چرا اهل تسنن حامی جمهوری اسلامی ترور می‌شوند؟

62252725

دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی ایران از اولین ساعات پیروزی دست به کار شدند و با «ترور» شخصیت‌های فرهنگی، مذهبی و سیاسی کشورمان زهرشان را ریختند و تلاش کردند با ترور بیش از ۱۷ هزار نفر از هموطنان‌مان شیرینیِ پیروزی را به تلخی سوق دهند. آنان هر جا حامیان و دوست‌داران جمهوری اسلامی را دیدند، دیگ حسادت و نفاق‌شان به جوش آمد و دست به کار شدند و با ترورهای ناجوانمردانه، عقده‌گشایی کردند، آخرین نمونه‌اش هم ترور مولوی عبدالواحد ریگی در خاش.

به گزارش هابیلیان به نقل از ایسنا، امروز ششمین روز شهادت مولوی عبدالواحد ریگی در شهرستان خاش است.

مولوی عبدالواحد ریگی، مولوی محمدکریم حملی،  عبدالله کاردار، مولوی عبدالغفور جمالزهی، مولوی مصطفی جنگ‌زهی، ماموستا محمد شیخ‌الاسلام، ماموستا برهان عالی و شیخ علی دهواری از جمله روحانی‌های اهل سنت کشورمان هستند که طی یک دهه گذشته به دست افراد و گروه‌های ناشناس ترور شدند.

تازه‌ترین روحانی ترور شده اهل سنت کشورمان مولوی عبدالواحد ریگی، امام جمعه اهل تسنن مسجد امام حسین(ع) شهرستان خاش بود که بعد از اقامه نماز ظهر و عصر ۱۷ آذر ۱۴۰۱ توسط افراد ناشناس ربوده و ترور شد.

62455645

این حادثه تروریستی در حالی اتفاق افتاد که ۶۹ روز قبل‌تر در تاریخ هشتم مهر ۱۴۰۱ در شهر زاهدان جمعی از اغتشاشگران با جریحه‌دار کردن و تحریک عواطف عمومی، مردمِ خداجو و نمازگزار پس از اقامه نماز جمعه زاهدان به کلانتری مجاور مسجد مکی این شهر حمله‌ور شدند و با آتش زدن بخش بیرونی ساختمان کلانتری و مجروح کردن چند نفر از ماموران نیروی انتظامی مستقر در این کلانتری عامل جان باختن ۳۵ نفر از هموطنان بلوچ شدند.

 62455642

مولوی عبدالواحد ریگی - خاش

با کشیده شدن پای اغتشاشگران از پایتخت و شهرهای شمالی و میانی کشور به جنوب ایران، تحریک و تهدید علما و نخبگان اهل سنت استان از سوی دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی و عناصر معلوم‌الحال و تجزیه‌طلب داخلی و مستقر در کشورهای همسایه کلید خورد که نتیجه‌اش ترور مولوی عبدالواحد ریگی بود.

مولوی عبدالواحد ریگی از علما و ائمه جمعه معتدل و مردم‌دار اهل تسنن شهرستان خاش بود که ۲۴ روز قبل از ترور در تاریخ ۲۳ آذر ماه با حجت‌الاسلام محمدجواد حاج علی‌اکبری رییس هیات اعزامی از دفتر مقام معظم رهبری به استان سیستان و بلوچستان دیدار و گفت‌وگوی دوستانه‌ای داشت.

او در دیدار دوستانه جمعی از علمای اهل تسنن و تشییع استان با نماینده اعزامیِ مقام معظم رهبری، به اخوت دیرینه بین شیعه و سنی اشاره کرد و گفت: «بنده سرباز نظام مقدس اسلامی ایران هستم. گروهک‌ها من را بارها تهدید به مرگ کرده‌اند اما همچنان بر مواضعم استوارم. معتقدم تنها نظام اسلامی است که به درد این کشور می‌خورد.»

او بعد از خواندن نماز ظهر و عصرِ روز پنجشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۱ توسط افراد ناشناس ربوده شد و پیکر بی‌جانش شبِ جمعه در بیابان‌های اطراف شهرستان خاش پیدا شد. عبدالواحد با شلیک سه گلوله به سرش به شهات رسیده بود.

مهدی شمس‌آبادی دادستان عمومی و انقلاب استان سیستان و بلوچستان در شامگاه جمعه، گفت: «روز گذشته در زمانی که مولوی عبدالواحد ریگی در مسجد بود، افراد ناشناس از درب پشتی مسجد وی را صدا کرده و بعد از صحبتی کوتاه او را سوار بر خودروی پژو که پلاک هم نداشت، کردند و به محل نامعلومی بردند.

متأسفانه متهمان بعد از ربایش مولوی ریگی، او را به قتل رساندند و ما ایشان را در یکی از جاده‌های فرعی شهرستان خاش در حالی که سه گلوله به وی شلیک شده و از ناحیه سر او خارج شده بود، شناسایی و پیدا کردیم.»

حجت‌الاسلام حاج علی‌اکبری که به نمایندگی از دفتر رهبر معظم انقلاب به سیستان و بلوچستان برای دلجویی از خانواده شهدای زاهدان و شنیدن سخنان مردم درباره حادثه هشتم مهر زاهدان رفته بود با سخنان و مواضع وحدت‌آفرین مولوی عبدالواحد ریگی در دفاع از وحدت شیعه و سنی، امنیت کشور و انقلاب اسلامی روبرو شد و این مسئله بر عناصر ضدانقلاب و گروه‌های افراطی مذهبی گران تمام شد.

سرهنگ حبیب رازدار فرمانده انتظامی شهرستان خاش نیز با اشاره به جزییات شهادت این عالم اهل سنت استان سیستان و بلوچستان، گفت: «ساعاتی بعد از قتل در پی اعلام گزارش به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر پیدایش جسدی در دوراهی رودهینار جاده خاش ـ زاهدان از توابع این شهرستان سریعا مأموران انتظامی به محل اعزام شدند. با حضور ماموران در صحنه و بررسی صحنه با پیکر بی جان مولوی عبدالواحد ریگی مواجه شدند.

با تشکیل تیم ویژه ماموران انتظامی تلاش برای شناسایی و دستگیری و سپردن عاملان این جنایت به دست قانون شروع شده است.»

پنج روز بعد از شهادت مولوی ریگی سربازان گمنام امام زمان در وزارت اطلاعات در تاریخ ۲۲ آذر از شناسایی و دستگیری عوامل اصلی ترور این روحانی اهل سنت خبر دادند و در اطلاعیه نوشتند: «به استحضار ملّت شریف ایران می‌رساند، بدنبال تلاش‌های شبانه‌روزی و سلسله اقدامات و رصدهای اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان سه نفر از عوامل اصلی ترور شهید مولوی عبدالواحد ریگی شناسایی و با همکاری عملیاتی فرماندهی انتظامی آن استان، دستگیر شدند.

این عناصر تروریست قصد داشتند پس از ترور آن شهید، از کشور متواری شوند که در تور اطلاعاتی جان برکفان گمنام قرار گرفتند.»

62455651

مولوی محمدکریم حملی - سرباز

نهم خرداد ۱۴۰۱ نیز مولوی محمدکریم حملی، امام جماعت موقت روستای گوازدر در بخش کلاتِ شهرستان سرباز در استان سیستان و بلوچستان با شلیک گلوله افراد ناشناس به شهادت رسید. این عالم اهل سنت استان در مسیر دهستان سرکور به کلات حوالی روستای هَنگوری هدف قرار گرفت.

او از روحانیون خوش‌رو و بدون حاشیه شهرستان سرباز بود که با هیچ کس اختلافی نداشت.

مولوی محمدکریم حمّلی، از علمای شهرستان سرباز فارغ‌التحصیل جامعه فاروقیه کراچی و از فعالان دینی و اجتماعی و نویسندگان اهل‌سنتِ استان سیستان‌وبلوچستان بود که مدرک تخصص فی‌الفقه را از دارالافتای حوزه علمیه عین‌العلوم گُشت سراوان دریافت کرده بود.

احمد طاهری، فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان در گزارشی از ترور این عالم اهل سنت، گفت: «ساعت ۱۹ بعدازظهر روز دوشنبه نهم خرداد در پی تماس شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره تیراندازی در جاده "انگوری به کلات" شهرستان سرباز بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی برای بررسی اوضاع به محل اعزام شدند.

با حضور مأموران در صحنه جرم یک دستگاه خودروی پژو پارس در حالی که به گارد ریل کنار جاده برخورد کرده بود و آثار اصابت گلوله بر بدنه آن مشهود بود، مشاهده شد.

در تحقیقات بیشتر مشخص شد راننده خودرو، مولوی محمدکریم حملی امام جماعت مسجد روستای گوازدر بخش کلات است که در حین بازگشت از شهرستان ایرانشهر در این محور در کمین افراد مسلح ناشناس افتاده و بر اثر تیراندازی آنها مجروح شده است.

مولوی محمد کریم حملی امام جماعت با حضور مردم در صحنه به درمانگاه منتقل شد اما بر اثر شدت خونریزی جان خود را از دست داد.

تحقیقات برای شناسایی و بازداشت عاملان جنایت آغاز شده است.»

62455658

عبدالله کاردار - چابهار

۱۶ بهمن سال ۱۴۰۰ نیز در پی تیراندازی چهار سرنشین ناشناس یک دستگاه پژو پارس سفید رنگ فاقد پلاک شهربانی، عبدالله کاردار عضو ستاد اقامه نماز جمعه اهل سنت چابهار و از اعضای دفتر امام جمعه اهل سنت «چابهار» ترور شد.

در این پرونده دو نفر دستگیر و روانه زندان شدند.

سردار احمد طاهری فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: «در تاریخ ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۰ در پی تیراندازی و قتل مسلحانه یکی از اعضای دفتر امام جمعه اهل سنت چابهار در خیابان شهید باهنر توسط سرنشینان مسلح و ناشناس یک دستگاه سواری پژو پارس سفید، بررسی موضوع به طور ویژه در دستور کار پلیس آگاهی مذکور قرار گرفت.

کارآگاهان پلیس آگاهی چابهار با تلاش شبانه‌روزی و جمع‌آوری سرنخ‌های موجود موفق شدند دو نفر از عاملان اصلی این جنایت را شناسایی و تلاش گسترده‌ای را برای دستگیری آنها آغاز کردند. سرانجام با اشراف اطلاعاتی تیم رسیدگی کننده به پرونده، مخفیگاه این دو متهم شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه پس از ۲۵ روز فرار در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ دستگیر شدند.

متهمان که چاره‌ای جز بیان حقیقت نداشتند با اقرار به جنایت ارتکابی اظهار داشتند با پیشنهاد سه نفر دیگر و در ازای دریافت مبلغی برای ارتکاب این قتل تحریک شده‌اند.

متهمان به مراجع صالح قضایی معرفی شدند و تحقیقات پلیس برای دستگیری دیگر متهمان متواری پرونده ادامه دارد.»

ابراهیم کوچکزایی فرمانده انتظامی شهرستان چابهار نیز در تشریح جزییات حادثه، گفت: «ساعت ۱۳:۵۰ ظهر ۱۶ بهمن ماه در پی اعلام یک مورد تیراندازی منجر به قتل مسلحانه مردی میانسال در تقاطع خیابان‌های باهنر و قدس شهر چابهار بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان در محل حاضر شدند. با حضور مأموران در صحنه و انجام تحقیقات میدانی از شاهدان عینی ماجرا، مشخص شد چهار نفر سرنشین مسلح و ناشناس یک دستگاه پژو پارس سفید رنگ فاقد پلاک به وسیله کلت کمری به عبدالله کاردار که پیاده در خیابان در حال حرکت بود، تیراندازی کرده و به سرعت از محل متواری شدند.

بر اثر این تیر اندازی فرد مذکور از ناحیه سینه و هر دو پا مجروح و سریعا به بیمارستان امام علی (ع) چابهار منتقل شد اما تلاش تیم پزشکی برای نجات جان وی بی‌نتیجه ماند و بر اثر شدت جراحات در بیمارستان فوت کرد.

در بررسی اولیه تیم رسیدگی کننده به پرونده مشخص شد مقتول از اعضای ستاد اقامه نماز جمعه اهل سنت چابهار است که با توجه به حساسیت موضوع بلافاصله پس از وقوع این جنایت تحقیقات تخصصی پلیس به منظور شناسایی و دستگیری عاملان آن آغاز و تیم‌های ویژه کارآگاهان شروع به کار کردند.»

 62455661

مولوی عبدالغفور جمالزایی - ۶ آذر ۱۳۹۷

مولوی عبدالغفور جمالزهی (رخشانی) امام جمعه اهل سنت روستای رضاآباد بخش فندرسک شهرستان رامیان نیز صبح روز سه‌شنبه ششم آذر ۱۳۹۷ توسط افراد ناشناس به قتل رسید.

مولوی جمالزایی از علمای بلوچ شرق استان گلستان با گلوله اسلحه شکاری درگذشت. او از حامیان وحدت شیعه و سنی و مراسم هفته وحدت منطقه بود.

عبدالرضا چراغعلی سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان با اشاره به قتل امام جمعه اهل سنت رضاآباد، گفت: «صبح امروز مولوی جمال‌زهی بعد از برگشت از نماز صبح در نزدیک منزل خود با ضربه گلوله شکاری افراد ناشناس زخمی شد. چهار گلوله به پا و کمر مولوی اصابت کرد و بر اثر برخورد گلوله به ریه و قلب، جان به جان آفرین تسلیم کرد.

پس از انتشار خبر ترور مولوی جمال‌زهی، شورای تامین شهرستان با دستور استاندار گلستان در رامیان تشکیل جلسه داد تا ابعاد ترور مورد بررسی قرار گیرد و فرماندار شهرستان رامیان مسؤولِ رسیدگی به پرونده ایشان شد.»

سردار سرتیپ دوم روح الامین قاسمی فرمانده انتظامی گلستان هشت ماه بعد از ترور در تاریخ پنجم مرداد ۱۳۹۸ از دستگیری سه متهم از اعضای باند برادران جنگی خبر داد و گفت: متهمان در مواجهه با مستندات غیرقابل انکار، به قتل مولوی عبدالغفور جمالزهی اعتراف کردند.»

 62455648

مولوی مصطفی جنگ‌زهی - راسک

مولوی مصطفی جنگ‌زهی امام جمعه مسجد خضرای اهل سنت شهر راسک در استان سیستان و بلوچستان و از فرماندهان یکی از پایگاه‌های بسیج راسک روز ۳۰ دی‌ ۱۳۹۰ در مسیر چابهار-سرباز به ضرب گلوله افراد ناشناسِ موتورسوار به شهادت رسید.

مصطفی فرزند احمد در ۱۶ مرداد ۱۳۳۳ در روستای تیغ آب پشامگ از توابع شهر راسک شهرستان سرباز به دنیا آمد و تحصیلات ابتدایی را نزد پدرش گذراند. او علاقمند به تحصیل علوم دینی داشت به این منظور تحصیلاتش را در علوم دینی در ایران آغاز کرد و برای ادامه تحصیل به پاکستان رفت و پس از دریافت مدرک مولویت به ایران برگشت و به خدمت سربازی رفت.

تدریس دروس عقیدتی در پایگاه‌های بسیج اعم از مساجد و ادارات و سخنرانی‌های تبلیغی در مراسمات ملی و مذهبی از جمله اقدامات فرهنگی او بود.

به دلیل بلاغت، سخنوری و هدایتگری مردم منطقه در سال ۱۳۸۹ از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت به سمت امامت جمعه دائم مسجد الخضراء راسک منصوب شد و مدتی هم به عنوان امام جمعه موقت مسجد ابوبکر ایرانشهر منسوب شد.

او پس از اقامه نماز جمعه در مسیر بازگشت به منزل همراه با فردی به نام خاکساری به دست افراد ناشناس به شهادت رسید.

مولوی جنگی‌زهی بارها و بارها از سوی گروه‌های وهابی به مرگ تهدید شد و فرزند پسرش برای متوقف کردن اقدامات فرهنگیش علیه وهابیت، ربوده شد.

او همواره علیه آل سعود و آل خلیفه سخنرانی کرد و از منادیان فعال وحدت شیعه و سنی در جنوب شرق کشور بود.

مولوی جنگ‌زهی تنها راه حفظ وحدت در سیستان و بلوچستان را اطاعت از مقام معظم رهبری می‌دانست. او در آخرین مصاحبه‌اش قبل از شهادت گفت: «اطاعت از رهبری در نزد اهل سنت یک واجب شرعی است.»

جنگ‌زهی در یک سخنرانی هم بیان کرد: «امروز ما رهبری داریم که بر همه چیز آگاه است و مسائل سیاسی منطقه را به خوبی رصد می‌کند و همین آگاهی امام خامنه‌ای است که ما را از شر شیاطین حفظ کرده است.»

از آنجایی که هم امام راحل(ره) و هم مقام معظم رهبری به عنوان ولی امر مسلمین بر شرکت آحاد مردم در صحنه‌های سیاسی- اجتماعی از جمله انتخابات تاکید داشته و دارند، لذا امر تکلیفی بر دوش همه ملت بزرگ ایران اسلامی است.»

یکی از نزدیکان و شاگردان مولوی جنگی‌زهی درباره او گفت: «وصیت این روحانی شهید، اطاعت از ولایت فقیه و وفاداری به نظام اسلامی بود و همواره طلاب اهل سنت را در مورد وفاداری به جمهوری اسلامی به عنوان پرچم‌دار بیداری اسلامی در جهان توصیه می‌کرد.»

ترور او ۹ روز قبل از ترور ناجوانمردانه مصطفی احمدی‌روشن معاون بازرگانی سایت هسته‌ای نظنز در تاریخ ۲۱ دی ۱۳۹۱ انجام شد.

احمدرضا ریگی فرماندار شهرستان سرباز درباره جزئیات ترور مولوی مصطفی جنگ زهی، گفت: «امام جمعه راسک هنگام عزیمت به یکی از روستاهای حاجی آباد در منطقه کیشکور یکی از اهالی این روستا به نام سلیمان کوهساری را که منتظر خودروی عبوری بوده سوار کرده تا وی را نیز به مقصد برساند اما در مسیر راه ناگهان راکب و دو سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت راه را بر آنان مسدود و با رگبار گلوله هر دو نفر را مورد حمله قرار داده و کشتند.

ترور مولوی مصطفی جنگ‌زهی در حدود ساعت ۱۷ روز جمعه ۳۰ دی رخ داده و تروریست‌ها نیز بلافاصله متواری شدند و اکنون مسؤولان امنیتی سیستان و بلوچستان در حال شناسایی عاملان این ترور هستند.

وزارت اطلاعات در تاریخ بیست و سوم فروردین ۱۳۹۱ از دستگیری ۱۵ نفر از «عاملان ترور و هسته‌های پشتیبانی‌کننده ترور مولوی جنگ‌زهی خبر داد.

62455669

ماموستا محمد شیخ الاسلام - سنندج

ماموستا محمد شیخ‌الاسلام نماینده کردستان در مجلس خبرگان رهبری از بلندپایه‌ترین روحانی سنی است که طی یک دهه گذشته ترور شده است.

محمد سوم فروردین ۱۳۱۵ در خانواده‌ای مذهبی در یکی از روستاهای شهرستان بانه از توابع استان کردستان متولد شد و آموزههای دینی را با آموزش نزد پدر آموخت سپس در حجره علمای دینی کردستان به تحصیل علوم اسلامی پرداخت تا در سال ‌۱۳۳۶ توسط ملا باقر مدرس مجاز و به‌ عنوان مفتی اعظم مذهب شافعیه در منطقه معرفی شد.

او ۲۰ سال در سقز و ۶ سال در دانشگاه مذاهب اسلامی فقه و اصول فقه را بر اساس مذهب شافعی در دانشگاه تهران تدریس کرد و به مدت ۱۵ سال در سنندج به تدریس و تربیت طلاب علوم دینی و تدریس در دانشگاههای استان کردستان اشتغال داشت.

ماموستا شیخ‌الاسلام در شامگاه ۲۷ رمضان مصادف با ۲۶ شهریور ۱۳۸۸ در مقابل مسجد سیدقطب سنندج و در حالی که از مسجد خارج می‌شد مورد اصابت گلوله قرار گرفت و در راه رسیدن به بیمارستان به دلیل شدت جراحات به شهادت رسید.

62455650

ماموستا برهان عالی - سنندج

ماموستا برهان عالی روحانی اهل سنت، استاد دانشگاه تهران، امام جمعه موقت سنندج، عضو شورای عالی افتاء استان کردستان، امام جماعت مسجد قبای سنندج، عضو شورای حل اختلاف سنندج و روحانی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور بود که در شب ۲۲ ماه رمضان ۱۴۳۰ مصادف با ۲۱ شهریور ۱۳۸۸ پس از اقامه نماز مغرب و عشاء، حدود ساعت ۱۲ شب پس از اتمام نماز تراویح و اجرای مراسم شب‌های قدر با مراجعه افراد ناشناس در منزلش به بهانه پرسش سوال شرعی و دینی از منزل خارج و مورد حملۀ مسلحانه قرار گرفت و در جوار مسجد قبا در شهرک بهاران شهر سنندج در سن ۵۶ سالگی به شهادت رسید.

او در سال ۱۳۷۷ به درخواست هیات امنای مسجد شهرک بهاران امامت جمعه مسجد نور را پذیرفت. پس از آن که مسجد جامع قبا در بهاران احداث شد به اقامه نماز جمعه و ترویج تعالیم دینی و وحدت اسلام پرداخت.

62455649

شیخ علی دهواری - سراوان

شیخ علی دهواری یکی دیگر از روحانیان اهل سنت دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷ در شهرستان سراوان استان سیستان و بلوچستان توسط افراد ناشناس ترور شد. او از تحصیل کرده های سلفی و مخالف سرسخت مولوی های سنتی بود.

شیخ دهواری چند سال امام جمعه و جماعت مسجد نور سراوان بود و مدتی استاد حدیث مدرسه علوم دینی دارالعلوم زنگیان شد. در همین اثنا مسجد جامع صدیق اکبر در شهر سراوان را با کمک تعدادی از ریش سفیدان محلی پایه‌گذاری کرد و به عنوان امام جمعه و جماعت این مسجد مشغول خدمت شد.

او در سال ۱۳۸۰ مدرسه علوم شرعی دارالحدیث امام بخاری را با کمک دوستان و همفکرانش پایه‌گذاری کرد همچنین با جمع آوری کمک‌های مردمی، مساجد زیادی بنا و در نهایت در تاریخ ۲۰ آبان ۱۳۸۷ هنگام بازدید از یکی از مساجد منطقه هدف گلوله افراد ناشناس قرار گرفت و در ۴۸ سالگی به شهادت رسید.

حجت الاسلام والمسلمین محمدیان امام جمعه سراوان با تشریح دلایل تروریستها از ترور شیخ در خطبه های نماز جمعه سراوان گفت: «تحلیل دشمنان نظام در ساعت اولیه ترور شیخ علی دهواری، اتهام همیشگی انتصاب آن به نظام جمهوری اسلامی بود و به همین علت به دوستان داخلی خود، آماده باش فتنه انگیزی داده بودند اما بحمدالله با هوشیاری علمای اهل سنت، معتمدین و خانواده محترم مرحوم شیخ علی و شورای تامین این فتنه کنترل و خنثی شد و نتیجه تدبیر همگانی، باعث شرکت باشکوه شیعه و سنی در تشییع جنازه بی نظیر آن مرحوم شد.

بیشترین تردد و معاشرت آن مرحوم با روحانیان شیعه و دفتر نماینده رهبری در امور اهل سنت بود. خطبه های شیخ به زبان فارسی و طرفدار حضور بانوان در نماز جماعت و جمعه بود. او در تمامی کنفرانس های علمی و تحقیقاتی که از سوی دفتر رهبری در امور اهل سنت و تقریب بین مذاهب برگزار می شد شرکت فعال داشت.

ترور مولوی ها در شهرستان سراوان سابقه دارد و اکثر کسانی که ترور شده اند طرفداران نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده اند.

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31