وقتي تشت رسوايي مالي حاميان منافقين بر زمين مي‌افتد

وقتي در رسوايي جديد اعلام مي‌شود برخي نمايندگان پارلمان اروپا اعلام کرده‌اند پول مي‌گيرند تا قانون وضع کنند، اصلاً بعيد نيست که برخي گروه‌هاي نامشروع، چهره‌هاي ضد مردمي يا سرکردگان فرقه‌اي هم با همين روش و براي رسيدن به مطامع خود،‌ همين شيوه را دنبال کرده باشند و از جمله اينکه منافقين هم حساب‌هاي مالي‌شان را پر از پول کرده باشند تا آنها را از ليست تروريستي اين اتحاديه خارج کنند و حتي از آنها حمايت کنند و ...

Reshve

روزگار بازي‌هاي عجيبي دارد. انسان هر چقدر هم که بخواهد خويشتن دار باشد و چهره رياکارانه و نفاق آلوده خود را پنهان کند، خواسته يا ناخواسته در جايي خود را رسوا مي‌کند و تشت رسوايي‌اش بر زمين مي‌افتد.

اگر چه بهانه دفاع از حقوق بشر و دفاع از گروهي که – ظاهراً – ديگر اقدام‌هاي تروريستي انجام نمي‌دهد، مهم‌ترين ادله انگليسي‌ها و اتحاديه اروپا براي خروج منافقين از ليست تروريستي بوده است اما شاه‌کليدي که بررسي لايه‌هاي پنهان اين خروج را بهتر آشکار مي‌کند، مي‌تواند انگيزه آراء کساني که به دو حکم مذبور رأي دادند را آشکار کند.

قبل از اين بررسي شايد مرور خبري که به تازگي منتشر شده، قابل تأمل باشد.

به تازگي و با انتشار خبري جنجالي، پرده از رسوايي بزرگ پارلمان نشينان اروپايي برداشته شد. بر طبق خبر منتشر شده در خبرگزاري ايرنا، شماري از نمايندگان پارلمان اروپا مستقر در شهر استراسبورگ در شرق فرانسه متهم به دريافت رشوه با هدف دستكاري و تصويب قوانين شده‌اند. اين نمايندگان پس از آن متهم شدند كه چند خبرنگار روزنامه «ساندي تايمز» براي تغيير در برخي قوانين اروپايي، پيشنهاد پرداخت پول به اين نمايندگان را دادند. روزنامه‌نگاراني كه اين خبر را فاش كرده‌اند به شمار نمايندگان متهم به دريافت رشوه اشاره نكردند، اما نوشتند در ميان اين نمايندگان «زوران تالئر»وزير خارجه سابق اسلوني، «ارنست استراسر» وزير كشور سابق اتريش و «اندره سورئن» معاون نخست‌وزير روماني حضور دارند كه به محض افشاي اين رسوايي استعفا دادند. ظاهراً زوران تالئر از پيشنهاد دهندگان رشوه خواسته است تا مبلغ مورد توافق براي فرار از امكان رديابي، به يك حساب ويژه در لندن واريز شود. متهمان كه برخي از آنها نمايندگان شاخص پارلمان اروپا هستند، پذيرفته‌اند با دريافت پول از چند لابي فعال، در برخي قوانين مربوط به پارلمان اروپايي تغييراتي ايجاد كنند.

همچنين گفته مي‌شود شماري از نمايندگان پارلمان اروپا موافقت كرده‌اند با دريافت 100 هزار يورو، برخي قوانين مورد درخواست لابي‌هاي داراي نفوذ در اتحاديه اروپا را تغيير دهند. پس از افشاي اين رسوايي، پارلمان اروپا اعلام كرده تحقيقات در اين زمينه را آغاز كرده‌است، ولي سازمان غير دولتي موسوم به «شفاف سازي بين‌المللي» خواسته تا بررسي‌ها از حد درون پارلماني فراتر رود، زيرا اين موضوع چهره و اعتبار اين نهاد اروپايي را تهديد مي كند.

وقتي در رسوايي جديد اعلام مي‌شود برخي نمايندگان پارلمان اروپا اعلام کرده‌اند پول مي‌گيرند تا قانون وضع کنند، اصلاً بعيد نيست که برخي گروه‌هاي نامشروع، چهره‌هاي ضد مردمي يا سرکردگان فرقه‌اي هم با همين روش و براي رسيدن به مطامع خود،‌ همين شيوه را دنبال کرده باشند و از جمله اينکه منافقين هم حساب‌هاي مالي‌ این نمایندگان را پر از پول کرده باشند تا آنها را از ليست تروريستي اين اتحاديه خارج کنند و حتي از آنها حمايت کنند و ...

در اصول فلسفي عنوان شده هر جزيي را نمي‌توان به «کل»هاي مشابه نسبت داد اما هر «کل»ي را مي‌توان به اجزاي مشابه نسبت داد. پارلمان انگلستان هم جزيي از يک کل است و وقتي نمايندگان اروپايي براي تغيير برخي قوانين – وقيحانه – پول گرفته‌اند، ديگر انگليسي‌‌هاي متکبر را نمي‌توان از اين قاعده مستثني کرد، بنابراين زنجيره هزينه‌کرد‌هاي گزاف منافقين در راه خروج از ليست تروريستي انگليس و اتحاديه اروپا يک زنجيره به هم پيوسته است با يک مشي و يک انديشه؛ "پول بدهيد، از ليست خارج شويد". دقيقاً معلوم نيست که چرا چانه زني لابي‌هاي منافقين درآمريکا هنوز به سرانجام نرسيده است و این مساله را در کدام علت باید جستجو کرد؛ آيا سرکيسه منافقين به اندازه کافي براي متنفذان آمريکايي شل نشده؟ آيا مقامات رسمي آمريکا هنوز در خيال واهي همراهي ايران و امتياز گيري از کشورمان هستند؟ آيا ...

اما سوالي که در قبال دست و پا زدن‌هاي بي‌ثمر منافقين مطرح مي‌شود اين است که خروج از ليست تروريستي انگليس چه خيري براي منافقين داشت؟ با خروج از ليست تروريستي اتحاديه اروپا چه گلي به سر خود زدند و فرضاً اگر از ليست تروريستي آمريکا خارج شوند چه طرفي مي‌بندند؟ آيا همين که سياست خارجي انگليس و ديگر کشورهاي اروپايي تا اين حد به منافقين بي‌محلي مي‌کنند که حتي حاضر به پذيرش آنها در کشورشان هم نيستند، در بي‌اثر بودن اين خروج تبليغاتي از ليست‌هاي تروريستي نبايد يقين کرد و گفت اين اقدامات تنها مورد مصرف‌اش در پادگان اشرف و براي فريب اسيران از همه جا‌ بي‌خبر اين فرقه است؟

اما مسئله مهم‌تر که آدم و عالم هم از آن با خبر هستند اما منافقين و دستگاه تبليغاتي‌شان تا به حال،‌ به هر نحو ممکن تلاش داشتند آن را پنهان کنند اين است که بيش از آنکه مواضع منافقين باعث خروجشان از ليست تروريستي شود، علت را بايد در «يورو»هاي کلان در حساب‌هاي پنهان عاليجناباني دانست که ماهيت و گفتارشان در مورد منافقين، از يک کانال خاص تغذيه مي‌شود و آن هم افکار و تبليغات منافقين است و آنها بايد با دريافت مبالغ مورد نظر،‌ به اشاعه اين تبليغات بپردازند.

و در خاتمه اينکه برخي سياسيون اروپايي و بخصوص چهره‌هاي نئومحافظه‌کار آمريکايي که در گذشته خود از مشوقين عدم حمايت از منافقين و حضور آنها در ليست‌ تروريستي اين کشور بوده‌اند، چرا بدون هيچ تغيير در مواضع منافقين، امروز به سينه‌چاکان خروج منافقين از ليست تروريستي آمريکا شده‌اند؟ آيا حقوق بشر و حمايت از اپوزیسيوني بد نام که به زعم آنها «قانوني» است باعث بروز تغيير در ماهيت گفتار و رفتار اين چهره‌هاي سياسي و حمايت از خروج منافقين از ليست تروريستی شده يا سرکيسه شل شده منافقين و حساب‌هاي مخفي اين چهره‌ها که از دلارهاي پول شويي شده منافقين لبريز شده است؟!


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31