شهید محمدحسین رضایی

Rezaii

شغل: معاون امور دانشجویی

تاریخ تولد: سال1321

محل تولد: بیرجند

تاریخ شهادت: 21آبان1361

محل شهادت: مشهد

شهید محمدحسین رضایی در سال 1321 در بیرجند چشم به جهان گشود. وی تحصیلاتش را تا اخذ مدرک دیپلم ادامه داد، سپس برای ادامه تحصیل به دانشگاه تهران رفت و در رشته جغرافیا ادامه تحصیل داد. پس از اخذ مدرک لیسانس در رشته جغرافیا به بیرجند بازگشته، سپس ازدواج کرد، وی پس از مدتی به همراه همسرش به دلیل شرایط کاری عازم مشهد شدند و در دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان معاون دانشجویی مشغول به کار شد.

با شروع انقلاب اسلامی، محمدحسین رضایی در راهپیمایی‌ها و تظاهرات شرکت می‌کرد و پس از انقلاب نیز از هیچ کوششی جهت تحکیم نظام دریغ نداشت؛ چه در دانشگاه و چه در خارج دانشگاه.

سرانجام در تاریخ 21آبان1361، ساعت 6:30 بعد از ظهر، هنگامی که برای خرید از منزل خارج شده بود، توسط عوامل گروهک تروریستی منافقین به درجه رفیع شهادت نائل آمد. عامل ترور با شلیک گلوله، محمدحسین رضایی را مورد هدف ترور خویش قرار داد.


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان