سران گروهک تروریستی منافقین را در مجامع بین المللی محاکمه خواهیم کرد

57895718

درخواست 12 هزار نفر از شهروندان کشور مبنی بر محاکمه سران گروهک تروریستی منافقین آماده و قابل ارائه به نهادهای بین‌المللی برای پیگیری است. ما تلاش داریم این طومار مردمی را همراه با پرونده‌های مربوط به جنایت‌های منافقین به سازمان‌های بین‌المللی از جمله سازمان ملل، شورای حقوق بشر و … ارائه دهیم.

به گزارش بنیاد هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) سید جواد هاشمی نژاد در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا با بیان اینکه چندی پیش اسامی ۱۷ هزار شهید ترور ایران را به سازمان ملل ارائه دادیم و در اسناد این سازمان بین‌المللی ذکر شده است که بنیاد هابیلیان اسنادی را به این سازمان ارائه کرده که نشان می‌دهد ۱۷ هزار شهروند ایرانی توسط گروه‌های تروریستی از جمله منافقین به شهادت رسیده‌اند، اظهار کرد: در حال حاضر می‌بینیم همین گروهی (منافقین) که اسناد فراوانی علیه آنها به خاطر جنایت‌هایشان وجود دارد در بسیاری از کشورهای اروپایی و همچنین آمریکا آزادانه در حال فعالیت هستند و امکانات اجتماعی و رسانه‌ای این کشورها در اختیار آنها است، چنان که در مقاطعی میتینگ‌هایی با در اختیار داشتن امکانات فراوان برگزار می‌کنند.

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد سیستم‌های امنیتی کشورهای غربی عزم راسخ دارند که تمام امکانات مورد نیاز را در اختیار آنها قرار دهند چرا که هیچ گروهی مثل آنها مرزهای خیانت به ملت ایران را اینگونه طی نکرده‌اند، ادامه داد: از بین ۱۷ هزار شهید ترور ایران، ۱۲ هزار شهید توسط منافقین به شهادت رسیده‌اند. در همین چارچوب ما تصمیم گرفتیم طوماری را در ارتباط با این جنایت تهیه کنیم و با ارائه آن به سازمان‌های بین‌المللی، خواستار محاکمه اعضای این گروه تروریستی که در بسیاری از کشورهای اروپایی و همچنین آمریکا در حال فعالیت هستند، شویم.

هاشمی نژاد با اشاره به اینکه از نمونه اخیر جنایات منافقین علیه مردم ایران اقدام آنها در ترور دانشمندان هسته‌ای کشورمان است، اظهار کرد: طومار مورد اشاره توسط ۱۲ هزار نفر از شهروندان جمهوری اسلامی ایران از طیف‌های مختلف در سراسر کشور امضا شده است و قابل ارائه به نهادهای بین‌المللی برای پیگیری است. ما تلاش داریم این طومار را همراه با پرونده‌های مربوط به جنایت‌های این گروه تروریستی به سازمان‌های بین‌المللی از جمله سازمان ملل، شورای حقوق بشر و … ارائه دهیم و همچنین اقداماتی را در جهت آگاه سازی افکار عمومی غرب در ارتباط با این گروه انجام دهیم تا یک پشتوانه حقوقی مناسب برای باز کردن پرونده‌های جنایات این گروه تروریستی در اروپا فراهم شود.


مطالب پربازدید سایت

گفت‌وگو با سیلویا بولتوک، بنیان‌گذار و مدیر اجرایی موسسه اسپشال اوراسیا

اروپا شریک فرصت‌طلب جنایات رژیم صهیونی در منطقه غرب آسیا است

گفت‌وگو با «اورسولا آستا» تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک از آرژانتین

توازن قدرت در غرب آسیا به‌تدریج در حال تغییر به زیان منافع ژئوپلیتیکی غرب است

گفت‌وگو با «یحیی الحدید» فعال بین‌المللی حقوق بشر

غرب می‌داند تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به ایران نقض قوانین بین‌المللی است

گفت‌وگو با جولیانو بیفولکی، مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا

سکوت غرب در قبال جنایات رژیم صهیونی، تروریسم سازمان‌یافته است

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

جدیدترین مطالب

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

گفت‌وگو با «اورسولا آستا» تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک از آرژانتین

توازن قدرت در غرب آسیا به‌تدریج در حال تغییر به زیان منافع ژئوپلیتیکی غرب است

گفت‌وگو با «یحیی الحدید» فعال بین‌المللی حقوق بشر

غرب می‌داند تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به ایران نقض قوانین بین‌المللی است

گفت‌وگو با جولیانو بیفولکی، مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا

سکوت غرب در قبال جنایات رژیم صهیونی، تروریسم سازمان‌یافته است

گفت‌وگو با سیلویا بولتوک، بنیان‌گذار و مدیر اجرایی موسسه اسپشال اوراسیا

اروپا شریک فرصت‌طلب جنایات رژیم صهیونی در منطقه غرب آسیا است

پیام آیت الله مکارم شیرازی به دهمین کنفرانس بین المللی نقد حقوق بشر آمریکایی

«حقوق بشر» نخستین قربانی نگاه منفعت‌طلبانه غرب است

سخنگوی وزارت امور خارجه در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای:

ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در گفت‌وگو با ایرنا

حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران مصداق تروریسم دولتی است

مطالب پربازدید بخش گفتگو

محمد مرتضی علی، کارشناس ارتباطات منطقه‌ای، امنیت و افراط‌گرایی خشونت‌آمیز در مؤسسه مطالعات صلح پاکستان

همکاری منطقه‌ای؛ راهی برای ایجاد ثبات در مرز ایران و پاکستان است

گفت‌و‌گوبا زهرا صالحی، جانباز ترور

موج انفجار جوانی و آرزوهایم را برد

گفت‌وگو با دکتر شهپر شهرکی، پژوهشگر روان‌شناسی سیاسی

هویت قربانیان برای تروریست‌ها اهمیتی ندارد

در گفتگو هابیلیان با خانم کبری محلوج

ترور همسرم مسیر زندگی ما را تغییر داد

در گفت‌وگوی دبیرکل بنیاد هابیلیان با همشهری مطرح شد

صدای رسای شهدای ترور هستیم

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان