همرزمان شهید صیاد در میزگردی با هابیلیان

میز گرد با حضور امیر سرتیپ مسعود بختیاری و امیر سرتیپ محمد کامیاب به مناسبت سالگرد ترور شهید صیاد شیرازی
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزی که قبول زحمت کردند و در میزگردی که به مناسبت سالگرد ترور شهید صیاد شیرازی از سوی کانون هابیلیان (خانواده 16000 قربانی ترور در ایران) شرکت کردند.
کانون هابیلیان که بصورتNGO اداره می شود توسط عده ای از خانواده های قربانی ترور در ایران سازماندهی شده است. آقای هاشمی نژاد فرزند شهید عبدالکریم هاشمی نژاد دبیر کل این کانون است. این کانون در واقع به نمایندگی از طرف خانواده های 16000 قربانی ترور در ایران به دنبال احقاق حقوق ترور شدگان در مجامع حقوقی بین المللی است.


Sayad


هابیلیان: پرونده قضايي شهيد صياد شیرازی پس از سالها در فرانسه بازگشايي شد. لطفا در این زمینه توضیح بفرمایید.

امیر بختياري: بعد از اينكه آمريكا به عراق حمله كرد و اين كشور را به اشغال خود درآورد تعدادي از سران منافقين به فرانسه عزيمت كردند كه دولت جمهوري اسلامي ايران به اين اقدام به شدت اعتراض نمود و به دولت فرانسه اعلام داشت كه اين گروه طبق اعلام اتحاديه اروپا يك گروه تروريستي است و فرانسه نيز به عنوان عضوي از اين اتحاديه نمي تواند از اين گروه در كشور خود استقبال نمايد و به عنوان پناهنده پذیرای آنان باشد.
با اين حال ما شاهد يك تناقض جدي نه تنها در سياست هاي دولت فرانسه كه در كليّت سياست هاي غرب هستيم. براي نمونه اتحاديه اروپا در عين حال كه سازمان منافقين را يك گروه تروريستي مي نامد، در همين زمان از سران سازمان تروريستي منافقين براي ايراد سخنراني در پارلمان اروپا دعوت به عمل مي آورد كه مسلماً اين اقدام، خود نقض مصوبات و قوانين اتحاديه اروپا محسوب مي شود. به طور كلي جهان غرب اين سازمان را تحت حمايت هاي خود قرار داده كه نمونه بارز آن حضور منافقین در پایگاه اشرف عراق است كه در پناه و حمایت آمريكايي ها به سر مي برند و آمريكايي ها حاضر نمي شوند اين گروهك را كه اعمال تروريستي آنها بسيار محرز است را به ايران تحويل دهد.
از نظر حقوق بين الملل نيز اقدام دولت فرانسه مبني بر پذيرفتن اعضا و به ويژه سركردگان گروه تروريستي منافقين كه رسماً مسووليت ترور شهيد صياد شيرازي را به عهده گرفته اند عملي غير قابل قبول به شمار مي رفت. بنابراين جمهوري اسلامي ايران از اين اقدام دولت فرانسه شكايت كرد و متعاقباً دولت فرانسه، بابي را درباره اين گروه تروريستي گشود. اولين مرحله ان نيز گشودن پرونده قضايي اين گروهك در فرانسه بود. البته لازم به يادآوري است كه اين اقدام در شرايطي بود كه سالها از ترور شهيد صياد مي گذشت.با این حال اقدام دولت فرانسه، اقدامی قابل تقدير به شمار مي رفت. اما با وجود این شروع خوب از سوی دولت فرانسه اقدامات عملی بعدی بسیار کند پیش می رود.


Bakhtiari&kamyab01


امیر كامياب: عملكرد سازمان منافقين در طول سال هاي گذشته هيچ شكي باقي نمي گذارد كه اساساً اين گروهك يك گروه تروريستي است. اما نكته اي كه بايد به آن توجه كرد اینست كه اين گروه تروريستي مورد حمايت همه جانبه غرب است. بنابراين هنگامي كه از ايران رانده شدند به غرب پناه بردند. در اين زمان كشورهاي غربي نيز از حضور اين گروه در كشورهاي خود استقبال كردند. از اين رو ميتوان استنباط نمود كه اين كشورها به نوعي شريك جرم در همه جنايت هاي اين سازمان تروريستي هستند. با اين نگاه، نمي توان زياد انتظار داشت كه اين كشورها اعضاي اين گروه را به اتهام اقدام اعمال تروريستي محاكمه كنند.

هابیلیان: آمريكايي ها بارها اعلام نموده اند كه سازمان منافقين يك گروه تروريستي است و در گزارش هاي سالانه خود به اين مسئله اذعان داشته اند. تا جايي كه در گزارش سال 2005 و 2007 حتي به ترور شهيد صياد شیرازی توسط اين گروهك اشاره شده است. اما با اين حال با اين سازمان تروريستي برخوردي جدي نمي شود. به نظر شما چه عواملي مي تواند در اين برخورد دوگانه ايالات متحده دخيل باشد؟

امیر بختياري: ظاهر قضيه به اين شكل است كه ايالات متحده به دليل اختلافات سياسي با جمهوري اسلامي ايران، با اين توجيه كه در صورت تحويل اعضاي سازمان منافقين به ايران با آنها به صورت قانونی برخورد نخواهد شد از تحويل آنها به ايران خودداري مي كند. اما واقعيت امر اينست كه ايالات متحده از اين گروه به عنوان يك برگ برنده در گفتگو با ايران استفاده مي كند. اين كشور صرفا به دنبال كسب امتياز از دولت ايران در قبال اين سازمان تروريستي است. در واقع اعضاي سازمان مجاهدين در عراق گروگان هاي با ارزشي هستند كه آمريكا قصد دارد در موقع لزوم از آنها بهره برداري كند.

امیر كامياب: به طور كلي غرب به دنبال دستيابي به منافع خود است و در راه رسيدن به اين منافع از هر ابزاري استفاده مي كند. در شرايط فعلي نيز حضور سازمان منافقين در پایگاه اشرف وسيله اي براي رسيدن ايالات متحده به اهداف خود مبدل شده است. در واقع آمريكا از منافقين به عنوان ابزاري براي رسيدن به منافع خود در منطقه سود مي برد.

هابیلیان: مقامات عراقي بارها به فعاليت سازمان منافقين در استان دياله عراق و تسليح گروه هاي تروريستي در اين استان اشاره داشته اند. از طرف ديگر آمريكايي ها به عنوان اشغالگر عراق يك سري مسووليت هايي دارند كه تأمين امنيت عراق از آن جمله است. اما با اين وجود با اعضاي اين سازمان برخورد عملي نداشته اند.

امیر بختياري: واقعيت امر اين است كه دولت عراق به دليل شرايط پس از اشغال اين كشور داراي حاكميت كامل در عراق نيست. بنابراين حاكمان فعلي عراق نمي توانند در مورد اعضاي اين سازمان تروريستي تصميم عملي بگيرند. بنابراين اين اشغالگران عراق هستند كه درباره آينده سازمان منافقين تصميم مي گيرند. به علاوه آنكه اگر آمريكايي ها از اين گروه در عراق محافظت مي كنند قطعاً به دنبال بهره برداري از آنها در آينده هستند. مگر نه اين است كه آمريكا گروه طالبان را در مقابل اشغالگري روسها در افغانستان ايجاد كرد، اما در شرايط فعلي به دليل تغيير شرايط به ستيز با اين گروه پرداخته است. مسلماً در عالم سياست در استفاده از عناصري كه به سود منافع ملي كشورهاست مسائل اخلاقي درنظر گرفته نمي شود. در دنياي سياست خيلي چيزها صرفاً با هدف تبليغات گفته مي شود. نمونه بارز آن سياست اشاعه دموكراسي ايالات متحده آمريكا در عراق بود. اما عملاً آنچه انجام شد رسيدن به منافع آمريكا در منطقه بود و نه دموكراسي.

هابیلیان: چه ويژگي هاي اخلاقي و شخصيتي در شهيد صياد شيرازي بود كه منافقين ايشان را براي ترور برگزيدند.


Bakhtiari&kamyab03


امیر بختياري: شهید صياد از مقامات و شخصيت هاي برجسته نظام بود و منافقين در تقدم و اولويت كاري خود، ترور شخصيت هاي برجسته را در دستور كار خود قرار مي دهند. گروه هاي تروريستي با ترور اشخاص برجسته و طراز اول هم به دنبال اين هستند كه خود را مطرح سازند و هم اينكه دست به انتقام جويي بزنند. به علاوه آنكه شهيد صياد شيرازي در جنگ چه در مسئله كردستان و چه در جنگ تحميلي به نوعي با منافقين طرف بود. چون منافقين در جبهه مقابل ما در عمليات چلچراغ و مرصاد( فروغ جاويدان) شركت كردند. و شهيد صياد به عنوان يك فرمانده ارشد نظامي نمي توانست نسبت به اين مسأله بي تفاوت باشد. و به خصوص در عمليات مرصاد وي يكي از افرادي بود كه خيلي سريع علي رغم مسووليت هاي ديگري كه داشت (نماينده امام در شوراي عالي دفاع) براي دفاع از كشور و دفاع از نظام خود را به جبهه رساند و در مقابل منافقين ايستادگي جانانه اي كرد و با هليكوپتر شخصاً به منطقه عملیات عزیمت کرد و به يك رويارويي تن به تن با اين گروه دست زد. بنابراين شهيد صياد مي توانست برای منافقین يك هدف مناسب باشد. از سوي ديگر وی شخصيتي بود كه دسترسي به وي بسيار آسان بود. به اين صورت كه از نيروهاي محافظ به علت اخلاق متواضع خود استفاده نمي كرد. به علاوه آنكه منافقين با به شهادت رساندن او مي توانستند يك بار ديگر نام فراموش شده خود را بر زبان ها زنده كنند.

امیر كامياب: شهيد صياد يكي از سربازان راستين انقلاب بود. او ذوب در اسلام و نظام بود و اععتقادي راستين به نظام جمهوري اسلامي ايران داشت. از سوي ديگر منافقين به شدت از قدرت شهيد صياد در هراس بودند و مي دانستند كه اگر ايشان زنده بماند مي تواند ضربات مهلكي به آنها با توجه به شناختي كه ازآنها داشت وارد سازد. انتقامجويي از عمليات مرصاد و كردستان از جمله ديگر مواردي بود كه شديداً مدنظر منافقين قرار داشت كه سرانجام نيز موجب ترور ايشان توسط اين گروه تروريستي شد.

هابیلیان : آيا شهيد صياد شیرازی قبلاً نيز هدف حمله تروريستي واقع شده بود؟

امیر بختياري: شهيد صياد يك بار ديگر در جبهه جنوب ترور شد. با انداختن يك نارنجك كه از طرف يك سرباز نفوذي منافقين صورت گرفت كه به احتمال زياد در جبهه طلاييه يا كوشك بود. با انداختن اين نارنجك و انفجار آن يك قطعه از آن به ناحيه گردن شهيد صياد برخورد كرد كه اين ضربه در حدي نبود كه او را به شهادت برساند. منافقين به عنوان يك گروه تروريستي سازماندهي و تجهيز شده از سوي دولت عراق طبيعتاً عوامل نفوذي و اطلاعاتي نيز در مناطق جنگي داشت. چرا كه در غير اينصورت انجام هر عمل تروريستي از سوي اين گروه عملاً غير ممكن بود.

هابیلیان: شهيد صياد شيرازي يكي از شخصيت هاي كليدي در عمليات مرصاد به شمار مي رفت. تا جايي كه بسياري علت ترور وي را بعد از يازده سال به دليل عملكرد وي در اين عمليات مي دانند.لطفا در این زمینه توضیح بفرمایید.

امیر بختياري: شهيد صياد در زمان عمليات مرصاد نماينده حضرت امام در شوراي عالي دفاع بود. ولي زماني كه منافقين در محور اسلام آباد به سمت كرمانشاه شروع به پيشروي كردند ارتش و نيروهاي مردمي از محور اسلام آباد آنها را محاصره كردند. به علاوه آنكه در عمليات مرصاد نيروهاي هوايي و هوانيروز به شدت فعال بودند. اما آنچه كه شخصيت شهید صياد را در اينجا نمايان و برجسته مي كند قبول مخاطراتي است كه وي براي دفاع از ميهن بر خود هموار می کند. در شرايطي كه شهيد صياد اساساً مي توانست در تهران مانده و از دور ناظر اين اتفاق باشد، شخصاً به جبهه آمد و مانند يك رزمنده سوار بر هليكوپتر شده و در خط مقدم جبهه عليه منافقين قرار گرفت. تا جايي كه شهيد صياد، خود نقل مي كرد كه در طي عمليات حتي هليكوپتر حامل ايشان نقص فني يافته و بر زمين نشسته بود اما منافقين در وضعيتي نبودند كه ايشان را شناسايي كنند.
نقش شهيد صياد در اين عمليات نقش يك داوطلب، يك رزمنده و يك جان نثار و ايثارگري است كه علي رغم يك موقعيت شغلي بالا در سيستم، فداكارانه به خط مقدم جبهه مي شتابد.
كامياب: شهيد صياد در عمليات مرصاد يكي از فرماندهان ارشدي به شمار مي رفت كه هدايت هوانيروز را نيز به عهده داشت، بنابر این او را می توان یکی از کسانی دانست که نقش بسیار برجسته ای در این عملیات ایفا کرد.

با تشکر از شما که در این میزگرد شرکت کردید.
امیر بختیاری: با امید موفقیت برای کانون هابیلیان


مطالب پربازدید سایت

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

مطالب پربازدید بخش گفتگو

رئیس بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی

ماهیت فرقه منافقین با اسلام در تضاد است

علی بابایی کارنامه نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی

منافقین باید تاوان جنایات خود را به اندازه شأن ملت ایران پرداخت کنند

محمدتقی نقدعلی، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس:

دادگاه گروهک تروریستی منافقین مستند و مستدل است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان