میزان

رژیم صهیونیستی هیچ ابایی از انجام اقدام‌های جنایت‌کارانه و تروریستی ندارد

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان